АКТ №3
«23» желтоқсан 2024жыл
Маңғыстау облысының білім басқармасының Ақтау қаласы бойынша білім бөлімінің «Жастерек» жекеменшік бөбекжайы» ЖБҚ МКҚК–ның 27.01.2025 жылғы №39 нқ бұйрығына сәйкес құрылған комиссия мүшелері.
Комиссия төрағасы: М.Рустамбекова-директор;
Мүшелері: медбике Б.Жолдас
Шаруашылық меңгерушісі А.Керекова
Ата-ана: М.Қошанова
Бөбекжай тамақ өнімдерінің әкелінілуі және шығысталуына есеп жүргізіліп, қалдық тамақтың дұрыстығын анықтау мақсатында тексеріс жүргізіп, акт жасады.
Тексеру нәтижесінде комиссия құрамы қалдық тағамның дұрыстығына көз жеткізді. Асхана, қойма бөлмелері, тамақ өнімдері қағидаларға, гигиеналыық нормативтерге белгіленген талаптарға сәйкес, қауіпсіз және сапалы деп жазды.
Комиссия төрағасы: М.Рустамбекова
Мүшелері: А.Керекова
Б.Жолдас
М.Қошанова
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу актісі №1
Күні: 28.
Білім беру ұйымдары: «Жастерек» жекеменшікбөбекжайы»
Қызметті жеткізу (болған жағдайда)
Мынадай құрамдағы комиссия:
Комиссия төрағасы: М.Рустамбекова
Мүшелері: медбике Б.Жолдас
Шаруашылық меңгерушісі А.Керекова
Ата-ана М.Қошанова
Асхана ас блогына параметрлер бойынша тексеріс жүргізілді:
|
Көрсеткіш |
Талап етіледі |
Сәйкес келеді |
Сәйкес келмейді |
Ескерту |
|
Ас блогы мен тамақтану залының дайындығы. Ас блогы қызметкерлерінің санитарлық кітапшаларын талдау. Комиссия құру жоспарын бекіту |
|
|
|
|
|
Тағамдардың нормасы мен калориялығына сәйкес ас мәзірінің құрылуын бағалау |
|
|
|
|
|
Өнімдердің мерзімін, сапасын тексеру |
|
|
|
|
|
Тамақ өнімдерінің сапасы, оларды тасымалдау, жеткізу, түсіру шарттары Күнделікті мәзірдің перспективалық мәзірге сәйкестігі Асхананың жұмыс кестесінің сақталуы |
|
|
|
|
|
Бөбекжай бойынша тамақтану кестесі мен тамақтану арасындағы аралықтың сақталуы Ауыз су режимін ұйымдастыру Дайын өнімнің сапасы Порцияларды өлшеуді бақылау, өнімдерді сақтау ережесі, температуралық режим |
|
|
|
|
|
Көкөністерді, сүт өнімдерінің сақталу ережелері. Тоңазытқыштардың тазалығы және өнімдердің орналасуын бақылау Қолданылатын ыдыстардың тазалығын бақылау (тәрелкелер, шыныаяқтар, қасықтар, стақандар) Дайындалған өнімнің органолептикалық қасиеті |
|
|
|
|
|
Тағамдардың нормасы мен калориялығына сәйкес ас мәзірінің болуы Тағамдарды дәрумендіру Тәуліктік сынаманың жай-күйі Тағамдардың пісіру технологиясын бақылау |
|
|
|
|
|
Тамақ ішуді ұйымдастыру Отыратын орындар саны Қол жуатын раконалардың саны Сабынның болуы Кептіргіштердің болуы Асхана және ас үй ыдыстарының, асхана аспаптарының жай-күйі «Ыдыс жуу ережесі» маңдайшасының болуы |
|
|
|
|
|
