|
7К СЫНЫП |
|||||||||||||||||||||||||||||||
|
№ |
Оқушының ТАӘ |
Нұсқаулықтың өткізілген айы, күні |
Нұсқаулық тақырыбы |
||||||||||||||||||||||||||||
|
2.09 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||
|
1 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2.09 |
Биология кабинетіндегі қауіпсіздік ережесі |
||||||||||||||
|
2 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||||
|
3 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
№1 Зж «Жергілікті жердің экожүйелерін зерттеу |
||||||||||||||
|
4 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||||
|
5 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
№2 Зж «Судың тірі ағзалар үшін маңызы мен қасиеттерін зерттеу» |
||||||||||||||
|
6 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||
|
7 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
№ 3 Зж «Азық – түлікте көмірсу, нәруыз,май бар болуын зерттеу». |
||||||||||||||
|
8 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||||
|
9 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
№4 «Сабақтың ішкі құрылысын зерттеу» |
||||||||||||||
|
10 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||||
|
11 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
№5 Зж «Тамыр аймақтарын зерттеу» |
||||||||||||||
|
12 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||||
|
13 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
№6 Зж «Фотосинтез үдерісіне қажетті жағдайларды зерттеу». |
||||||||||||||
|
14 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||||
|
15 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
№7 Зж «Өсімдіктердің тынысалуын зерттеу». |
||||||||||||||
|
16 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||||
|
17 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
№8 Зж «Өсімдіктердің тынысалу ерекшеліктерін өскіндер мысалында зерттеу» |
||||||||||||||
|
18 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||||
|
19 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
№9 Зж «Тізе рефлексін зерттеу» |
||||||||||||||
|
20 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||||
|
21 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
№10 Зж «Өсімдіктердегі вегетативті көбею тәсілдері». |
||||||||||||||
|
22 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||||
|
23 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
.№11 Зж «Жылдық сақинаны санау» |
||||||||||||||
|
24 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||||
|
25 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
.№12 Зж «Пішен таяқшасының сыртқы пішінін қарастыру» |
||||||||||||||
|
26 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||||
|
27 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
№13 Зж «Өндірісте йогурт және ірімшік жасауды зерттеу». |
||||||||||||||
|
28 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||||
|
29 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
№14 Зж «Антибиотиктер, антисептиктер, залалсыздандыру өнімдерін қолдануды зерттеу». |
||||||||||||||
|
30 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||||
жүктеу мүмкіндігіне ие боласыз
Бұл материал сайт қолданушысы жариялаған. Материалдың ішінде жазылған барлық ақпаратқа жауапкершілікті жариялаған қолданушы жауап береді. Ұстаз тілегі тек ақпаратты таратуға қолдау көрсетеді. Егер материал сіздің авторлық құқығыңызды бұзған болса немесе басқа да себептермен сайттан өшіру керек деп ойласаңыз осында жазыңыз
Биология кабинетіндегі қауіпсіздік журналы
Биология кабинетіндегі қауіпсіздік журналы
|
7К СЫНЫП |
|||||||||||||||||||||||||||||||
|
№ |
Оқушының ТАӘ |
Нұсқаулықтың өткізілген айы, күні |
Нұсқаулық тақырыбы |
||||||||||||||||||||||||||||
|
2.09 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||
|
1 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2.09 |
Биология кабинетіндегі қауіпсіздік ережесі |
||||||||||||||
|
2 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||||
|
3 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
№1 Зж «Жергілікті жердің экожүйелерін зерттеу |
||||||||||||||
|
4 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||||
|
5 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
№2 Зж «Судың тірі ағзалар үшін маңызы мен қасиеттерін зерттеу» |
||||||||||||||
|
6 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||
|
7 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
№ 3 Зж «Азық – түлікте көмірсу, нәруыз,май бар болуын зерттеу». |
||||||||||||||
|
8 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||||
|
9 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
№4 «Сабақтың ішкі құрылысын зерттеу» |
||||||||||||||
|
10 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||||
|
11 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
№5 Зж «Тамыр аймақтарын зерттеу» |
||||||||||||||
|
12 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||||
|
13 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
№6 Зж «Фотосинтез үдерісіне қажетті жағдайларды зерттеу». |
||||||||||||||
|
14 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||||
|
15 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
№7 Зж «Өсімдіктердің тынысалуын зерттеу». |
||||||||||||||
|
16 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||||
|
17 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
№8 Зж «Өсімдіктердің тынысалу ерекшеліктерін өскіндер мысалында зерттеу» |
||||||||||||||
|
18 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||||
|
19 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
№9 Зж «Тізе рефлексін зерттеу» |
||||||||||||||
|
20 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||||
|
21 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
№10 Зж «Өсімдіктердегі вегетативті көбею тәсілдері». |
||||||||||||||
|
22 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||||
|
23 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
.№11 Зж «Жылдық сақинаны санау» |
||||||||||||||
|
24 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||||
|
25 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
.№12 Зж «Пішен таяқшасының сыртқы пішінін қарастыру» |
||||||||||||||
|
26 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||||
|
27 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
№13 Зж «Өндірісте йогурт және ірімшік жасауды зерттеу». |
||||||||||||||
|
28 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||||
|
29 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
№14 Зж «Антибиотиктер, антисептиктер, залалсыздандыру өнімдерін қолдануды зерттеу». |
||||||||||||||
|
30 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||||
шағым қалдыра аласыз













