№
п\п
|
|
Сабақтың тақырыбы
|
Сабаққа берілген
уақыт
|
Оқу-өндірістік
жұмыстар
|
Барлық атқарылған жұмыс
саны
|
Оқушыларға бөлінетін сабақ
саны
|
Жұмыс
тың күрделілігі
|
Сабақ
өткі
зілген күні
|
|
Барлығы
|
Нұсқау
|
Жаттығу
|
1
|
1
|
Кіріспе
сабақ
К.Т.К. еңбекті қорғау және қауіпсіздік ереже-
лері
|
12
6
|
4
|
2
|
|
6
|
|
|
|
2
|
К.Т.К. экскурсия
|
6
|
|
|
Тамақтану кәсіпорындарына
экскурсия
|
6
|
|
|
|
2
|
1
|
Көкөністердің
механикалық және кулинарлық
өңдеу
Түйнекті көкөністерді
өңдеу,кесу
|
48
6
|
1
|
5
|
Түйнекті көкөністерді өңдеу,кесу
үлгілері
|
6
|
1
|
6
|
|
2
|
Тамырлы көкөністерді өңдеу,кесу
үлгілері
|
6
|
1
|
5
|
Тамырлы көкөністерді өңдеу,кесу
үлгілері
|
6
|
1
|
6
|
|
3
|
Орамжапырақты өңдеу және
кесу
|
6
|
1
|
5
|
Орамжапырақты өңдеу және
кесу
|
6
|
2
|
6
|
|
4
|
Пиязды көкөністерді өңдеу және
кесу
|
6
|
1
|
5
|
Пияз, сарымсақ, қияр, баклажан, асқабақты өңдеу және
кесу.
|
6
|
6
|
6
|
|
5
|
Десертті көкөністерді саңырауқұлақты
өңдеу
|
6
|
1
|
5
|
Рауғаш, салат, қымыздық өңдеу және
кесу
|
6
|
4
|
6
|
|
6
|
Көкөністерді фарштауға даярлау, сапасына қойылатын
талаптар
|
6
|
1
|
5
|
Қызанақ, баклажан, бұрыш, қырыққабатты фарштауға
даярлау
|
6
|
4
|
6
|
|
7
|
Фаршталған көкөністер
|
6
|
1
|
5
|
Жұмыртқамен,саңырауқұлақпен фаршталған қызанақ, көкөніс,
саңырауқұлақ икрасы
|
6
|
3
|
6
|
|
8
|
Саңырауқұлақты өңдеу
|
6
|
1
|
5
|
Саңырауқұлақты өңдеу және
кесу
|
6
|
1
|
6
|
|
3
|
1
|
Балықты механикалық
өңдеу, бөлшектеу, таза сүбе алу
Қабыршықты балықты өңдеу
|
60
6
|
1
|
5
|
Балықты сыбаға кесектерге
бөлу
|
6
|
1
|
6
|
|
2
|
Қабыршықты балықты өңдеу
|
6
|
1
|
5
|
Қабыршықты балықтан сүбе
алу
|
6
|
1
|
6
|
|
3
|
Қабыршықсыз балықты өңдеу
|
6
|
1
|
5
|
Қабыршықсыз балықты тазалау , жартылай
өңдеу
|
6
|
2
|
6
|
|
4
|
Балықты фарштау
|
6
|
1
|
5
|
Балықты фарштау
|
6
|
1
|
6
|
|
5
|
Бекіре балықты өңдеу
|
6
|
1
|
5
|
Балықты тазалау, жартылай
өңдеу
|
6
|
2
|
6
|
|
6
|
Балық шала фабрикаттарын
дайындау
|
6
|
1
|
5
|
Балықты тазалау,
жартылай өңдеу
|
6
|
2
|
6
|
|
7
|
Балық котлет массасын дайындау және одан шалафабрикаттар
дайындау
|
6
|
1
|
5
|
Котлет, биточка,
тефтель әзірлеу
|
6
|
3
|
6
|
|
8
|
Балық котлет массасын дайындау және одан шалафабрикаттар
дайындау
|
6
|
1
|
5
|
Зразы, тельная, орама