Тамақтану залының жалпы санитарлық жағдайын, қоймалардың тазалығы мен реттілігін тексеру |
|
|
|
|
|
Ас блогының жай-күйін кешенді тексеру, тәуліктік сынамалардың болуы, банкалар, пышақтар, тақтайшалардың таңбалануын тексеру |
|
|
|
|
|
Асхананың тазалығын, тағамды әзірлеуге және ұсынуға арналған ыдыс-аяқ сапасын тексеру Қолданылатын ыдыстардың тазалығын бақылау (тарелкелер, шыныаяқтар, касықтар, стакандар) |
|
|
|
|
|
Порцияларды өлшеуді бақылау, өнімдерді сақтау ережесі, температуралық режим Көкөністерді, сүт өнімдерінің сақтау ережесі. Тоңазытқыштардың тазалығын және өнімдердің орналасуын бақылау |
|
|
|
|
Комиссия төрағасы: М.Рустамбекова
Мүшелері: А.Керекова
Б.Жолдас
М.Қошанова
Жауапкершілікті жүктеу туралы
-
жылға бөбекжай тәрбиеленушілерін қайнатылаған сумен қамтамасыз ету негізінде, БҰЙЫРАМЫН:
-
Тәрбиеленушілердің бөбекжайда болатын уақыты ішінде олардың ауыз суға, қайнатылған суға қолжетімділігін қамтамасыз ету, қадағалау мақсатында жауапты маман шаруашылық меңгерушісі Нұрзада Жанабергенова тағайындалсын.
-
Қайнатылған ауыз су 3 (үш) сағаттан аспайтын уақыт сақталған жағдайда оны пайдалануға жол беріледі.
-
Қайнатылған су журналы уақытылы толтырылсын.
-
Көмекші тәрбиешілердің қайнатылаған су журналын уақытылы толтырылуын тексеру міндеттелсін.
Директор М.Рустамбекова
жүктеу мүмкіндігіне ие боласыз
Бұл материал сайт қолданушысы жариялаған. Материалдың ішінде жазылған барлық ақпаратқа жауапкершілікті жариялаған қолданушы жауап береді. Ұстаз тілегі тек ақпаратты таратуға қолдау көрсетеді. Егер материал сіздің авторлық құқығыңызды бұзған болса немесе басқа да себептермен сайттан өшіру керек деп ойласаңыз осында жазыңыз
АКТ тамақ қалдық
АКТ тамақ қалдық
АКТ №3
«23» желтоқсан 2024жыл
Маңғыстау облысының білім басқармасының Ақтау қаласы бойынша білім бөлімінің «Жастерек» жекеменшік бөбекжайы» ЖБҚ МКҚК–ның 27.01.2025 жылғы №39 нқ бұйрығына сәйкес құрылған комиссия мүшелері.
Комиссия төрағасы: М.Рустамбекова-директор;
Мүшелері: медбике Б.Жолдас
Шаруашылық меңгерушісі А.Керекова
Ата-ана: М.Қошанова
Бөбекжай тамақ өнімдерінің әкелінілуі және шығысталуына есеп жүргізіліп, қалдық тамақтың дұрыстығын анықтау мақсатында тексеріс жүргізіп, акт жасады.
Тексеру нәтижесінде комиссия құрамы қалдық тағамның дұрыстығына көз жеткізді. Асхана, қойма бөлмелері, тамақ өнімдері қағидаларға, гигиеналыық нормативтерге белгіленген талаптарға сәйкес, қауіпсіз және сапалы деп жазды.
Комиссия төрағасы: М.Рустамбекова
Мүшелері: А.Керекова
Б.Жолдас
М.Қошанова
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу актісі №1
Күні: 28.
