Пищеварение и усвояемость пищи
Тақырып бойынша 11 материал табылды
Пищеварение и усвояемость пищи
Материал туралы қысқаша түсінік
Тамақтану физиологиясы саласы бойынша оқытушылар мен студенттерге білімдерін жетілдіріп, және тексеруге мүмкіншілік береді
Бөлісу
ЖИ арқылы жасау
Файл форматы:
docx
19.12.2019
464
ЖИ арқылы жасау
Жариялаған:
Бұл материалды қолданушы жариялаған. Ustaz Tilegi ақпаратты жеткізуші ғана болып табылады. Жарияланған материалдың мазмұны мен авторлық құқық толықтай автордың жауапкершілігінде. Егер материал авторлық құқықты бұзады немесе сайттан алынуы тиіс деп есептесеңіз,
шағым қалдыра аласыз
шағым қалдыра аласыз













