Материалдар / "Тамақ өнімдерін тану" пәнінен "Сүт өнімдер" тақырыпта ашық сабақ жоспары
МИНИСТРЛІКПЕН КЕЛІСІЛГЕН КУРСҚА ҚАТЫСЫП, АТТЕСТАЦИЯҒА ЖАРАМДЫ СЕРТИФИКАТ АЛЫҢЫЗ!
Сертификат Аттестацияға 100% жарамды
ТОЛЫҚ АҚПАРАТ АЛУ

"Тамақ өнімдерін тану" пәнінен "Сүт өнімдер" тақырыпта ашық сабақ жоспары

Материал туралы қысқаша түсінік
Сабақтың негізгі мақсаты – студенттерге сүт өнімдері туралы негізгі түсініктерді беру, олардың түрлерімен таныстыру, қоректік құндылығын және денсаулыққа пайдалы қасиеттерін түсіндіру. Сабақтың барысында сүт өнімдерінің маңызы мен олардың адам ағзасына әсері туралы жалпы ақпарат беріледі. Студенттерге сүт өнімдерінің құрамындағы негізгі қоректік заттар (ақуыздар, майлар, дәрумендер) және олардың ағзаға қажеттілігі туралы түсінік беріледі.
Авторы:
Автор материалды ақылы түрде жариялады. Сатылымнан түскен қаражат авторға автоматты түрде аударылады. Толығырақ
24 Желтоқсан 2024
54
0 рет жүктелген
450 ₸
Бүгін алсаңыз
+23 бонус
беріледі
Бұл не?
Бүгін алсаңыз +23 бонус беріледі Бұл не?
Тегін турнир Мұғалімдер мен Тәрбиешілерге
Дипломдар мен сертификаттарды алып үлгеріңіз!
Бұл бетте материалдың қысқаша нұсқасы ұсынылған. Материалдың толық нұсқасын жүктеп алып, көруге болады
Ресми байқаулар тізімі
Республикалық байқауларға қатысып жарамды дипломдар алып санатыңызды көтеріңіз!