Назар аударыңыз. Бұл материалды сайт қолданушысы жариялаған. Егер материал сіздің авторлық құқығыңызды бұзса, осында жазыңыз. Біз ең жылдам уақытта материалды сайттан өшіреміз
Шағым жылдам қаралу үшін барынша толық ақпарат жіберіңіз
Сіздің сұранысыңыз сәтті жіберілді!
Жақын арада сайт әкімшілігі сізбен хабарласады
1 бонус = 1 теңге
Бонусты сайттағы қызметтерге жұмсай аласыз. Мысалы келесі материалды жеңілдікпен алуға болады
Бонусты жинап картаңызға (kaspi Gold, Halyk bank) шығарып аласыз
ҚР Білім және Ғылым министірлігінің стандартымен жасалған
кәсіптік модуль -2
Материал туралы қысқаша түсінік
Модульді қорытындылай келе :білім алушы Қоғамдық Тамақтандыру кәсіпорындарында көкөністер мен саңырауқұлақтардың және ақ тұздықтың тағамдық құндылығын, химиялық құрамын ,аспаздық және механикалық өңдеу кезіндегі жүретін процестердің маңыздылығын, пайдаланатын құрал жабдықтармен жұмыс жасау әдістерін оқып үйренеді. Алғашқы және жылумен аспаздық өңдеудің маңыздылығын меңгере отырып, еңбекті рационалды ұйымдастыруды оқып игереді.
Бұл бетте материалдың қысқаша нұсқасы ұсынылған. Материалдың толық нұсқасын жүктеп алып, көруге болады
Материалдың толық нұсқасын жүктеп алып көруге болады
ҚМКҚ «Атырау сервис
колледжі»
Құжатталған
рәсімОқу – жұмыс
бағдарламасы
ҚР-АСК-СМЖ-01Басылымы:
01Беті: 1 -
5
Оқу жұмыс бағдарламасының
мазмұны
№
Тараулар
/оқыту
нәтижелері
Тақырыптар
/бағалау
өлшемдері
Бар
лық
сағат
саны
Оның
ішінде
Студенттің
педагог пен өзіндік
жұмысы
Студенттің
өзіндік
жұмысы
Сабақ
түрі
Теориялық
Зертханалық
Жеке
КМ01. «Түрлі тәсілдерді
қолдана отырып алғашқы жылумен аспаздық өңдеуді
жүргізу»72
с
1-тарау. «Санитарлық нормалар
мен техника қауіпсіздігін сақтай отырып жұмыс орнын ұйымдастыру
кезіндегі негізгі талаптарды
орындау»
24с
1
Тақырып
бойынша
презентация
1
1-ТақырыпКіріспе
Б.Ө.
1.Өндірістешикізатты өңдеудің технологиялық процестері,
жартылай өнімдерді дайындау әдістерін, сапасына қойылатын
талаптардың маңызы туралы
айтады
1
1
Дәріс конспектілерін
талдау
Кіріспе
«Еңбекті
қорғау жүйесін ұйымдастырудағы есепке алынатын санитарлық ережелер
мен гигиеналық нормалар»
Мармузова
Л.В.
«Тағам өндірудегі
микробиология, санитария және
гигиена»
8.2.86-б
Реферат
және рецептура
жасау
Білім, білу мен дағдыны
жетілдіру
ҚМКҚ «Атырау сервис
колледжі»
Құжатталған
рәсімОқу – жұмыс
бағдарламасы
ҚР-АСК-СМЖ-01Басылымы:
01Беті: 1 -
5
Оқу жұмыс бағдарламасының
мазмұны
№
Тараулар
/оқыту
нәтижелері
Тақырыптар
/бағалау
өлшемдері
Бар
лық
сағат
саны
Оның
ішінде
Студенттің
педагог пен өзіндік
жұмысы
Студенттің
өзіндік
жұмысы
Сабақ
түрі
теориялық
Зертханалық
жеке
2
2-Тақырып:Еңбек гигиенасы Б.Ө.1.Жұмысқа қабылданған әрбір жұмыскерге қойылатын
талаптар2.Тағамдық орындарда жұқпалы
аурулардың алдын алу шаралары туралы айтады
.