әзірлеу
|
6
|
3
|
6
|
|
9
|
Балықты тартымдар үшін
өңдеу
|
6
|
1
|
5
|
Көксерке , шортанды
фарштау
|
6
|
2
|
6
|
|
10
|
Теңіз өнімдері
|
6
|
1
|
5
|
Краб, креветка, омар
шаяндарды өңдеу
|
6
|
3
|
6
|
|
4
|
1
|
Етті механикалық
аспаздық өңдеу
Сиыр жарты ұшасын аспаздық қасаптау және етті сүйектен
ажырату
|
60
6
|
1
|
5
|
Алдыңғы 1/4
бөлігін,
жауырын бөлігін, арқа қабырға бөлігін
ажырату
|
6
|
3
|
6
|
|
2
|
Сиыр ұшасын артқы жағын
бөлшектеу
|
6
|
1
|
5
|
Артқы 1/4
бөлікті
бөлшектеу, жанбас сан бөлігінне
ажырату
|
6
|
2
|
6
|
|
3
|
Ет шала фабрикаттарын
өңдеу
Ірі кесекті шала фабрикат
|
6
|
1
|
5
|
Бұқтырылған ет,
дәмдендірілген ет
Сүбе, лангет, анрекот, ет, зразы,
ромштекс
|
6
|
7
|
6
|
|
4
|
Сыбаға шала
фабрикаттар
Ұсақ кесекті шала
фабрикаттарды
|
6
|
1
|
5
|
Бефстрогонов , азу, қуырдақ, мәскеу, кәуап, кеспек
ет
|
6
|
6
|
6
|
|
5
|
Қойдың ұшасын азпаздық тасаптау және етті ажырату, жартылай
өнім алу
|
6
|
1
|
5
|
Қойдың ұшасын алдыңғы және артқы бөлшегін ажырату және одан
жартылай өнім алу
|
6
|
2
|
6
|
|
6
|
Шошқа ұшасын бөлшектеу және етті сүйектен
ажырату
|
6
|
1
|
5
|
Шошқа ұшасын бөлшектеу
|
6
|
1
|
6
|
|
7
|
Қой және шошқа еттерінен алынатын жартылай
фабрикаттар
|
6
|
1
|
5
|
Төстік тартымы, эсколоп, жаншылған шницель, кавказша кәуап,
гураш ет, палау, кеспек ет, қуырдақ,
ет.
|
6
|
7
|
6
|
|
8
|
Шапқан ет қоспасын дайындау және одан шала фабрикат
алу
|
6
|
1
|
5
|
Шабылған ет бифштекс. Шабылған ет, табиғи котлет, шабылған
ет табиғи шницель. Фрикаделька
|
6
|
3
|
6
|
|
9
|
Котлет қоспасын дайындау және одан алынатын шала
фабрикат
|
6
|
1
|
5
|
Шабылған ет, биточка, шницель
әзірлеу
|
6
|
3
|
6
|
|
10
|
Котлет қоспасын дайындау және одан алынатын шала
фабрикат
|
6
|
1
|
5
|
Ет зразы, тефтель, орама
әзірлеу
|
6
|
3
|
6
|
|
5
|
1
|
Құс етін механикалық
өңдеу
Құс етін механикалық
өңдеу
|
30
|
|
|
Құс етін механикалық
өңдеу
|
6
|
2
|
6
|
|
2
|
Құс етін бүтіндей қалыптау
|
6
|
1
|
5
|
Құсты формалау
|
6
|
1
|
6
|
|
3
|
Құс етінен жасалған
тағамдар
|
6
|
1
|
5
|
Асылған құс еті
|
6
|
1
|
6
|
|
4
|
Құс етінен жасалған
тағамдар
|
6
|
1
|
5
|
Қуырылған балапан, қуырылған
дичь
|
6
|
2
|
6
|
|
5
|
Құс етінен жасалған
тағамдар
|
6
|
1
|
5
|
Котлет қоспасынан шала өнімдер
дайындау.
