Ұйымдастыру
Өзін-өзі
тексеру
Өткен білімді еске
түсіру
Жаңа
білім
Бекіту
Кері
байланыс
|
Студенттермен сәлемдесу,
түгендеу. Психологиялық жағымды ахуал
туғызу
«Ойлан тап »әдісі арқылы үйге
берілген тапсырманы қайталатып
сұрау
«Миға
шабуыл» әдісі арқылы өткен
тақырыппен жаңа сабақты байланыстыру мақсатында ой қозғау
сұрақтарын ұжымдық талқылау. Бір-біріне сұрақтар
қояды.
"Кім жылдам» әдісі арқылы
тапсырма беру
«Бір ауыз сөз»
әдісі.
Мұғалім сабақты қорытындылау
мақсатында студенттердің сабаққа деген көзқарасын, рефлексиясын
тыңдайды.
Мақсаты: Студенттің алған білімін
саралай білуге дағдыланады
|
Студенттер бір-біріне тілек
білдіреді, тыңдау дағдыларын дамытуға
бағытталады, Әр топ өз орнына отырып
сабаққа дайындалады
сұрақ-жауап арқылы студенттер
бір- бірінмен пікір талас жасап өткен сабақ туралы не білгендерін
ортаға салады
Студенттер сұрақтарға жауап
беріп, өзара ұжымдық талқылау жасағаннан кейін мұғалім оқушыларға
сабақтың тақырыбы, мақсатымен
таныстырады
жаңа тақырып
бойынша
берілген
тапсырмаларды өздерінің
жылжамдықтарын артыра отырып
орындайды.
Бір ауыз сөздеріне сабақты
бағалайтын келесі сөздерді айтуға болады ұнады, пайдалы, қажет,
білдім, үйрендім
|
Студенттер бір-біріне тілек
айту арқылы жақындасады, көңіл күйін көтереді және бауырмалдығын
оятады
Мақсаты:
Жылдам әрі функционалды түрде
сыни ойлануды дамыту.
Суденттер сабақтың
өмірмен байланысын көрсетеді және сабақтың тақырыбы мен мақсатын
анықтауға мүмкіндік береді.
Жарыса ортырып сабақты
орындайды
Мұғалім оқушылардың сабаққа
қатысқан белсенілігіне қарай 1-10 баллдық жүйе бойынша әр
студенттің өзіне тиісті баллын қойып бағалайды. Сонымен қатар,
студенттерді ынталандыру
үшін
«Қошеметтеу»
әдісі арқылы
бағалайды.
|
Студенттердің оқуға деген қызығушылығын
арттыру мақсатында мүмкіндігінше оларға таңдау еркіндігі
беріледі.
Өз ойын дұрыс мағынада
білдіріп, талқылауға белсенділікпен қатысқан
студентке «Жарайсың!» деген
мадақтау
сөзімен ынталандыру
Өз ойын дұрыс мағынада
білдіріп, талқылауға белсенділікпен қатысқан
оқушыны мадақтау
сөзімен ынталандыру
Элекронды
оқулық
|