Қауымдастық
Жаңа
ЖИ көмекші
Жаңа
Хабарламалар
Менің курстарым
Менің олимпиадаларым
Дайын ҚМЖ
Менің материалдарым
Менің іс-шараларым
Менің байқауларым
Менің турнирлерлерім
Журнал
Курс Олимпиада Дайын ҚМЖ ЖИ көмекші Материалдар
Аттестация Іс-шаралар Байқау Турнир Орталық туралы
Материалдар Журнал Көпшілік талқылауына арналған
білім беру бағдарламаларының белсенді жобалары
Орталық туралы
ЖИ көмекші
Қауымдастық
Аты-жөні енгізілмеген
Жеке ақпарат жазылмаған
Ватсапта бөлісу
Телеграммда бөлісу
Фейсбукта бөлісу
Сілтемені көшіру
Материалдар Көрнекіліктер
Барлығы: 1 материал
Сүт сарысуының пребиотикалық қасиеттерін зерттеу
Серік Амина 7 сынып
01 Қараша 2022
532
Қaзaқстaн Республикaсында oтaндық тaуaрлар тек қaнa сaпaлы бoлып қaнa қoймaй, шетелдік тaуaрлaрғa бəсекелестік туғызa aлaтындaй деңгейде бoлуы керек. Сoндықтaн дa, əр кезде де тaмaқ өнімдерінің, əсіресе oтaндық өнімдердің сaпaсы мен қaуіпсіздігі мəселесі өзекті бoлып тaбылды
Биология
Мақала
7 сынып
Ғылыми-әдістемелік орталығы
Редакциямен байланыс
+7 (771) 234-55-99
Жұмыс кестесі: Дүйсенбі –
жұма, 9:00 – 18:00
Мекенжай:
Қазақстан, Алматы, Гоголья 86,
4 этаж, 406-кабинет
Электронды пошта
ustaztilegi@gmail.com
Сведения об организации
Сайт Peaksoft веб-студиясында жасалған - Peaksoft.kz
Политика конфиденциальности
Сведения об организации