1
8.2.86-б
Тақырып бойынша
презентация
Жаңа тараудың мазмұнын ашу
.
3
3-Тақырып Тағам өндірісіжұмысшыларының жеке
гигиенасы
Б.Ө.1.Өндірістік цехтағы барлық қызметкерлерге қойылатын
талаптар
2.Санитарлық кітапшаның маңызы
туралы түсіндіреді.
1
8.3. 90
Дәріс конспектіні
талдау
Жаңа сабақты
түсіндіру
4
4-Тақырып Өндірістік
санитария
Б.Ө.1.Қызметкерлерге өндірістік
зиянды факторлар әсерін
болдырмау жолдарына тоқталады.2.Зиянды өндірісті к және
химиялық факторларды тізбектей түсіндіреді
.
1
8.3.93
Тақырып бойынша
презентация
Білім, білу мен дағдыны
жетілдіру
5
5-Тақырып Тиімді тамақтану негізі
Б.Ө.1.Тамақтанудың организмге
пайдасы туралы айтады .
2.Азық түліктің химиялық
құрамына тоқталады.
1
8.4.93-99
Тақырып бойынша
презентация
Жаңа сабақты
түсіндіру
ҚМКҚ «Атырау сервис
колледжі»
Құжатталған
рәсімОқу – жұмыс
бағдарламасы
ҚР-АСК-СМЖ-01Басылымы:
01Беті: 1 -
5
Оқу жұмыс бағдарламасының
мазмұны
№
Тараулар
/оқыту
нәтижелері
Тақырыптар
/бағалау
өлшемдері
Бар
лық
сағат
саны
Оның
ішінде
Студенттің
педагог пен өзіндік
жұмысы
Студенттің
өзіндік
жұмысы
Сабақ
түрі
теориялық
Зертханалық
жеке
6
6-Тақырып Санитарлық ережелер мен қағиданы ұстануды
мемлекеттік, даралық және өндірістің
бақылау.
Б.Ө.1.Мемлекеттік санитарлық
қадағалау қызметінің қойылатын талаптардың маңызы туралы айтады
.2.Ағымдағы санитарлы тағамдық
қадағалау қызметі туралы айтады.
1
Мармузова
Л.В.
«Тағам өндірудегі
микробиология, санитария және
гигиена»
123
Дәріс конспектіні
талдау
Жаңа сабақты
түсіндіру
7
7-Тақырып Сумен жабдықталуға, канализацияға, жылыту мен
вентиляцияға қойылатын санитарлық талаптар 770 ₸ - Сатып алу
Материал ұнаса әріптестеріңізбен бөлісіңіз
Ашық сабақ, ҚМЖ, көрнекілік, презентация
жариялап табыс табыңыз!
Материалдарыңызды сатып, ақша табыңыз.
(kaspi Gold, Halyk bank)
Соңғы бір жылда:
45 000 000 ₸
Авторлар тапқан ақша
Ресми байқаулар тізімі
Республикалық байқауларға қатысып жарамды дипломдар алып санатыңызды көтеріңіз!
Материал іздеу
Сіз үшін 400 000 ұстаздардың еңбегі мен тәжірибесін біріктіріп, ең үлкен материалдар базасын жасадық. Төменде пәніңізді белгілеп, керек материалды алып сабағыңызға қолдана аласыз
Барлығы 663 959 материал жиналған
Жүктелуде...
Жүктелуде...
Жүктелуде...
Осы аптаның ең үздік материалдары
Педагогтардың біліктілігін арттыру курстары
Аттестацияда (ПББ) 100% келетін тақырыптармен дайындаймыз
Аттестацияда (ПББ) келетін тақырыптар бойынша жасалған тесттермен дайындалып, бізбен бірге тестілеуден оңай өтесіз
Өткен жылы бізбен дайындалған ұстаздар 50/50 жинап рекорд жасады