Материалдар / АШЫҚ САБАҚ

АШЫҚ САБАҚ

Материал туралы қысқаша түсінік
технология қысты керекті материал
Авторы:
Автор материалды ақылы түрде жариялады. Сатылымнан түскен қаражат авторға автоматты түрде аударылады. Толығырақ
28 Сәуір 2020
308
0 рет жүктелген
770 ₸
Бүгін алсаңыз
+39 бонус
беріледі
Бұл не?
Бүгін алсаңыз +39 бонус беріледі Бұл не?
Тегін турнир Мұғалімдер мен Тәрбиешілерге
Дипломдар мен сертификаттарды алып үлгеріңіз!
Бұл бетте материалдың қысқаша нұсқасы ұсынылған. Материалдың толық нұсқасын жүктеп алып, көруге болады
img_page_1
Ресми байқаулар тізімі
Республикалық байқауларға қатысып жарамды дипломдар алып санатыңызды көтеріңіз!
Материалдың қысқаша түсінігі
Жартылай дайын өнімдерден тағамдар әзірлеу технологиясы. Осы сабақта қол жеткізілетін оқу мақсаттары 6.2.4.4 Әр түрлі таға

1 слайд
Жартылай дайын өнімдерден тағамдар әзірлеу технологиясы. Осы сабақта қол жеткізілетін оқу мақсаттары 6.2.4.4 Әр түрлі тағамдарды дайындау үшін азық-түліктер, құрал- саймандар мен керек-жарақтарын анықтау және таңдау. Сабақ мақсаттары  Жартылай орындалатын тағамдардың жасалу жолдары мен технологияларымен таныстыру.  Керекті құралдарды анықтап, суреттеу.

1 слайд

Жартылай дайын өнімдерден тағамдар әзірлеу технологиясы. Осы сабақта қол жеткізілетін оқу мақсаттары 6.2.4.4 Әр түрлі тағамдарды дайындау үшін азық-түліктер, құрал- саймандар мен керек-жарақтарын анықтау және таңдау. Сабақ мақсаттары  Жартылай орындалатын тағамдардың жасалу жолдары мен технологияларымен таныстыру.  Керекті құралдарды анықтап, суреттеу.

Жауап бер 1.Бейнеролик не туралы екен? 2.Тұшпара жасау үшін пайдаланатын азық-түліктер, құрал- саймандар мен керек-жара

2 слайд
Жауап бер 1.Бейнеролик не туралы екен? 2.Тұшпара жасау үшін пайдаланатын азық-түліктер, құрал- саймандар мен керек-жарақтарды анықта. 3. Жартылай дайын өнімдердің тағы қандай түрлерін білесің? 4. Десерт дайындау үшін қандай азық-түлік және қандай ыдыстар керек?

2 слайд

Жауап бер 1.Бейнеролик не туралы екен? 2.Тұшпара жасау үшін пайдаланатын азық-түліктер, құрал- саймандар мен керек-жарақтарды анықта. 3. Жартылай дайын өнімдердің тағы қандай түрлерін білесің? 4. Десерт дайындау үшін қандай азық-түлік және қандай ыдыстар керек?

Балмұздақтың жасалу жолдары https://www.youtube.com/watch?v=87a2_VTU1x8 Тұшпараның жасалу жолдары https://www.youtube.com/wat

3 слайд
Балмұздақтың жасалу жолдары https://www.youtube.com/watch?v=87a2_VTU1x8   Тұшпараның жасалу жолдары https://www.youtube.com/watch?v=JkLz-Ny_CFo

3 слайд

Балмұздақтың жасалу жолдары https://www.youtube.com/watch?v=87a2_VTU1x8   Тұшпараның жасалу жолдары https://www.youtube.com/watch?v=JkLz-Ny_CFo

6.2.4.4 Әр түрлі тағамдарды дайындау үшін азық-түліктер, құрал-саймандар мен керек-жарақтарын анықтау және таңдау. Ор

4 слайд
6.2.4.4 Әр түрлі тағамдарды дайындау үшін азық-түліктер, құрал-саймандар мен керек-жарақтарын анықтау және таңдау. Орындау керек Тұшпараның /котлет, балмұздақ/ жасау жолдарын /нарисованный рецепт/ суреттеу. Тұшпара жасау үшін керекті құралдарды анықтап, олардың жасалу жолдарын А4 қағаз бетіне суреттеу.  Композициялық шешімін анықтау;  Түстік шешімін таңдау;  Жұмыстың аяқталуы.

4 слайд

6.2.4.4 Әр түрлі тағамдарды дайындау үшін азық-түліктер, құрал-саймандар мен керек-жарақтарын анықтау және таңдау. Орындау керек Тұшпараның /котлет, балмұздақ/ жасау жолдарын /нарисованный рецепт/ суреттеу. Тұшпара жасау үшін керекті құралдарды анықтап, олардың жасалу жолдарын А4 қағаз бетіне суреттеу.  Композициялық шешімін анықтау;  Түстік шешімін таңдау;  Жұмыстың аяқталуы.

5 слайд

5 слайд

6 слайд

6 слайд

Бағалау критерийлері Жетті Талпынады Тамаққа керекті құрал-жабдықтарды ыдыс-аяқтарды суреттейді. Композиция заңдылықтарын сақта

7 слайд
Бағалау критерийлері Жетті Талпынады Тамаққа керекті құрал-жабдықтарды ыдыс-аяқтарды суреттейді. Композиция заңдылықтарын сақтайды. Берілген уақытты ұтымды пайдаланады. Өз ойымен/идясын жүзеге асырады. Түстік шешімін анықтап суреттей алады. Тамақтың жасалу жолдары суреттелген.

7 слайд

Бағалау критерийлері Жетті Талпынады Тамаққа керекті құрал-жабдықтарды ыдыс-аяқтарды суреттейді. Композиция заңдылықтарын сақтайды. Берілген уақытты ұтымды пайдаланады. Өз ойымен/идясын жүзеге асырады. Түстік шешімін анықтап суреттей алады. Тамақтың жасалу жолдары суреттелген.

Рефлексия

8 слайд
Рефлексия

8 слайд

Рефлексия

Осы аптаның ең үздік материалдары
Педагогтардың біліктілігін арттыру курстары
Аттестацияда (ПББ) 100% келетін
тақырыптармен дайындаймыз
Аттестацияда (ПББ) келетін тақырыптар бойынша жасалған тесттермен дайындалып, бізбен бірге тестілеуден оңай өтесіз
Өткен жылы бізбен дайындалған ұстаздар 50/50 жинап рекорд жасады
Толығырақ