Кіру / Тіркелу
Қауымдастық
Жаңа
ЖИ Ассистентім
Жаңа
Хабарламалар
Менің курстарым
Менің олимпиадаларым
Менің ҚМЖ-ларым
Менің материалдарым
Менің іс-шараларым
Менің байқауларым
Менің турнирлерлерім
Менің көрнекіліктерім
Журнал
Курс
Олимпиада
Дайын ҚМЖ
Аттестация
Материалдар
Қызметтер
Аттестация
Іс-шаралар
Байқау
Турнир
Көрнекіліктер
Орталық туралы
Материалдар
Журнал
Көпшілік талқылауына арналған
білім беру бағдарламаларының белсенді жобалары
Жариялау
Меню
Хабарлама
Кабинет
Аты-жөні енгізілмеген
Жеке ақпарат жазылмаған
Ватсапта бөлісу
Телеграммда бөлісу
Фейсбукта бөлісу
Сілтемені көшіру
Материалдар
Көрнекіліктер
Барлығы: 1 материал
Ас әзірлеудегі пропорция
Айтқалиева Назигуль Бауржанқызы
03 Қараша 2024
284
3
Бұл зерттеу жұмысы ас әзірлеудегі пропорциялардың тағамның дәмі мен сапасына қалай әсер ететінін анықтауға арналған. Жобада нан, сорпа және торт сияқты тағамдарды дайындау кезінде қолданылатын ингредиенттердің пропорциялары талданады. Мақсат – әрбір тағамның құрылымы мен дәмін жақсарту үшін оңтайлы пропорцияларды анықтау. Зерттеу нәтижелері дұрыс пропорцияларды сақтау арқылы тағам дайындау процесін оңтайландыруға және нәтижені тұрақты етуге болатынын көрсетеді.
Математика
Ғылыми жұмыстар
6 сынып