Кіру / Тіркелу
Хабарламалар
Менің курстарым
Менің олимпиадаларым
Менің ҚМЖ-ларым
Аттестация подписка
Менің материалдарым
Менің семинарларым
Менің байқауларым
Менің турнирлерлерім
Менің көрнекіліктерім
Журнал
Ашық сабақ, ҚМЖ, көрнекілік, презентация жариялап
2 млн. ₸ табыс табыңыз!
Курс
Олимпиада
Дайын ҚМЖ
Аттестация
Материалдар
Қызметтер
Аттестация
Семинарлар
Байқау
Турнир
Көрнекіліктер
Орталық туралы
Материалдар
Журнал
Көпшілік талқылауына арналған
білім беру бағдарламаларының белсенді жобалары
Жариялау
Меню
Хабарлама
Кабинет
Аты-жөні енгізілмеген
Жеке ақпарат жазылмаған
Ватсапта бөлісу
Телеграммда бөлісу
Фейсбукта бөлісу
Сілтемені көшіру
Материалдар
Көрнекіліктер
Барлығы: 1 материал
Ас әзірлеудегі пропорция
700 ₸
Айтқалиева Назигуль Бауржанқызы
700 ₸
03 Қараша 2024
85
0
Бұл зерттеу жұмысы ас әзірлеудегі пропорциялардың тағамның дәмі мен сапасына қалай әсер ететінін анықтауға арналған. Жобада нан, сорпа және торт сияқты тағамдарды дайындау кезінде қолданылатын ингредиенттердің пропорциялары талданады. Мақсат – әрбір тағамның құрылымы мен дәмін жақсарту үшін оңтайлы пропорцияларды анықтау. Зерттеу нәтижелері дұрыс пропорцияларды сақтау арқылы тағам дайындау процесін оңтайландыруға және нәтижені тұрақты етуге болатынын көрсетеді.
Математика
Ғылыми жұмыстар
6 сынып