Заттың қасиеті, Жаратылыстану , 1 сынып

Тақырып бойынша 11 материал табылды

Заттың қасиеті, Жаратылыстану , 1 сынып

Материал туралы қысқаша түсінік
Мұғалімдерге оқу құралы
Материалдың қысқаша нұсқасы
img_page_1
Жүктеу
bolisu
Бөлісу
ЖИ арқылы жасау
Слайдтың жеке беттері
Сабақтың тақырыбы: Заттың қасиеттері

#1 слайд
Сабақтың тақырыбы: Заттың қасиеттері

1 слайд

Сабақтың тақырыбы: Заттың қасиеттері

Оқу мақсаты: заттың қасиетіне байланысты қолдану аясын анықтау Сабақтың мақсаты: Заттың қасиетіне байланысты қолдану аясын

#2 слайд
Оқу мақсаты: заттың қасиетіне байланысты қолдану аясын анықтау Сабақтың мақсаты: Заттың қасиетіне байланысты қолдану аясын анықтау. Тәжірибе жасап, қорытынды жасау. Сызбалардан, суреттерден, мәтіндерден ақпарат алу. Мәтінді талдап, бастысын таңдау.

2 слайд

Оқу мақсаты: заттың қасиетіне байланысты қолдану аясын анықтау Сабақтың мақсаты: Заттың қасиетіне байланысты қолдану аясын анықтау. Тәжірибе жасап, қорытынды жасау. Сызбалардан, суреттерден, мәтіндерден ақпарат алу. Мәтінді талдап, бастысын таңдау.

«Ойлан тап!» 1. Ол қолдың жылуынан жұмсарады. Ол еңбек сабағында қолданылады

#3 слайд
«Ойлан тап!» 1. Ол қолдың жылуынан жұмсарады. Ол еңбек сабағында қолданылады

3 слайд

«Ойлан тап!» 1. Ол қолдың жылуынан жұмсарады. Ол еңбек сабағында қолданылады

Ермексаз

#4 слайд
Ермексаз

4 слайд

Ермексаз

2. Бұл – сарғыш түсті иісі өткір сұйықтық. Ол мұнайдан алынады. Ол «автомобиль» үшін азық.

#5 слайд
2. Бұл – сарғыш түсті иісі өткір сұйықтық. Ол мұнайдан алынады. Ол «автомобиль» үшін азық.

5 слайд

2. Бұл – сарғыш түсті иісі өткір сұйықтық. Ол мұнайдан алынады. Ол «автомобиль» үшін азық.

Бензин

#6 слайд
Бензин

6 слайд

Бензин

3. Бұл тәтті жартылай мөлдір бөліктер желеге ұқсайды. Оны дайындау үшін көп қант қосылады. Бірақ ол пайдалы тәттіге жатады.

#7 слайд
3. Бұл тәтті жартылай мөлдір бөліктер желеге ұқсайды. Оны дайындау үшін көп қант қосылады. Бірақ ол пайдалы тәттіге жатады.

7 слайд

3. Бұл тәтті жартылай мөлдір бөліктер желеге ұқсайды. Оны дайындау үшін көп қант қосылады. Бірақ ол пайдалы тәттіге жатады.

Мармелад

#8 слайд
Мармелад

8 слайд

Мармелад

Заттардың қасиеттерін анықтау

#9 слайд
Заттардың қасиеттерін анықтау

9 слайд

Заттардың қасиеттерін анықтау

Қорытындылау Заттар бір-бірінен несімен ерекшеленетінін білдің бе? Заттардың кейбір қасиеттерін қалай білуге болатынын түсінді

#10 слайд
Қорытындылау Заттар бір-бірінен несімен ерекшеленетінін білдің бе? Заттардың кейбір қасиеттерін қалай білуге болатынын түсіндіре аласың ба?

10 слайд

Қорытындылау Заттар бір-бірінен несімен ерекшеленетінін білдің бе? Заттардың кейбір қасиеттерін қалай білуге болатынын түсіндіре аласың ба?

#11 слайд

11 слайд

#12 слайд

12 слайд

#13 слайд

13 слайд

#14 слайд

14 слайд

НАЗАРЛАРЫҢЫЗҒА РАХМЕТ

#15 слайд
НАЗАРЛАРЫҢЫЗҒА РАХМЕТ

15 слайд

НАЗАРЛАРЫҢЫЗҒА РАХМЕТ

Файл форматы:
pptx
12.12.2020
818
Жүктеу
ЖИ арқылы жасау
Бұл материалды қолданушы жариялаған. Ustaz Tilegi ақпаратты жеткізуші ғана болып табылады. Жарияланған материалдың мазмұны мен авторлық құқық толықтай автордың жауапкершілігінде. Егер материал авторлық құқықты бұзады немесе сайттан алынуы тиіс деп есептесеңіз,
шағым қалдыра аласыз
Қазақстандағы ең үлкен материалдар базасынан іздеу
Сіз үшін 400 000 ұстаздардың еңбегі мен тәжірибесін біріктіріп, ең үлкен материалдар базасын жасадық. Төменде керек материалды іздеп, жүктеп алып сабағыңызға қолдана аласыз
Материал жариялап, аттестацияға 100% жарамды сертификатты тегін алыңыз!
Ustaz tilegi журналы министірліктің тізіміне енген. Qr коды мен тіркеу номері беріледі. Материал жариялаған соң сертификат тегін бірден беріледі.
Оқу-ағарту министірлігінің ресми жауабы
Сайтқа 5 материал жариялап, тегін АЛҒЫС ХАТ алыңыз!
Қазақстан Республикасының білім беру жүйесін дамытуға қосқан жеке үлесі үшін және де Республика деңгейінде «Ustaz tilegi» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық материалыңызбен бөлісіп, белсенді болғаныңыз үшін алғыс білдіреміз!
Сайтқа 25 материал жариялап, тегін ҚҰРМЕТ ГРОМАТАСЫН алыңыз!
Тәуелсіз Қазақстанның білім беру жүйесін дамытуға және білім беру сапасын арттыру мақсатында Республика деңгейінде «Ustaz tilegi» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық жұмысын жариялағаны үшін марапатталасыз!
Министірлікпен келісілген курстар тізімі