Материалдар / Татар ұлттық тағамдары
МИНИСТРЛІКПЕН КЕЛІСІЛГЕН КУРСҚА ҚАТЫСЫП, АТТЕСТАЦИЯҒА ЖАРАМДЫ СЕРТИФИКАТ АЛЫҢЫЗ!
Сертификат Аттестацияға 100% жарамды
ТОЛЫҚ АҚПАРАТ АЛУ

Татар ұлттық тағамдары

Материал туралы қысқаша түсінік
Татар ұлттық тағамдары
Материал тегін
Тегін турнир Мұғалімдер мен Тәрбиешілерге
Дипломдар мен сертификаттарды алып үлгеріңіз!
Бұл бетте материалдың қысқаша нұсқасы ұсынылған. Материалдың толық нұсқасын жүктеп алып, көруге болады
img_page_1
Ресми байқаулар тізімі
Республикалық байқауларға қатысып жарамды дипломдар алып санатыңызды көтеріңіз!
Материалдың қысқаша түсінігі
Татар ұлттық тағамдары

1 слайд
Татар ұлттық тағамдары

1 слайд

Татар ұлттық тағамдары

Чак - чак

2 слайд
Чак - чак

2 слайд

Чак - чак

3 слайд

3 слайд

4 слайд

4 слайд

5 слайд

5 слайд

6 слайд

6 слайд

7 слайд

7 слайд

8 слайд

8 слайд

9 слайд

9 слайд

10 слайд

10 слайд

11 слайд

11 слайд

12 слайд

12 слайд

Кубете

13 слайд
Кубете

13 слайд

Кубете

Кубете – татар халқының ет және кортоп қосылған бәліші.

14 слайд
Кубете – татар халқының ет және кортоп қосылған бәліші.

14 слайд

Кубете – татар халқының ет және кортоп қосылған бәліші.

Дайындау үшін ұн, қаймақ, кортоп, ет, пияз қажет

15 слайд
Дайындау үшін ұн, қаймақ, кортоп, ет, пияз қажет

15 слайд

Дайындау үшін ұн, қаймақ, кортоп, ет, пияз қажет

Алдымен қамыр илейміз

16 слайд
Алдымен қамыр илейміз

16 слайд

Алдымен қамыр илейміз

Кортоп пен пиязды тураймыз

17 слайд
Кортоп пен пиязды тураймыз

17 слайд

Кортоп пен пиязды тураймыз

Қамырды жайып, үстіне кортопты саламыз

18 слайд
Қамырды жайып, үстіне кортопты саламыз

18 слайд

Қамырды жайып, үстіне кортопты саламыз

Еттен жасалған фарш пен пиязды саламыз

19 слайд
Еттен жасалған фарш пен пиязды саламыз

19 слайд

Еттен жасалған фарш пен пиязды саламыз

Үстіне қайтадан кортоп саламыз

20 слайд
Үстіне қайтадан кортоп саламыз

20 слайд

Үстіне қайтадан кортоп саламыз

Үстін қамырмен жабамыз

21 слайд
Үстін қамырмен жабамыз

21 слайд

Үстін қамырмен жабамыз

Әдемі болу үшінбетіне өрнектер салуға болады

22 слайд
Әдемі болу үшінбетіне өрнектер салуға болады

22 слайд

Әдемі болу үшінбетіне өрнектер салуға болады

180-200 градусқа пешке пісіреміз

23 слайд
180-200 градусқа пешке пісіреміз

23 слайд

180-200 градусқа пешке пісіреміз

24 слайд

24 слайд