Онлайн ашық сабақ. "Бисвитті тәтті нан"

Тақырып бойынша 11 материал табылды

Онлайн ашық сабақ. "Бисвитті тәтті нан"

Материал туралы қысқаша түсінік
Жарияланып отырған материал "Тамақтандыруды ұйымдастыру" мамандығында оқитын колледж студенттеріне арналған. Бисквитті тәтті нан жасаудың жоспары.
Материалдың қысқаша нұсқасы

ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫ БІЛІМ ЖӘНЕ ҒЫЛЫМ МИНИСТРЛІГІ ТҮРКІСТАН ОБЛЫСЫНЫҢ АДАМИ ӘЛЕУЕТТІ ДАМЫТУ АСҚАРМАСЫ

АНВАР ИСМАИЛОВ АТЫНДАҒЫ КӘСІПТІК КОЛЛЕДЖІ



БЕКІТЕМІН

Директордың оқу-әдістемеі

істері жөніндегі орынбасары

_________ Н.А.Розакулова

«___» _________2020ж.



ОНЛАЙН АШЫҚ САБАҚ


Мамандық: 0508000-Тамақтандыруды ұйымдастыру

Біліктілігі: 050801 2 – Аспаз

Пәні: «Ұннан даярланған кондитерлік өнімдер технологиясы»

Тақырыбы: Ұннан жасалған кондитер өнімдері – «Сүтті қыз»

Тобы: ТҰА - 181/Б

Оқытушы: Әмірқұл А.К.


















Ақсукент – 2020ж


Ашық сабақ жоспары


Тақырыбы: Ұннан жасалған кондитер өнімдері – «Сүтті қыз»

Сабақ түрі: Кешенді білім беру онлайн сабағы

Сабақтың мақсаты:

  • Білімділік:

  • өнімді дайындау барысында негізгі шикізаттарды дұрыс қолдану,керекті пайдалы ақпараттарды түсіндіру.

  • Дамытушылық:

  • Теориядағы білімдерін практика жүзінде көрсете білу,салыстыру, қорытынды жасап,шешім шығара білу.

  • Тәрбиелік:

  • Жауапкершілікті сезіне отырып,таңдаған мамандықтарына қызығушылық таныттыру.

Сабақтың тапсырмасы:

Білім алушылардың білімін тәжірбие жүзінде қолдана алуына үйрету.

Оқыту әдісі: тәжірбиелік жұмыс.

Нәтиже жоспары: жартылай шикізат өнімдерінің қолданылу орындарын,пайдалы ақпараттарды білу.

Кешенді-әдістемелік қамтамасыз ету: Технологиялық карта

Пәнаралық байланыстар: "Тамақ өнімдерінің тауартануы", "тамақтандыру кәсіпорындарының жабдықтары", "тамақтандыру кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру", "Еңбекті қорғау".


САБАҚТЫҢ БАРЫСЫ


1. Ұйымдастыру сәті:

Сәлемдесу, оқушыларды тақырыппен таныстыру.

Кіріспе нұсқаулық:

Жеке гигиена ережелері, жылу, механикалық жабдықтармен, инвентарьмен, таңбалауды сақтаумен жұмыс кезінде ТБ ережелерін сақтау.

Ағымдағы Нұсқаулық:

Практикалық дағдылар өндірістік оқыту шеберімен пысықталады.

Пісіру үшін сізге қажет:

Қойытылған сүт,ұн,қант,қопсытқыш,сары май.


Тәтті бәліш заттарын жылумен өңдеуді жүргізу:

- электр пешімен жұмыс істеу ережелері;

- қауіпсіздік техникасы;

- практикалық іс-әрекеттерді орындау;

Қорытынды Нұсқаулық:

Дайын тағамды безендіру


1. Үй тапсырмасы

Н. И. Ковалев, м. н. Куткина, В. А. Кравцова "пісіру технологиясы" 221-245 беттер


Әдебиеттер тізімі

Негізгі:

Н.Анфимова "тағам дайындау технологиясы".

Қосымша: кәсіптік білім. Пісіру технологиясы. Мәскеу. Форум-ИНФРА-М 2007;

Г. Д. Крылова Стандарттау, сертификаттау және метрология негіздері. Мәскеу Бірлігі 2007.

Жүктеу
bolisu
Бөлісу
ЖИ арқылы жасау
Файл форматы:
docx
17.02.2021
306
Жүктеу
ЖИ арқылы жасау
Бұл материалды қолданушы жариялаған. Ustaz Tilegi ақпаратты жеткізуші ғана болып табылады. Жарияланған материалдың мазмұны мен авторлық құқық толықтай автордың жауапкершілігінде. Егер материал авторлық құқықты бұзады немесе сайттан алынуы тиіс деп есептесеңіз,
шағым қалдыра аласыз
Қазақстандағы ең үлкен материалдар базасынан іздеу
Сіз үшін 400 000 ұстаздардың еңбегі мен тәжірибесін біріктіріп, ең үлкен материалдар базасын жасадық. Төменде керек материалды іздеп, жүктеп алып сабағыңызға қолдана аласыз
Материал жариялап, аттестацияға 100% жарамды сертификатты тегін алыңыз!
Ustaz tilegi журналы министірліктің тізіміне енген. Qr коды мен тіркеу номері беріледі. Материал жариялаған соң сертификат тегін бірден беріледі.
Оқу-ағарту министірлігінің ресми жауабы
Сайтқа 5 материал жариялап, тегін АЛҒЫС ХАТ алыңыз!
Қазақстан Республикасының білім беру жүйесін дамытуға қосқан жеке үлесі үшін және де Республика деңгейінде «Ustaz tilegi» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық материалыңызбен бөлісіп, белсенді болғаныңыз үшін алғыс білдіреміз!
Сайтқа 25 материал жариялап, тегін ҚҰРМЕТ ГРОМАТАСЫН алыңыз!
Тәуелсіз Қазақстанның білім беру жүйесін дамытуға және білім беру сапасын арттыру мақсатында Республика деңгейінде «Ustaz tilegi» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық жұмысын жариялағаны үшін марапатталасыз!
Министірлікпен келісілген курстар тізімі