Материалдар / Пирожный түрлері

Пирожный түрлері

Материал туралы қысқаша түсінік
Пирожный түрлеріне қысқаша сипаттама бер, пирожныйлардың шығу тарихын анықта
Бұл бетте материалдың қысқаша нұсқасы ұсынылған. Материалдың толық нұсқасын жүктеп алып, көруге болады
img_page_1
10 Маусым 2025
77
Материал жариялап, аттестацияға 100% жарамды сертификатты тегін алыңыз!
Ustaz tilegi журналы министірліктің тізіміне енген. Qr коды мен тіркеу номері беріледі. Материал жариялаған соң сертификат тегін бірден беріледі.
Оқу-ағарту министірлігінің ресми жауабы
Сайтқа 5 материал жариялап, тегін АЛҒЫС ХАТ алыңыз!
Қазақстан Республикасының білім беру жүйесін дамытуға қосқан жеке үлесі үшін және де Республика деңгейінде «Ustaz tilegi» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық материалыңызбен бөлісіп, белсенді болғаныңыз үшін алғыс білдіреміз!
Сайтқа 25 материал жариялап, тегін ҚҰРМЕТ ГРОМАТАСЫН алыңыз!
Тәуелсіз Қазақстанның білім беру жүйесін дамытуға және білім беру сапасын арттыру мақсатында Республика деңгейінде «Ustaz tilegi» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық жұмысын жариялағаны үшін марапатталасыз!
Ресми байқаулар тізімі
Республикалық байқауларға қатысып жарамды дипломдар алып санатыңызды көтеріңіз!
Материалдың қысқаша түсінігі
Пирожный түрлері

1 слайд
Пирожный түрлері

1 слайд

Пирожный түрлері

Пирожный Пирожныйлар – әр түрлі пішіндегі, безендірілген беті бар жеке кондитерлік өнімдер. Торттан айырмашылығы тек көлемінде

2 слайд
Пирожный Пирожныйлар – әр түрлі пішіндегі, безендірілген беті бар жеке кондитерлік өнімдер. Торттан айырмашылығы тек көлемінде. Олардың массасы 110- 200 г-ға дейін болады. Әр түрлі пішінде кесілген түрлі кремді безендірілген немесе салмасы бар арнайы дайындалған өнім.

2 слайд

Пирожный Пирожныйлар – әр түрлі пішіндегі, безендірілген беті бар жеке кондитерлік өнімдер. Торттан айырмашылығы тек көлемінде. Олардың массасы 110- 200 г-ға дейін болады. Әр түрлі пішінде кесілген түрлі кремді безендірілген немесе салмасы бар арнайы дайындалған өнім.

Пирожныйлар пісірілген қамырдың жартылай фабрикатына байланысты мынадай жеке топтарға бөлінеді:  Бисквитті  Үгілмелі  Қатп

3 слайд
Пирожныйлар пісірілген қамырдың жартылай фабрикатына байланысты мынадай жеке топтарға бөлінеді:  Бисквитті  Үгілмелі  Қатпарлы  Қайнатпалы  Үлпілдекті  Жаңғақты  Бадамды  Үгітінді

3 слайд

Пирожныйлар пісірілген қамырдың жартылай фабрикатына байланысты мынадай жеке топтарға бөлінеді:  Бисквитті  Үгілмелі  Қатпарлы  Қайнатпалы  Үлпілдекті  Жаңғақты  Бадамды  Үгітінді

Бисквитті Бисквитті пирожный – бисквитті қамырдан жасалатын, креммен, түрлі жеміс-жидектермен жасалған салмалары бар кондитер

4 слайд
Бисквитті Бисквитті пирожный – бисквитті қамырдан жасалатын, креммен, түрлі жеміс-жидектермен жасалған салмалары бар кондитерлік өнім.

4 слайд

Бисквитті Бисквитті пирожный – бисквитті қамырдан жасалатын, креммен, түрлі жеміс-жидектермен жасалған салмалары бар кондитерлік өнім.

Үгілмелі

5 слайд
Үгілмелі

5 слайд

Үгілмелі

Қатпарлы

6 слайд
Қатпарлы

6 слайд

Қатпарлы

Қайнатпалы

7 слайд
Қайнатпалы

7 слайд

Қайнатпалы

Үлпілдекті

8 слайд
Үлпілдекті

8 слайд

Үлпілдекті

Жаңғақты

9 слайд
Жаңғақты

9 слайд

Жаңғақты

Бадамды

10 слайд
Бадамды

10 слайд

Бадамды

Үгітінді

11 слайд
Үгітінді

11 слайд

Үгітінді

Министірлікпен келісілген курстар тізімі