
Аты-жөні енгізілмеген
Жеке ақпарат жазылмаған



Барлығы: 5 материал
Үгілмелі қамыр дайындау үшін дән маңызы төмен ұн пайдаланылады. Қамырдың құрылымы созылмалы болу керек. Дәнмаңызы жоғары ұн пайдаланылған кезде қамыр созылымды, резеңке сияқты болып шығады. Қамырды майда немесе майлы-қантты массада былғайды. Негізгі құрамы: ұн, май және қант 2:1:0,5 ара қатынасында қолданылады. Қамырда майдың көп боулы және судың болмауы үгілмелі өнім алуға ықпал етеді. Сондықтан бұл қамыр – үгілмелі деп аталады.
Басқа
Презентация
Басқа
Цифрлық құзыреттілік қазіргі қоғамға сәтті бейімделу үшін қажетті дағдыларды қамтиды, мұнда цифрлық технологиялар, соның ішінде интернет, әлеуметтік желілер және мобильді құрылғылар коммуникация мен ақпаратқа қол жеткізуде шешуші рөл атқарады. Робототехника, чат-боттар және смарт құрылғылар сияқты жасанды интеллект технологияларының дамуымен олармен жұмыс істеу қабілеті маңызды бола түсуде.
Басқа
Мақала
Басқа
Бисквитті жартылайфабрикаттардың түрлеріне сипаттама беріп, дайындалу технологиясымен таныстыру. Бисквитті жартылайфабрикаттарда болатын ақау түрлері мен оларды болдырмаудың жолдары.
Басқа
Презентация
Басқа
Пирожный түрлеріне қысқаша сипаттама бер, пирожныйлардың шығу тарихын анықта
Басқа
Презентация
Басқа
Торттың жартылайфабрикаттары бойынша жіктелуі, торт түрлеріне толықтай сипаттама беру
Басқа
Презентация
Барлық сыныптар