
Жеке ақпарат жазылмаған
Ватсапта бөлісу
Телеграммда бөлісу
Фейсбукта бөлісуБарлығы: 3 материал
Бағдарлам тақырыптары мазмұны ұлттық болмысты, қазақы тәлім-тәрбиенің мәнін ұғындыруға, теориялық тұрғыда білім алушыларға қазақтың ұлттық тағам мәзірі, оның тарихы туралы өздігінен білім алуына жағдай туғызуға, сала педагогтарының кәсіби біліктілігін арттыруға, кәсіби дайындық міндеттерін жүзеге асыруға бағытталған.
Қазақстан тарихы
Авторлық бағдарлама
Басқа
Оқу үлгерімі төмен оқушылармен қазақ тілі пәнінен элективті курсының басты мақсаты: оқушының жас eрекшелігін ескере отырып сөздік қорын дамытуға, тілдің сырын ұғуға ықпал ету. Үлгерімі төмен оқушылармен қазақ тілі пәнінен элективті курсы.
Қазақ тілі
Авторлық бағдарлама
2 сынып
Авторлық бағдарлама.
36 сағаттық факультативтік курсқа арналған тақырыптық күнтізбелік жоспарлау «Тамақтану саласында қызмет көрсетуді ұйымдастыру», «Тамақтандыру өндірісі тағамдарының технологиясы және оны ұйымдастыру» мамандығы бойынша жұмысшы біліктілігі мен орта деңгей оқу жоспарлары мен үлгілік оқу бағдарламаларында көзделген жалпы кәсіптік пәндер шеңберінде жасалып, болашақ мамандардың білімін тереңдетуге бағытталды.
Бағдарлама халқымыздың тағам тарихы, ұлттық дастарханына байланысты салт дәстүрлерге қызығушылық білдірген тұлғаларға, білім алушылар мен оқытушылар кәсіби білімін арттыруда көмек бере алады.
Қазақстан тарихы
Авторлық бағдарлама
Басқа