Материалдар / Денсаулық пен қауіпсіздік
2023-2024 оқу жылына арналған

қысқа мерзімді сабақ жоспарларын

жүктеп алғыңыз келеді ма?
ҚР Білім және Ғылым министірлігінің стандартымен 2022-2023 оқу жылына арналған 472-бұйрыққа сай жасалған

Денсаулық пен қауіпсіздік

Материал туралы қысқаша түсінік
Дұрыс тамақтанудың қажеттілігі мен маңыздылығын түсінеді
Авторы:
Автор материалды ақылы түрде жариялады.
Сатылымнан түскен қаражат авторға автоматты түрде аударылады. Толығырақ
22 Мамыр 2020
595
0 рет жүктелген
Бүгін алсаңыз 25% жеңілдік
беріледі
770 тг 578 тг
Тегін турнир Мұғалімдер мен Тәрбиешілерге
Дипломдар мен сертификаттарды алып үлгеріңіз!
Бұл бетте материалдың қысқаша нұсқасы ұсынылған. Материалдың толық нұсқасын жүктеп алып, көруге болады
img_page_1
Материал жариялап тегін сертификат алыңыз!
Бұл сертификат «Ustaz tilegi» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық жұмысын жарияланғанын растайды. Журнал Қазақстан Республикасы Ақпарат және Қоғамдық даму министрлігінің №KZ09VPY00029937 куәлігін алған. Сондықтан аттестацияға жарамды
Ресми байқаулар тізімі
Республикалық байқауларға қатысып жарамды дипломдар алып санатыңызды көтеріңіз!
ШЫМКЕНТ ҚАЛАСЫ №18 Ш УӘЛИХАНОВ АТЫНДАҒЫ ЖАЛПЫ ОРТА МЕКТЕП АБДРАЙМОВА ЖАЗИРА ПӘНІ: ДҮНИЕТАНУ ТАҚЫРЫБЫ: ДЕНСАУЛЫҚ ПЕН ҚАУІПСІЗД

1 слайд
ШЫМКЕНТ ҚАЛАСЫ №18 Ш УӘЛИХАНОВ АТЫНДАҒЫ ЖАЛПЫ ОРТА МЕКТЕП АБДРАЙМОВА ЖАЗИРА ПӘНІ: ДҮНИЕТАНУ ТАҚЫРЫБЫ: ДЕНСАУЛЫҚ ПЕН ҚАУІПСІЗДІК Оқу мақсаты: Сабақ мақсаты: 1.1.4.2 Тамақтану режимін сақтау қажеттілігін түсіндіру Барлық оқушылар: тамақтану режимін сақтауды біледі. Көптеген оқушылар: Дұрыс тамақтанудың қажеттілігі мен маңыздылығын түсінеді. Кейбір оқушылар :Тамақтану режимін құрады және дұрыс тамақтану бойынша кеңес береді.

БЕЛСЕНДІ ОҚЫТУ   Зерделеу ж ə не зерттеу: ТЖ “ Ойлан, топтас, бөліс ” әдісі -Суретке қарап, зиянды азық өнімдер

2 слайд
БЕЛСЕНДІ ОҚЫТУ   Зерделеу ж ə не зерттеу: ТЖ “ Ойлан, топтас, бөліс ” әдісі -Суретке қарап, зиянды азық өнімдерін ажыратады. -Тамақтану режимін сақтау не үшін қажет әнімелейд -Пайдалы көкөністер мен жемістерді айтады. ЖЖ “ кластер ” әдісі    “  Сұрақ қою және талқылау

САРАЛАУ ТӘСІЛІ Оқу мақсатыма жету үшін оқушыларымның қажеттіліктеріне қарай тапсырмаларымды сралап аламын Қарқын тәсілінде

3 слайд
САРАЛАУ ТӘСІЛІ Оқу мақсатыма жету үшін оқушыларымның қажеттіліктеріне қарай тапсырмаларымды сралап аламын Қарқын тәсілінде-кейбір оқушылар сыныптастарына қарағанда жылдам орындауы мүмкін деп қосымша тапсырмалар беремін Қортынды тәсілінде оқушылардың нәтижелері әртүрлі болатына байланысты оқушылардың деңгйлеріне қарай тапсырма беремін. ҰЖ “ Сәйкестендіру ” әдісі

КРИТЕРИАЛДЫ БАҒАЛАУ Дұрыс тағамданудың маңыздылығы туралы әңгімелейді

4 слайд
КРИТЕРИАЛДЫ БАҒАЛАУ Дұрыс тағамданудың маңыздылығы туралы әңгімелейді Тамақтану режимін сақтау қажеттілігін түсіндіреді Пайдалы тағамдарды атаңдар,дұрыс тағамдану туралы әңгімелеңдер Өзіңнің тамақтану режимі туралы айтыңыз -Пайдалы тағамдарды атайды -Дұрыс тағамдану туралы әңгімелейді -Тамақтану режимі туралы әңгімелейді. -Өзіне ұнайтын тағамдардың суретін салады және атауларын жазады. -Пайдалы емес тағамдарды анықтайды.

ЫҚШАМ САБАҚТЫҢ САБАҚТЫ ЖОСПАРЛАУҒА ЫҚПАЛЫ ТУРАЛЫ ҚОРЫТЫНДЫЛАУ Назарларыңызға рахмет!Ықшам сабақты қорытындылай келе, мен бұл

5 слайд
ЫҚШАМ САБАҚТЫҢ САБАҚТЫ ЖОСПАРЛАУҒА ЫҚПАЛЫ ТУРАЛЫ ҚОРЫТЫНДЫЛАУ Назарларыңызға рахмет!Ықшам сабақты қорытындылай келе, мен бұл курста бастауыш сынып пәндерінің бағдарламасымен танысып, критериалды бағалау жүйесі, саралау әдісі, дискриптор құруды және қалыптастырушы бағалауды түсіндім. Қиналғаным қысқа мерзім құрудағы ұзақ мерзімді жоспар,оқу мақсаты, бағалау критерилерін құру кезінде қиналдым. Тренер мен әріптестерім сауат ашу пәнінен өтілген ықшам сабақта менің сабақ жоспарымды нақтылап уақытты тиімді пайдалануды ескертті. Болашақта айтылған кері байланысты ескере отырып. Әрдайым смк парталына кіріп және белсенді оқудың тәсілдерін оқып ізденісте боламын.