Білім беру ұйымдары: «Жастерек» жекеменшікбөбекжайы»
Қызметті жеткізу (болған жағдайда)
Мынадай құрамдағы комиссия:
Комиссия төрағасы: М.Рустамбекова
Мүшелері: медбике Б.Жолдас
Шаруашылық меңгерушісі А.Керекова
Ата-ана М.Қошанова
Асхана ас блогына параметрлер бойынша тексеріс жүргізілді:
|
Көрсеткіш |
Талап етіледі |
Сәйкес келеді |
Сәйкес келмейді |
Ескерту |
|
Ас блогы мен тамақтану залының дайындығы. Ас блогы қызметкерлерінің санитарлық кітапшаларын талдау. Комиссия құру жоспарын бекіту |
|
|
|
|
|
Тағамдардың нормасы мен калориялығына сәйкес ас мәзірінің құрылуын бағалау |
|
|
|
|
|
Өнімдердің мерзімін, сапасын тексеру |
|
|
|
|
|
Тамақ өнімдерінің сапасы, оларды тасымалдау, жеткізу, түсіру шарттары Күнделікті мәзірдің перспективалық мәзірге сәйкестігі Асхананың жұмыс кестесінің сақталуы |
|
|
|
|
|
Бөбекжай бойынша тамақтану кестесі мен тамақтану арасындағы аралықтың сақталуы Ауыз су режимін ұйымдастыру Дайын өнімнің сапасы Порцияларды өлшеуді бақылау, өнімдерді сақтау ережесі, температуралық режим |
|
|
|
|
|
Көкөністерді, сүт өнімдерінің сақталу ережелері. Тоңазытқыштардың тазалығы және өнімдердің орналасуын бақылау Қолданылатын ыдыстардың тазалығын бақылау (тәрелкелер, шыныаяқтар, қасықтар, стақандар) Дайындалған өнімнің органолептикалық қасиеті |
|
|
|
|
|
Тағамдардың нормасы мен калориялығына сәйкес ас мәзірінің болуы Тағамдарды дәрумендіру Тәуліктік сынаманың жай-күйі Тағамдардың пісіру технологиясын бақылау |
|
|
|
|
|
Тамақ ішуді ұйымдастыру Отыратын орындар саны Қол жуатын раконалардың саны Сабынның болуы Кептіргіштердің болуы Асхана және ас үй ыдыстарының, асхана аспаптарының жай-күйі «Ыдыс жуу ережесі» маңдайшасының болуы |
|
|
|
|
|
Тамақтану залының жалпы санитарлық жағдайын, қоймалардың тазалығы мен реттілігін тексеру |
|
|
|
|
|
Ас блогының жай-күйін кешенді тексеру, тәуліктік сынамалардың болуы, банкалар, пышақтар, тақтайшалардың таңбалануын тексеру |
|
|
|
|
|
Асхананың тазалығын, тағамды әзірлеуге және ұсынуға арналған ыдыс-аяқ сапасын тексеру Қолданылатын ыдыстардың тазалығын бақылау (тарелкелер, шыныаяқтар, касықтар, стакандар) |
|
|
|
|
|
Порцияларды өлшеуді бақылау, өнімдерді сақтау ережесі, температуралық режим Көкөністерді, сүт өнімдерінің сақтау ережесі. Тоңазытқыштардың тазалығын және өнімдердің орналасуын бақылау |
|
|
|
|
Комиссия төрағасы: М.Рустамбекова
Мүшелері: А.Керекова
Б.Жолдас
М.Қошанова
Жауапкершілікті жүктеу туралы
-
жылға бөбекжай тәрбиеленушілерін қайнатылаған сумен қамтамасыз ету негізінде, БҰЙЫРАМЫН:
-
Тәрбиеленушілердің бөбекжайда болатын уақыты ішінде олардың ауыз суға, қайнатылған суға қолжетімділігін қамтамасыз ету, қадағалау мақсатында жауапты маман шаруашылық меңгерушісі Нұрзада Жанабергенова тағайындалсын.
-
Қайнатылған ауыз су 3 (үш) сағаттан аспайтын уақыт сақталған жағдайда оны пайдалануға жол беріледі.
-
Қайнатылған су журналы уақытылы толтырылсын.
-
Көмекші тәрбиешілердің қайнатылаған су журналын уақытылы толтырылуын тексеру міндеттелсін.
Директор М.Рустамбекова
шағым қалдыра аласыз













