Материалдар / Қазақтың ұмыт болған тағамдары.Талқан
МИНИСТРЛІКПЕН КЕЛІСІЛГЕН КУРСҚА ҚАТЫСЫП, АТТЕСТАЦИЯҒА ЖАРАМДЫ СЕРТИФИКАТ АЛЫҢЫЗ!
Сертификат Аттестацияға 100% жарамды
ТОЛЫҚ АҚПАРАТ АЛУ

Қазақтың ұмыт болған тағамдары.Талқан

Материал туралы қысқаша түсінік
Қазақтың ұмыт болған тағамдары.Талқанның құрамы туралы.Жасалу жолдары
Авторы:
11 Сәуір 2024
184
1 рет жүктелген
Материал тегін
Тегін турнир Мұғалімдер мен Тәрбиешілерге
Дипломдар мен сертификаттарды алып үлгеріңіз!
Бұл бетте материалдың қысқаша нұсқасы ұсынылған. Материалдың толық нұсқасын жүктеп алып, көруге болады
img_page_1
Ресми байқаулар тізімі
Республикалық байқауларға қатысып жарамды дипломдар алып санатыңызды көтеріңіз!
Материалдың қысқаша түсінігі
Қазақтың ұлттық тағамы “ТАЛҚАН”

1 слайд
Қазақтың ұлттық тағамы “ТАЛҚАН”

1 слайд

Қазақтың ұлттық тағамы “ТАЛҚАН”

Талқанның құрамы 1.БИДАЙ 500 г 2.ҚАНТ 150 г 3.СҮТ 100 г 4.САРЫ МАЙ 200 г

2 слайд
Талқанның құрамы 1.БИДАЙ 500 г 2.ҚАНТ 150 г 3.СҮТ 100 г 4.САРЫ МАЙ 200 г

2 слайд

Талқанның құрамы 1.БИДАЙ 500 г 2.ҚАНТ 150 г 3.СҮТ 100 г 4.САРЫ МАЙ 200 г

Жасалу кезеңі 1.Бидайды жуамыз 2. Кептіреміз 3.Пешке немесе ыстық плеткіге табаға немесе қазанға қызарғанша қуырамыз 4.Ыстық би

3 слайд
Жасалу кезеңі 1.Бидайды жуамыз 2. Кептіреміз 3.Пешке немесе ыстық плеткіге табаға немесе қазанға қызарғанша қуырамыз 4.Ыстық бидайды 15-20 минутқа суытамыз. 5.Ет тартатын машинкаменұнтақтап тартамыз 6.Дайын ұнтақталған бидайға қант, сүт, сары майды қосып, араластырамыз.

3 слайд

Жасалу кезеңі 1.Бидайды жуамыз 2. Кептіреміз 3.Пешке немесе ыстық плеткіге табаға немесе қазанға қызарғанша қуырамыз 4.Ыстық бидайды 15-20 минутқа суытамыз. 5.Ет тартатын машинкаменұнтақтап тартамыз 6.Дайын ұнтақталған бидайға қант, сүт, сары майды қосып, араластырамыз.

Талқанның пішіндері

4 слайд
Талқанның пішіндері

4 слайд

Талқанның пішіндері