
Аты-жөні енгізілмеген
Жеке ақпарат жазылмаған



Барлығы: 4 материал
Француз халқының тағамдарымен таныстырып,олардың дайындалу технологиясын үйрету
Басқа
Ашық сабақ
Басқа
Жылумен өңдеу әдістері негізгі және қосымша тәсілдерін үйрету.Болашақ аспазшылар жылумен өңдеу әдістерін дұрыс жүргізбеу нәтижесінде тағамда жағымсыз иіс пен дәм болуы, асты ағзаға нашар сіңіп, дәрумендер мен хош иіс беретін заттардың бұзылуына әкеп соқпаудың алдын-алып, теория жүзінде үйретіп, кейін осы жағдайларды ескеріп, қолдануына септігін тигізері сөзсіз.
Барлық пәндер
Презентация
10 сынып
Бұл жұмыс дəптері «Аспаз - кондитер-безендіруші » мамандығы бойынша оқу-əдістемелік кешеннің бөлігі болып табылады. Жұмыс дəптері «Тамақтандыру кәсіпорындарының жабдықтары » пәні бойынша КМ.01 Ашытқы қосылған қамыр мен одан өнімдер дайындау кəсіби модулін игеруге арналған. Жаңа буынның оқу-əдістемелік кешендеріне жалпы білім беружəне жалпы кəсіби пəндерді əрі кəсіби модульдерді игеруге мүмкіндік беретін дəстүрлі жəне инновациялық оқу материалдары енеді. Жұмыс дəптерінің бұл бөлімде тест сұрақтары, кестелері, сұрақтар, машиналар мен құрал- жабдықтар туралы көрсетілген.
Жұмыс дəптерінде ұсынылған сұрақтар мен тапсырмалар студенттерге оқу əдебиетімен жұмыс дағдыларын бекітуге, зерттеліп отырған материалды жақсырақ игеруге көмектеседі
Барлық пәндер
Авторлық бағдарлама
Барлық сыныптар
Асқорыту жүйесі жайлы студенттерге мағлұмат беру және таныстыру.Тамақтану-денсаулық кепілі. Бұл сөзді өзін-өзі құрметтейтін әрбір адам біледі. Бірақ соңғы уақытта адамзат тамақтану проблемасына тап болды. Көптеген өнімдер сапаға сәйкес келмейді, төмен немесе жоғары калориялы, көпшілігі ас қорыту жүйесінің ауруларын тудырады. Ас қорыту проблемасы қоғам алдында тұрған маңызды мәселелердің бірі болды және болып қала береді.
Барлық пәндер
Ашық сабақ
10 сынып