10-cынып күнтізбелік-тақырыптық жоспары
Тақырып бойынша 11 материал табылды
10-cынып күнтізбелік-тақырыптық жоспары
Материал туралы қысқаша түсінік
Сабақ № Сабақ тақырыбы
10 сынып
I – тоқсан
1 Кіріспе. Тамақтану мəдениеті, тиімді тамақтану.
2 Бисквит жəне қайнатпалы қамыр дайындау технологиясы.
3 Бисквитті жылы, салқын жəне жылдамдатылған сақын тəсілмен дайындау. Қ Р-ның еңбек нарығы.
4 Қйнатпалы қамыр (профитрол жəне эклер);.
5 Крем əзірлеу, мөлшері, əзірлеу реттілігі жəне технологиясы. Еңбек қоры.
6 Кондитерлік өнімдерді безендіру
7 Марципан дайындаудың суық жəне ыстық тəсілі. Сұраныс пен ұсыныс.
8 Қазақ халқының десерттік (тəтті) тағамдары.
9 Бисквит рулеті, қайнатылған ұсақ профитрольдер. Табыс төлемі.
II – тоқсан
Материалдың қысқаша нұсқасы
Бөлісу
ЖИ арқылы жасау
Файл форматы:
doc
22.12.2017
742
ЖИ арқылы жасау
Жариялаған:
Бұл материалды қолданушы жариялаған. Ustaz Tilegi ақпаратты жеткізуші ғана болып табылады. Жарияланған материалдың мазмұны мен авторлық құқық толықтай автордың жауапкершілігінде. Егер материал авторлық құқықты бұзады немесе сайттан алынуы тиіс деп есептесеңіз,
шағым қалдыра аласыз
шағым қалдыра аласыз













