Өнім мөлшері, технологиялық реттілігі, бисквит қамыры мен дайын бисквит сапасына қойылатын талаптар
Тақырып бойынша 11 материал табылды
Өнім мөлшері, технологиялық реттілігі, бисквит қамыры мен дайын бисквит сапасына қойылатын талаптар
Материал туралы қысқаша түсінік
Бұл материал технология пән мұғалімдеріне арналған. Осы материалда сабақ жоспарының негізгі құрылымы көрсетілген. Бұл әсіресе жас мамандарға сабақ жоспарын дұрыс құрастыруға көмегі тиеді деген ойдамын. Бұл сабақ жоспарында барлық кезеңдер уақытқа бөлінген. Алайда мұғалімдер ол уақыт мөлшерлерін өз ыңғайларына, оқушылар белсенділігіне, материалдық базаның жабдықтануына қарай өзгертулеріне болады. Алайда көбірек уақыт негізгі бөлімге берілгені дұрыс деп ойлаймын.
Бөлісу
ЖИ арқылы жасау
Файл форматы:
docx
03.06.2019
864
ЖИ арқылы жасау
Жариялаған:
Бұл материалды қолданушы жариялаған. Ustaz Tilegi ақпаратты жеткізуші ғана болып табылады. Жарияланған материалдың мазмұны мен авторлық құқық толықтай автордың жауапкершілігінде. Егер материал авторлық құқықты бұзады немесе сайттан алынуы тиіс деп есептесеңіз,
шағым қалдыра аласыз
шағым қалдыра аласыз













