Оқушымен жұмыс "Ас атасы-нан"
Тақырып бойынша 11 материал табылды
Оқушымен жұмыс "Ас атасы-нан"
Материал туралы қысқаша түсінік
Аннотация
Бұл жұмыс нан өнімдері және оның қолдану аясымен қоса, нан өнім түрлері туралы кең көлемде деректер келтіріле отырып зерттелінген. Оқушы өзіне таныс деректі затты ала отырып, нанның адам ағзасына пайдасы туралы және оның пісірілу жолдары туралы тың материалдармен тақырып өзектілігі ашылған. Нанның қасиеті мен қоғам өміріндегі маңыздылығы ерекшеленген.
Материалдың қысқаша нұсқасы
Бөлісу
ЖИ арқылы жасау
Файл форматы:
docx
19.12.2017
432
ЖИ арқылы жасау
Жариялаған:
Бұл материалды қолданушы жариялаған. Ustaz Tilegi ақпаратты жеткізуші ғана болып табылады. Жарияланған материалдың мазмұны мен авторлық құқық толықтай автордың жауапкершілігінде. Егер материал авторлық құқықты бұзады немесе сайттан алынуы тиіс деп есептесеңіз,
шағым қалдыра аласыз
шағым қалдыра аласыз













