
Аманбекова Жұмагүл Халиловна
Жеке ақпарат жазылмаған
Ватсапта бөлісу
Телеграммда бөлісу
Фейсбукта бөлісуБарлығы: 5 материал
Сабақтың тақырыбы Жемістер мен көкөністерден салаттар әзірлеу технологиясы Осы сабақта қол жеткізілетін оқу мақсаттары 5.2.4.4 - салқын тағамдарды әзірлеу технологиясын білу және қолдану. 5.1.3.1 - шығармашылық идеяларды зерттеу мен дамыту үшін ақпарат көздерімен жұмыс істеу. Сабақтың мақсаты Көкөністер туралы біліктілігін арттыру, салат түрлерімен таныстыру,салаттардың қалай даярланантынын түсіндіру Жетістік критерийлері Оқушылар: • академиялық тілдік дағдыларын қолдана отырып, жасалған жұмыстары мен дайындау тәсілін сипаттай алады; • жобалық бұйымды кезең- кезеңімен орындау барысын түсіндіре (сөйлеу дағдылары) алады; •өз жұмысын және оны орындау бойынша нәтижелеріне талдау жасап, жұмысын таныстыра алады;
Жаңартылған бағдарлама
Ашық сабақ
5 сынып
Математика сабағы арнайы 1 сыныпқа арналған.Жаңартылған бағдарламаға сай жоспарланған дайын сабақ үлгісі.Уақыт ,сағат туралы өткенде пайдалануға қажет.
Математика
Ашық сабақ
1 сынып
бастауыш сыныпта жаңартылған бағдарламамен жазылған.
Бастауыш сынып
Презентация
3 сынып
технология пәніненжаңартылған бағдарламада жазылған.
Технология
Сабақ жоспары
5 сынып
Бастауыш сыныптарға қауіпсіздік ережесін өткенде қажет.
Бастауыш сынып
Презентация
3 сынып