2024-2025 оқу жылына арналған
Қысқа мерзімді сабақ жоспарларын жүктеп алғыңыз келеді ме?
ҚР Білім және Ғылым министірлігінің стандартымен жасалған
Материалдар / Татар ұлттық тағамдары

Татар ұлттық тағамдары

Материал туралы қысқаша түсінік
Татар ұлттық тағамдары
Бұл бетте материалдың қысқаша нұсқасы ұсынылған. Материалдың толық нұсқасын жүктеп алып, көруге болады
img_page_1
19 Маусым 2024
232
Материал жариялап, аттестацияға 100% жарамды сертификатты тегін алыңыз!
Ustaz tilegi журналы министірліктің тізіміне енген. Qr коды мен тіркеу номері беріледі. Материал жариялаған соң сертификат тегін бірден беріледі.
Оқу-ағарту министірлігінің ресми жауабы
Сайтқа 5 материал жариялап, тегін АЛҒЫС ХАТ алыңыз!
Қазақстан Республикасының білім беру жүйесін дамытуға қосқан жеке үлесі үшін және де Республика деңгейінде «Ustaz tilegi» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық материалыңызбен бөлісіп, белсенді болғаныңыз үшін алғыс білдіреміз!
Сайтқа 25 материал жариялап, тегін ҚҰРМЕТ ГРОМАТАСЫН алыңыз!
Тәуелсіз Қазақстанның білім беру жүйесін дамытуға және білім беру сапасын арттыру мақсатында Республика деңгейінде «Ustaz tilegi» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық жұмысын жариялағаны үшін марапатталасыз!
Ресми байқаулар тізімі
Республикалық байқауларға қатысып жарамды дипломдар алып санатыңызды көтеріңіз!
Материалдың қысқаша түсінігі
Татар ұлттық тағамдары

1 слайд
Татар ұлттық тағамдары

1 слайд

Татар ұлттық тағамдары

Чак - чак

2 слайд
Чак - чак

2 слайд

Чак - чак

3 слайд

3 слайд

4 слайд

4 слайд

5 слайд

5 слайд

6 слайд

6 слайд

7 слайд

7 слайд

8 слайд

8 слайд

9 слайд

9 слайд

10 слайд

10 слайд

11 слайд

11 слайд

12 слайд

12 слайд

Кубете

13 слайд
Кубете

13 слайд

Кубете

Кубете – татар халқының ет және кортоп қосылған бәліші.

14 слайд
Кубете – татар халқының ет және кортоп қосылған бәліші.

14 слайд

Кубете – татар халқының ет және кортоп қосылған бәліші.

Дайындау үшін ұн, қаймақ, кортоп, ет, пияз қажет

15 слайд
Дайындау үшін ұн, қаймақ, кортоп, ет, пияз қажет

15 слайд

Дайындау үшін ұн, қаймақ, кортоп, ет, пияз қажет

Алдымен қамыр илейміз

16 слайд
Алдымен қамыр илейміз

16 слайд

Алдымен қамыр илейміз

Кортоп пен пиязды тураймыз

17 слайд
Кортоп пен пиязды тураймыз

17 слайд

Кортоп пен пиязды тураймыз

Қамырды жайып, үстіне кортопты саламыз

18 слайд
Қамырды жайып, үстіне кортопты саламыз

18 слайд

Қамырды жайып, үстіне кортопты саламыз

Еттен жасалған фарш пен пиязды саламыз

19 слайд
Еттен жасалған фарш пен пиязды саламыз

19 слайд

Еттен жасалған фарш пен пиязды саламыз

Үстіне қайтадан кортоп саламыз

20 слайд
Үстіне қайтадан кортоп саламыз

20 слайд

Үстіне қайтадан кортоп саламыз

Үстін қамырмен жабамыз

21 слайд
Үстін қамырмен жабамыз

21 слайд

Үстін қамырмен жабамыз

Әдемі болу үшінбетіне өрнектер салуға болады

22 слайд
Әдемі болу үшінбетіне өрнектер салуға болады

22 слайд

Әдемі болу үшінбетіне өрнектер салуға болады

180-200 градусқа пешке пісіреміз

23 слайд
180-200 градусқа пешке пісіреміз

23 слайд

180-200 градусқа пешке пісіреміз

24 слайд

24 слайд

Министірлікпен келісілген курстар тізімі