|
6
|
2
|
6
|
|
6
|
|
Тексеру
жұмыстары
Барлығы 216
сағат
І-жартыжылдық
|
6
|
|
|
|
|
|
|
|
7
|
1
|
Тұздықтар
Ет,балық сорпасында әзірленген ақ және қызыл
тұздық
|
12
6
|
1
|
5
|
Ақ және қызыл
тұздықтар
Балық сорпасында әзірленген
тұздықтар
|
6
|
3
|
6
|
|
2
|
Салқын тұздықтар
|
6
|
1
|
5
|
Салқын тұздықтар
|
6
|
1
|
6
|
|
8
|
1
|
Көжелер
Сорпалар
|
60
6
|
1
|
5
|
Ет, сүйек сорпалар
|
6
|
2
|
6
|
|
2
|
Борщ, щи әзірлеу технологиясы және оның
түрлері
|
6
|
1
|
5
|
Украиндық, сібірлік, флоттық борщтар. Щи, орамжапырақтан,
оралдық, тәуліктік щи
|
6
|
6
|
6
|
|
3
|
Қышқыл көже әзірлеу технологиясы және оның
түрлері
|
6
|
1
|
5
|
Ленинградша әзірленген
қышқыл көже
(Рассольник)
|
6
|
1
|
6
|
|
4
|
Ащы көже әзірлеу
технологиясы
|
6
|
1
|
5
|
Ет қосылған солянка
|
6
|
1
|
6
|
|
5
|
Картоп және көкөністер қосып әзірленген
көжелер
|
6
|
1
|
5
|
Шаруа көжесі, картоп көжесі
|
6
|
2
|
6
|
|
6
|
Бұршақ қосып әзірленген көже. Жарма қосып ізірленген
көже
|
6
|
1
|
5
|
Бұршақ көжесі. Харчо көжесі
|
6
|
2
|
6
|
|
7
|
Макарон өнімдері қосып әзірленген
көже
|
6
|
1
|
5
|
Макарон қосылған көжелер
|
6
|
1
|
6
|
|
8
|
Сүт және езілген көжелер
технологоиясы
|
6
|
1
|
5
|
Сүт және суп-пюре
|
6
|
2
|
6
|
|
9
|
Тәтті көжелер әзірлеу
технологиясы
|
6
|
1
|
5
|
Тәтті көжелер
|
6
|
1
|
6
|
|
10
|
Салқын көжелер
|
6
|
1
|
5
|
Салқын көже
|
6
|
1
|
6
|
|
9
|
1
|
Көкөністерден
әзірленген тағамдар мен
гарнирлер
Пісірілген көкөністерден әзірленген
тағамдар
|
48
6
|
1
|
5
|
Асып пісірілген картоп, сүттегі картоп, маймен, тұздықпен
пісірілген орамжапырақ
|
6
|
4
|
6
|
|
2
|
Пісірілген көкөністерден әзірленген
гарнирлер
|
6
|
1
|
5
|
Картоп пюресі
|
6
|
1
|
6
|
|
3
|
Бөктірілген , пісірілген көкөністерден әзірленген тағам мен
гарнирлер
|
6
|
1
|
5
|
Көбейтілген сәбіз, сүт тұздығы , көк бұршақ қосылған
сәбіз.
|
6
|
4
|
6
|
|
4
|
Қуырылған көкөністерден әзірленген тағамдар мен
гарнирлер
|
6
|
1
|
5
|
Картопты негізгі тәсілмен қуыру, көп майда
қуыру
|
6
|
2
|
6
|
|
5
|
Көкөністерден жасалған
тағамдар
|
6
|
1
|
5
|
Орамжапырақ шницельі, асқабақ құймасы, картоп котлеті,
зразы
|
6
|
4
|
6
|
|
6
|
Қыздырылып пісірілген көкөністерден пісірілген
тағамдар
|
6
|
1
|
5
|
Картоп запеканкасы, рулет, фаршталған қызынақ, бұрыш,
кәділер, баклажан
|
6
|
6
|
6
|
|
7
|
Бұқтырылып әзірленген
тұздықтар
|
6
|
1
|
5
|
Бұқтырылған көкөністер әзірленген турам ет. Қаймақта не
тұздықта бұқтырылған қызылша.
|
6
|
3
|
6
|
|
8
|
Саңырауқұлақтан әзірленген
тағамдар
|
6
|
1
|
5
|
Қаймақ тұздығындағы
саңырауқұлақ
|
6
|
1
|
6
|
|
10
|
1
|
Балық
тағамдары
Асып пісірілген балықтан жасалған
тағамдар
|
54
6
|
1
|
5
|
Бүтіндей, бөліктеп пісірілген
балық
|
6
|
2
|
6
|
|
2
|
Асып пісірілген балық
|
6
|
1
|
5
|
Асып пісірілген балық
|
6
|
1
|
6
|
|
3
|
Бөктірілген балық
|
6
|
1
|
5
|
Тұздықта бөктірілген балық
|
6
|
1
|
6
|
|
4
|
Негізгі тәсілмен қуырылған балықтан жасалған
балықтар
|
6
|
1
|
5
|
Қуырылған балық. Ленинградша қуырылған
балық.
