Материалдар / Принцип Хассп на предприятиях питания
2023-2024 оқу жылына арналған

қысқа мерзімді сабақ жоспарларын

жүктеп алғыңыз келеді ма?
ҚР Білім және Ғылым министірлігінің стандартымен 2022-2023 оқу жылына арналған 472-бұйрыққа сай жасалған

Принцип Хассп на предприятиях питания

Материал туралы қысқаша түсінік
Хассп тамақтануы туралы толық мәлңмет беру білім алушыларға
Авторы:
Автор материалды ақылы түрде жариялады.
Сатылымнан түскен қаражат авторға автоматты түрде аударылады. Толығырақ
17 Мамыр 2020
319
0 рет жүктелген
Бүгін алсаңыз 25% жеңілдік
беріледі
770 тг 578 тг
Тегін турнир Мұғалімдер мен Тәрбиешілерге
Дипломдар мен сертификаттарды алып үлгеріңіз!
Бұл бетте материалдың қысқаша нұсқасы ұсынылған. Материалдың толық нұсқасын жүктеп алып, көруге болады
img_page_1
Материал жариялап тегін сертификат алыңыз!
Бұл сертификат «Ustaz tilegi» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық жұмысын жарияланғанын растайды. Журнал Қазақстан Республикасы Ақпарат және Қоғамдық даму министрлігінің №KZ09VPY00029937 куәлігін алған. Сондықтан аттестацияға жарамды
Ресми байқаулар тізімі
Республикалық байқауларға қатысып жарамды дипломдар алып санатыңызды көтеріңіз!
Как приготовить "Стейк (Т-Вone steak)"

1 слайд
Как приготовить "Стейк (Т-Вone steak)"

 Ингредиенты:  Говядина, стейк t-bone — 2 Штуки  Тимьян — 1  По вкусу Розмарин — 1  По вкусу Орегано — 1  По в

2 слайд
 Ингредиенты:  Говядина, стейк t-bone  — 2 Штуки  Тимьян  — 1    По вкусу Розмарин  — 1   По вкусу Орегано  — 1   По вкусу Масло с травами  — 1

 1. Приготовим бумажные полотенца и оботрем ими стейки.  2. На раскаленной сковороде жарим стейк. Жарим минуты три с обеих с

3 слайд
 1. Приготовим бумажные полотенца и оботрем ими стейки.  2. На раскаленной сковороде жарим стейк. Жарим минуты три с обеих сторон.  3. До температуры сто восемьдесят градусов разогреваем духовой шкаф (верх-низ).

 5. Теперь добавляем сюда травы: розмарина, тимьяна, орегано. С обеих сторон поперчим стейк. Минут на десять ставим в разогре

4 слайд
 5. Теперь добавляем сюда травы: розмарина, тимьяна, орегано. С обеих сторон поперчим стейк. Минут на десять ставим в разогретый духовой шкаф.  6. Далее вынимаем из духовки, и перекладываем на тарелку. Подавать со сливочным маслом и травами. Так как масло соленое, солить стейк не надо. Блюдо готово.  4. Положим в огнеупорную форму сливочного масла с травами. Нарежем его кружочками.