кәсіптік модуль -2
770 ₸
Джулдасова Акмарал Бекайбатовна. Арнаулы пән оқытушысы.
770 ₸
Модульді қорытындылай келе :білім алушы Қоғамдық Тамақтандыру кәсіпорындарында көкөністер мен саңырауқұлақтардың және ақ тұздықтың тағамдық құндылығын, химиялық құрамын ,аспаздық және механикалық өңдеу кезіндегі жүретін процестердің маңыздылығын, пайдаланатын құрал жабдықтармен жұмыс жасау әдістерін оқып үйренеді. Алғашқы және жылумен аспаздық өңдеудің маңыздылығын меңгере отырып, еңбекті рационалды ұйымдастыруды оқып игереді.
Адам және қоғам
Тест
Басқа