"Тамақ өнімдерін тану" пәнінен "Сүт өнімдер" тақырыпта ашық сабақ жоспары
450 ₸
Айтжанова Арайлым Канатовна
450 ₸
Сабақтың негізгі мақсаты – студенттерге сүт өнімдері туралы негізгі түсініктерді беру, олардың түрлерімен таныстыру, қоректік құндылығын және денсаулыққа пайдалы қасиеттерін түсіндіру.
Сабақтың барысында сүт өнімдерінің маңызы мен олардың адам ағзасына әсері туралы жалпы ақпарат беріледі. Студенттерге сүт өнімдерінің құрамындағы негізгі қоректік заттар (ақуыздар, майлар, дәрумендер) және олардың ағзаға қажеттілігі туралы түсінік беріледі.