|
6
|
2
|
6
|
|
5
|
Балықтан жасалған ұлттық
тағамдар
|
6
|
1
|
5
|
Балық запеканкасы
|
6
|
1
|
6
|
|
6
|
Көп майда қуырылған балық
|
6
|
1
|
5
|
Қуырылған балық,қамырда қуырылған
балық
|
6
|
2
|
6
|
|
7
|
Қыздырылып пісірілген балық
|
6
|
1
|
5
|
Табадағы балық солянкасы. Қаймақ тұздығындағы
балық.
|
6
|
2
|
6
|
|
8
|
Балық котлет қоспасынан жасалған
тағамдар
|
6
|
1
|
5
|
Котлет, тельное, биточки,
тефтелдер
|
6
|
4
|
6
|
|
9
|
Теңіз өнімдерінен жасалған
тағамдар
|
6
|
1
|
5
|
Қаймақ тұздығындағы кальмар, мидий
жаркоесі
|
6
|
2
|
6
|
|
11
|
1
|
Еттен жасалған
тағамдар
Асып пісірілген ет
тағамдары
|
78
6
|
1
|
5
|
Асылған ет
|
6
|
1
|
6
|
|
2
|
Ірі кесектеп қуырылған ет
тағамдары
|
6
|
1
|
5
|
Ростбиф, фаршталған төс
|
6
|
2
|
6
|
|
3
|
Натуралды сыбағаға кесектерге бөлінген ет
тағамдары
|
6
|
1
|
5
|
Бифштекс, сүбе
|
6
|
2
|
6
|
|
4
|
Натуралды сыбаға кесектерге бөлінген ет
тағамдары
|
6
|
1
|
5
|
Лангет ,антрекот, эсколоп
|
6
|
3
|
6
|
|
5
|
Майда кесектеп туралып қуырылған ет
тағамдары
|
6
|
1
|
5
|
Бефстрогонов ,қуырдақ,
кәуап
|
6
|
3
|
6
|
|
6
|
Аунатпаға аунатып қуырылған ет
тағамдары
|
6
|
1
|
5
|
Ромштекс , шницель
|
6
|
2
|
6
|
|
7
|
Бұқтырылған ет тағамдары
|
6
|
1
|
5
|
Шпиктелген ет, қышқыл тұздықта бұқтырылған сиыр
еті
|
6
|
2
|
6
|
|
8
|
Бұқтырылған ет тағамдары
|
6
|
1
|
5
|
Ұрылған зразы, жаркое, азу,
рагу
|
6
|
4
|
6
|
|
9
|
Қыздырылып қуырылған ет
тағамдары
|
6
|
1
|
5
|
Ет қосылған картоп
запенканкасы
|
6
|
1
|
6
|
|
10
|
Шабылған ет тағамдары
|
6
|
1
|
5
|
Шабылған бифштекс,
люля-кебап
|
6
|
2
|
6
|
|
11
|
Котлет қоспасынан жасалған
тағамдар
|
6
|
1
|
5
|
Котлет, биточка, зразы,
тефтельдер
|
6
|
4
|
6
|
|
12
|
Субөнімдерінен жасалған
тағамдар
|
6
|
1
|
5
|
Орысша тәсілмен әзірленген бүйрек, қуырылған
бауыр
|
6
|
2
|
6
|
|
13
|
|
6
|
1
|
5
|
|
|
|
|
|
12
|
1
|
Құс етінен жасалған
тағамдар
Құсты байлау
|
48
6
|
1
|
5
|
Құсты байлаудың бір жіппен, екі
жіппен
|
|
|
|
|
2
|
Асылған құс тағамдары
|
6
|
1
|
5
|
Асылған құс, будағы балапан
|
|
|
|
|
3
|
Құстан әзірленген тағамдар
|
6
|
1
|
5
|
Құс етінен рагу, үйдегіше әзірленген тағамдар, үйрек, қаз,
чахохбили
|
|
|
|
|
4
|
Құстан әзірленген шала
өнімдер
|
6
|
1
|
5
|
Котлет , астанаша шницель, Киевше
котлет
|
|
|
|
|
5
|
Тұтасымен қуырылған құс
тағамдары
|
6
|
1
|
5
|
Фритюрде қуырылған құс,
фарштау
|
|
|
|
|
6
|
Шабылған құс тағамдары
|
6
|
1
|
5
|
Будағы котлет, биточки, котлет
пожарский
