Материалдар / Принцип Хассп на предприятиях питания
МИНИСТРЛІКПЕН КЕЛІСІЛГЕН КУРСҚА ҚАТЫСЫП, АТТЕСТАЦИЯҒА ЖАРАМДЫ СЕРТИФИКАТ АЛЫҢЫЗ!
Сертификат Аттестацияға 100% жарамды
ТОЛЫҚ АҚПАРАТ АЛУ

Принцип Хассп на предприятиях питания

Материал туралы қысқаша түсінік
Хассп тамақтануы туралы толық мәлңмет беру білім алушыларға
Авторы:
Автор материалды ақылы түрде жариялады. Сатылымнан түскен қаражат авторға автоматты түрде аударылады. Толығырақ
17 Мамыр 2020
403
0 рет жүктелген
770 ₸
Бүгін алсаңыз
+39 бонус
беріледі
Бұл не?
Бүгін алсаңыз +39 бонус беріледі Бұл не?
Тегін турнир Мұғалімдер мен Тәрбиешілерге
Дипломдар мен сертификаттарды алып үлгеріңіз!
Бұл бетте материалдың қысқаша нұсқасы ұсынылған. Материалдың толық нұсқасын жүктеп алып, көруге болады
img_page_1
Ресми байқаулар тізімі
Республикалық байқауларға қатысып жарамды дипломдар алып санатыңызды көтеріңіз!
Материалдың қысқаша түсінігі
Как приготовить "Стейк (Т-Вone steak)"

1 слайд
Как приготовить "Стейк (Т-Вone steak)"

1 слайд

Как приготовить "Стейк (Т-Вone steak)"

 Ингредиенты:  Говядина, стейк t-bone — 2 Штуки  Тимьян — 1  По вкусу Розмарин — 1  По вкусу Орегано — 1  По в

2 слайд
 Ингредиенты:  Говядина, стейк t-bone  — 2 Штуки  Тимьян  — 1    По вкусу Розмарин  — 1   По вкусу Орегано  — 1   По вкусу Масло с травами  — 1

2 слайд

 Ингредиенты:  Говядина, стейк t-bone  — 2 Штуки  Тимьян  — 1    По вкусу Розмарин  — 1   По вкусу Орегано  — 1   По вкусу Масло с травами  — 1

 1. Приготовим бумажные полотенца и оботрем ими стейки.  2. На раскаленной сковороде жарим стейк. Жарим минуты три с обеих с

3 слайд
 1. Приготовим бумажные полотенца и оботрем ими стейки.  2. На раскаленной сковороде жарим стейк. Жарим минуты три с обеих сторон.  3. До температуры сто восемьдесят градусов разогреваем духовой шкаф (верх-низ).

3 слайд

 1. Приготовим бумажные полотенца и оботрем ими стейки.  2. На раскаленной сковороде жарим стейк. Жарим минуты три с обеих сторон.  3. До температуры сто восемьдесят градусов разогреваем духовой шкаф (верх-низ).

 5. Теперь добавляем сюда травы: розмарина, тимьяна, орегано. С обеих сторон поперчим стейк. Минут на десять ставим в разогре

4 слайд
 5. Теперь добавляем сюда травы: розмарина, тимьяна, орегано. С обеих сторон поперчим стейк. Минут на десять ставим в разогретый духовой шкаф.  6. Далее вынимаем из духовки, и перекладываем на тарелку. Подавать со сливочным маслом и травами. Так как масло соленое, солить стейк не надо. Блюдо готово.  4. Положим в огнеупорную форму сливочного масла с травами. Нарежем его кружочками.

4 слайд

 5. Теперь добавляем сюда травы: розмарина, тимьяна, орегано. С обеих сторон поперчим стейк. Минут на десять ставим в разогретый духовой шкаф.  6. Далее вынимаем из духовки, и перекладываем на тарелку. Подавать со сливочным маслом и травами. Так как масло соленое, солить стейк не надо. Блюдо готово.  4. Положим в огнеупорную форму сливочного масла с травами. Нарежем его кружочками.