Материалдар / Технология приготовления блюд из полуфабрикатов

Технология приготовления блюд из полуфабрикатов

Материал туралы қысқаша түсінік
6 сынып мұғалімдеріне
770 ₸
Бүгін алсаңыз
+39 бонус
беріледі
Бұл не?
Бүгін алсаңыз +39 бонус беріледі Бұл не?
Бұл бетте материалдың қысқаша нұсқасы ұсынылған. Материалдың толық нұсқасын жүктеп алып, көруге болады
img_page_1
Материал жариялап, аттестацияға 100% жарамды сертификатты тегін алыңыз!
Ustaz tilegi журналы министірліктің тізіміне енген. Qr коды мен тіркеу номері беріледі. Материал жариялаған соң сертификат тегін бірден беріледі.
Оқу-ағарту министірлігінің ресми жауабы
Сайтқа 5 материал жариялап, тегін АЛҒЫС ХАТ алыңыз!
Қазақстан Республикасының білім беру жүйесін дамытуға қосқан жеке үлесі үшін және де Республика деңгейінде «Ustaz tilegi» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық материалыңызбен бөлісіп, белсенді болғаныңыз үшін алғыс білдіреміз!
Сайтқа 25 материал жариялап, тегін ҚҰРМЕТ ГРОМАТАСЫН алыңыз!
Тәуелсіз Қазақстанның білім беру жүйесін дамытуға және білім беру сапасын арттыру мақсатында Республика деңгейінде «Ustaz tilegi» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық жұмысын жариялағаны үшін марапатталасыз!
Ресми байқаулар тізімі
Республикалық байқауларға қатысып жарамды дипломдар алып санатыңызды көтеріңіз!
Материалдың қысқаша түсінігі
Тема урока: Технология приготовления блюд из полуфабрикатов

1 слайд
Тема урока: Технология приготовления блюд из полуфабрикатов

1 слайд

Тема урока: Технология приготовления блюд из полуфабрикатов

Цели обучения: 6.2.4.3 - Знать и применять технологию экспресс-приготовления блюд и десерта ; 6.2.4.4 - Определять и выбира

2 слайд
Цели обучения: 6.2.4.3 - Знать и применять технологию экспресс-приготовления блюд и десерта ; 6.2.4.4 - Определять и выбирать продукты, инструменты и приспособления для приготовления различных блюд

2 слайд

Цели обучения: 6.2.4.3 - Знать и применять технологию экспресс-приготовления блюд и десерта ; 6.2.4.4 - Определять и выбирать продукты, инструменты и приспособления для приготовления различных блюд

Цели урока: Научить определять и выбирать продукты,инструменты и приспособления для приготовления различных блюд из полуфабри

3 слайд
Цели урока: Научить определять и выбирать продукты,инструменты и приспособления для приготовления различных блюд из полуфабрикатов

3 слайд

Цели урока: Научить определять и выбирать продукты,инструменты и приспособления для приготовления различных блюд из полуфабрикатов

Виды полуфабрикатов: Мясные :котлеты,бифштексы рубленые, тефтели,фрикадельки,шницели,зразы и т.д. Рыбные :филе,котлеты,палочки и

4 слайд
Виды полуфабрикатов: Мясные :котлеты,бифштексы рубленые, тефтели,фрикадельки,шницели,зразы и т.д. Рыбные :филе,котлеты,палочки и т.д. Хлебобулочные :пироги,пирожки с разными начинками,замороженные пиццы, лазанья и т.д. Овощные :котлеты,голубцы,зразы,крокеты и т.д.

4 слайд

Виды полуфабрикатов: Мясные :котлеты,бифштексы рубленые, тефтели,фрикадельки,шницели,зразы и т.д. Рыбные :филе,котлеты,палочки и т.д. Хлебобулочные :пироги,пирожки с разными начинками,замороженные пиццы, лазанья и т.д. Овощные :котлеты,голубцы,зразы,крокеты и т.д.

Вопрос: Какой срок хранения имеют полуфабрикаты в замороженном виде?

5 слайд
Вопрос: Какой срок хранения имеют полуфабрикаты в замороженном виде?

5 слайд

Вопрос: Какой срок хранения имеют полуфабрикаты в замороженном виде?

Задание: Написать рецепт одного блюда из полуфабрикатов

6 слайд
Задание: Написать рецепт одного блюда из полуфабрикатов

6 слайд

Задание: Написать рецепт одного блюда из полуфабрикатов

Министірлікпен келісілген курстар тізімі