|
|
|
|
|
7
|
Жабайы құс тағамдар
|
6
|
1
|
5
|
Жабайы құс етінен котлет. Фритюрде қуырылған құс еті,
филе
|
|
|
|
|
8
|
Құс сүбесінен әзірленген
тағамдар
|
6
|
1
|
5
|
Котлет киевше, нағыз сүбе, астанша әзірленген
сүбе
|
|
|
|
|
13
|
1
|
Жұмыртқа өнімінен
жасалған тағамдар
Жұмыртқа
тағамдары
|
6
6
|
1
|
5
|
Асылған жұмыртқа, будағы
омлет
|
6
|
2
|
6
|
|
14
|
1
|
Сүзбе өнімінен
жасалған тағамдар
Сүзбе тағамдары
|
18
6
|
1
|
5
|
Сүзбе қаймақпен, сүтпен
|
6
|
2
|
6
|
|
2
|
Сүзбе тағамдары
|
6
|
1
|
5
|
Сүзбе пастасы жүзіммен, сәбіз және
өрікпен
|
6
|
3
|
6
|
|
3
|
Ыстық сүзбе тағамдары
|
6
|
1
|
5
|
Варениктер, сырниктер
|
6
|
2
|
6
|
|
15
|
1
|
Салқын
тағамдар
Бутербродтар
|
18
6
|
1
|
5
|
Бутерброд майымен, ірімшікпен, балықпен, сүзбемен, ет
азықтарымен
|
6
|
5
|
6
|
|
2
|
Салаттар
|
6
|
1
|
5
|
Саңырауқұлақ, картоппен, жаздық салат, ет салаты, теңіз
қырыққабатымен, құс етімен
|
6
|
6
|
6
|
|
3
|
Көкөніс және саңырауқұлақ тағамдары және
басытқылар
|
6
|
1
|
5
|
Қызанақ бұқтырылған, баклажан, фаршталған бұрыш,кәді, кәді
икрасы, саңырауқұлақ икрасы
|
6
|
6
|
6
|
|
16
|
1
|
Қамырдан жасалған
тағамдар
Қорсыз ашытылған қамыр және одан әзірленген
тағамдар
|
18
6
|
1
|
5
|
Тоқаш бәліш, Венгер ватрушкасы, орама, ашық
пирог
|
6
|
4
|
6
|
|
2
|
Қормен ашытылған қамыр және одан әзірленген
тағамдар
|
6
|
1
|
5
|
Қантты бәліш, рогалики, көтеріңкі бәліш,
плюшки
|
6
|
4
|
6
|
|
3
|
Үгілмелі қамыр, бисквитті қамыр, қайнатылған
қамыр
|
6
|
1
|
5
|
Печеньелер, майлы бисквит, Астаналық кекс, Прага торты,
сақина тәрізді эклер, профетролли, кілегей мен
тоқаш
|
6
|
7
|
6
|
|
17
|
1
|
Диеталық
тағамдар
Балық тағамдары
|
12
6
|
1
|
5
|
Будағы балық зразасы, фаршталған балық, жұмыртқа фаршталған
зразы,балық фрикаделькасы
|
6
|
5
|
6
|
|
2
|
Ет тағамдары
|
6
|
1
|
5
|
Сәбіз және жұмыртқамен фарш. Будағы ет зразасы, будағы
тефтели
|
6
|
3
|
6
|
|
18
|
1
|
Қазақтың ұлттық
тағамдарын әзірлеу
Салқын тағамдар және басытқылар
әзірлеу
|
18
6
|
1
|
5
|
Қазақша салат, қазы салаты, құйрық-бауыр, ми-шұжық, ет
ассортиін әзірлеу
|
6
|
5
|
6
|
|
2
|
Бірінші тағамдарды әзірлеу
|
6
|
1
|
5
|
Асылған ет, ет кеспе, салма сорпа,
тұшпара
|
6
|
4
|
6
|
|
3
|
Екінші тағамдарды әзірлеу
|
6
|
1
|
5
|
Палау жүзіммен, бұқтырылған құс еті қуырдақ, киік еті,
фаршталған жауырын, қазақша кебап етпен,
балықпен
|
6
|
7
|
6
|
|
19
|
|
Тексеру
жұмыстары
Барлығы 396
сағат
ІІ-жартыжылдық
|
6
|
|
|
|
|
|
|
|