Материалдар / кәсіптік модуль -2
МИНИСТРЛІКПЕН КЕЛІСІЛГЕН КУРСҚА ҚАТЫСЫП, АТТЕСТАЦИЯҒА ЖАРАМДЫ СЕРТИФИКАТ АЛЫҢЫЗ!
Сертификат Аттестацияға 100% жарамды
ТОЛЫҚ АҚПАРАТ АЛУ

кәсіптік модуль -2

Материал туралы қысқаша түсінік
Модульді қорытындылай келе :білім алушы Қоғамдық Тамақтандыру кәсіпорындарында көкөністер мен саңырауқұлақтардың және ақ тұздықтың тағамдық құндылығын, химиялық құрамын ,аспаздық және механикалық өңдеу кезіндегі жүретін процестердің маңыздылығын, пайдаланатын құрал жабдықтармен жұмыс жасау әдістерін оқып үйренеді. Алғашқы және жылумен аспаздық өңдеудің маңыздылығын меңгере отырып, еңбекті рационалды ұйымдастыруды оқып игереді.
Авторы:
Автор материалды ақылы түрде жариялады. Сатылымнан түскен қаражат авторға автоматты түрде аударылады. Толығырақ
01 Ақпан 2023
359
1 рет жүктелген
770 ₸
Бүгін алсаңыз
+39 бонус
беріледі
Бұл не?
Бүгін алсаңыз +39 бонус беріледі Бұл не?
Тегін турнир Мұғалімдер мен Тәрбиешілерге
Дипломдар мен сертификаттарды алып үлгеріңіз!
Бұл бетте материалдың қысқаша нұсқасы ұсынылған. Материалдың толық нұсқасын жүктеп алып, көруге болады
logo

Материалдың толық нұсқасын
жүктеп алып көруге болады



ҚМКҚ «Атырау сервис колледжі»

Құжатталған рәсім Оқу – жұмыс бағдарламасы

ҚР-АСК-СМЖ-01 Басылымы: 01 Беті: 1 - 5

Оқу жұмыс бағдарламасының мазмұны


Тараулар /оқыту

нәтижелері


Тақырыптар

/бағалау

өлшемдері

Бар

лық

сағат

саны

Оның ішінде

Студенттің

педагог пен өзіндік

жұмысы

Студенттің

өзіндік

жұмысы


Сабақ

түрі

Теориялық

Зертханалық

Жеке


КМ01. «Түрлі тәсілдерді қолдана отырып алғашқы жылумен аспаздық өңдеуді жүргізу »72 с


1-тарау. «Санитарлық нормалар мен техника қауіпсіздігін сақтай отырып жұмыс орнын ұйымдастыру кезіндегі негізгі талаптарды орындау»




24с




1

Тақырып бойынша

презентация


1


1-Тақырып Кіріспе

Б.Ө.

1. Өндірісте шикізатты өңдеудің технологиялық процестері, жартылай өнімдерді дайындау әдістерін, сапасына қойылатын талаптардың маңызы туралы айтады


1



1

Дәріс конспектілерін талдау

Кіріспе


«Еңбекті қорғау жүйесін ұйымдастырудағы есепке алынатын санитарлық ережелер мен гигиеналық нормалар»






Мармузова Л.В.

«Тағам өндірудегі микробиология, санитария және гигиена»

8.2.86-б

Реферат

және рецептура жасау

Білім, білу мен дағдыны жетілдіру



















ҚМКҚ «Атырау сервис колледжі»

Құжатталған рәсім Оқу – жұмыс бағдарламасы

ҚР-АСК-СМЖ-01 Басылымы: 01 Беті: 1 - 5


Оқу жұмыс бағдарламасының мазмұны


Тараулар /оқыту

нәтижелері


Тақырыптар

/бағалау

өлшемдері

Бар

лық

сағат

саны

Оның ішінде

Студенттің

педагог пен өзіндік

жұмысы

Студенттің

өзіндік

жұмысы


Сабақ

түрі

теориялық

Зертханалық

жеке

2


2-Тақырып:Еңбек гигиенасы Б.Ө.1.Жұмысқа қабылданған әрбір жұмыскерге қойылатын талаптар2.Тағамдық орындарда жұқпалы аурулардың алдын алу шаралары туралы айтады .


1



8.2.86-б

Тақырып бойынша презентация

Жаңа тараудың мазмұнын ашу .

3


3-Тақырып Тағам өндірісіжұмысшыларының жеке гигиенасы

Б.Ө.1.Өндірістік цехтағы барлық қызметкерлерге қойылатын талаптар

2.Санитарлық кітапшаның маңызы туралы түсіндіреді.


1



8.3. 90

Дәріс конспектіні талдау

Жаңа сабақты түсіндіру

4


4-Тақырып Өндірістік санитария

Б.Ө.1.Қызметкерлерге өндірістік зиянды факторлар әсерін болдырмау жолдарына тоқталады.2.Зиянды өндірісті к және химиялық факторларды тізбектей түсіндіреді .


1



8.3.93

Тақырып бойынша презентация

Білім, білу мен дағдыны жетілдіру

5


5-Тақырып Тиімді тамақтану негізі

Б.Ө.1.Тамақтанудың организмге пайдасы туралы айтады .

2. Азық түліктің химиялық құрамына тоқталады.


1



8.4.93-99

Тақырып бойынша презентация

Жаңа сабақты түсіндіру

ҚМКҚ «Атырау сервис колледжі»

Құжатталған рәсім Оқу – жұмыс бағдарламасы

ҚР-АСК-СМЖ-01 Басылымы: 01 Беті: 1 - 5

Оқу жұмыс бағдарламасының мазмұны


Тараулар /оқыту

нәтижелері


Тақырыптар

/бағалау

өлшемдері

Бар

лық

сағат

саны

Оның ішінде

Студенттің

педагог пен өзіндік жұмысы

Студенттің

өзіндік

жұмысы


Сабақ

түрі

теориялық

Зертханалық

жеке


6


6-Тақырып Санитарлық ережелер мен қағиданы ұстануды мемлекеттік, даралық және өндірістің бақылау.

Б.Ө.1. Мемлекеттік санитарлық қадағалау қызметінің қойылатын талаптардың маңызы туралы айтады .2.Ағымдағы санитарлы тағамдық қадағалау қызметі туралы айтады .


1



Мармузова Л.В.

«Тағам өндірудегі микробиология, санитария және гигиена»

123

Дәріс конспектіні талдау

Жаңа сабақты түсіндіру

7


7-Тақырып Сумен жабдықталуға, канализацияға, жылыту мен вентиляцияға қойылатын санитарлық талаптар 770 ₸ - Сатып алу

Ресми байқаулар тізімі
Республикалық байқауларға қатысып жарамды дипломдар алып санатыңызды көтеріңіз!