Куатбекова Сагыныш Дауренкызы
Жеке ақпарат жазылмаған
Ватсапта бөлісу
Телеграммда бөлісу
Фейсбукта бөлісу
Сілтемені көшіру
Барлығы: 8 материал
Микробиология, тамақтану физиологиясы мен санитария негіздері
Сюмбай Амина Русланқызы
13 Қараша 2020
423
Тағамдық заттар
Барлық пәндер
Барлық материалдар
Басқа
Микробиология, тамақтану физиологиясы мен санитария негіздері
Сейсембекова Акбота Бериковна
13 Қараша 2020
1083
Тағам өндіріснің микробиологиясы
Барлық пәндер
Презентация
Басқа
Тамақтандыру кәсіпорындарында еңбекті қорғау
Қуатбек Сағыныш Дауренқызы
11 Желтоқсан 2019
1595
еңбекті қорғау
Барлық пәндер
Презентация
Барлық сыныптар
Сертификаттау дегеніміз не?
Қуатбек Сағыныш Дауренқызы
08 Сәуір 2019
1516
Стандарттау,сертификаттау және метрология негіздері
Барлық пәндер
Презентация
Барлық сыныптар
Стандарттаудың заңнамалық және нормативтік негізі
Қуатбек Сағыныш Дауренқызы
04 Сәуір 2019
1219
Стандарттау,сертификаттау және метрология негіздері
Барлық пәндер
Презентация
Барлық сыныптар
Кешенді стандарттау дегеніміз не?
Қуатбек Сағыныш Дауренқызы
04 Сәуір 2019
1757
Стандарттау пәні
Барлық пәндер
Презентация
Барлық сыныптар
Стандарттаудың әдістері
Қуатбек Сағыныш Дауренқызы
04 Сәуір 2019
1425
Стандарттау,сертификаттау және метрология негіздері
Барлық пәндер
Презентация
Барлық сыныптар
Стандарттау дегеніміз не
Қуатбек Сағыныш Дауренқызы
29 Наурыз 2019
2961
Стандарттау, сертификаттау және метрология негіздері пәніне арналған
Барлық пәндер
Барлық материалдар
Басқа