Материалдар / Сауалнама асхана

Сауалнама асхана

Материал туралы қысқаша түсінік
Сауалнама асхана
Бұл бетте материалдың қысқаша нұсқасы ұсынылған. Материалдың толық нұсқасын жүктеп алып, көруге болады



Сауалнама

Сізді тиімді тамақтану деңгейін анықтау мақсатында жүргізіліп отырған сауалнамаға жауап беруге шақырамыз. Сауалнама сұрақтарына жауап бергеніңіз үшін алдын –ала рахмет!

1.Сіз күніне неше рет тамақтанасыз?

  1. 3-5 2. 1-2 рет 3. 7-8 рет 4. Қанша тамақтанғым келсе, сонша рет

2. Сіз таңертең үйден шығарда таңғы ас ішесіз бе?

  1. Ия, күнде 2. Кейде үлгермеймін 3.Таңғы ас ішпеймін

3. Сіз сабақ немесе жұмыс арасында асханадан жедел таңғы асқа қандай тағам түрлерін алып ішесіз?

  1. Шырын мен тоқаш 2.Қамырда пісірілген шұжық 3.Кириешки немесе чипсы

  1. Басқа ( жазыңыз)________________________________________________________

4.Сіз түнгі мезгілде тамақ ішесіз ба?

  1. Сүт немесе айран 2.Сүт көже немесе печеньемен шай (бутерброд)

3.Ет (шұжық) гарнирмен

5. Сіз тамаққа көкөністерді пайдаланасыз ба?

  1. Әрдайым,үнемі 2.Арасында, дәмді салатқа 3.Мүлде пайдаланбаймын

6.Сіздің ас үстеліңізде жеміс-жидектер қандай жиелікте болады?

  1. Күнде 2.Аптасына 2-3 рет 3Анда –санда

7.Сіз тамаққа пияз, сарымсақ, аскөк қосып жейсіз бе?

  1. Күнделікті,көп мөлшерде пайдаланамын 2.Кейде пайдаланамын 3.Ешқашан жемеймін

8.Сіз тамақтанғанда сүт өнімдерін пайдаланасыз ба?

  1. Күнде 1.Аптасына 1-2 рет 3.Пайдаланбаймын

9. Тамақтану кезінде санитарлық-гигиенаны (тазалықты)сақтайсыз ба?

  1. Ия 2.Жоқ 3Білмеймін

10. Асханада берілетін тамақ түрлері көңіліңізден шығама?

  1. Ия 2.Жоқ 3.Кейде

11. Сіз қандай сусындарды қалайсыз?

  1. Шырын, компот, кисель 2.Шәй, кофе 3.Газдалған сусындар

12. Сіздің мәзіріңізде жиі пайдаланатын гарнир:

  1. Түрлі жармадан жасалған 2. Негізінен картоп езбесі 3.Макарон өнімдері

13. Сіз әдетте жақсы көресіз бе?

  1. Аз мөлшерде пайдаланамын 2.Печенье, торт, балмұздақ үнемі пайдаланамын

3. 0,5 кг конфетті бірден жеп коямын

14. Сіз әдетте қандай тағамды таңдайсыз?

  1. Қайнатылған, бұқтырылған 2.Қуырылған және майлы 3.Маринадталған, ысталған

15. Асхананың жай-күйі, эстетикалық көркемделуі сізге ұнай ма?

  1. Иә 2. Жоқ


16. Сыныбыңыз



17. Аты-жөніңіз

Жариялаған:
Омароова Асем
20 Ақпан 2024
484
Материал жариялап, аттестацияға 100% жарамды сертификатты тегін алыңыз!
Ustaz tilegi журналы министірліктің тізіміне енген. Qr коды мен тіркеу номері беріледі. Материал жариялаған соң сертификат тегін бірден беріледі.
Оқу-ағарту министірлігінің ресми жауабы
Сайтқа 5 материал жариялап, тегін АЛҒЫС ХАТ алыңыз!
Қазақстан Республикасының білім беру жүйесін дамытуға қосқан жеке үлесі үшін және де Республика деңгейінде «Ustaz tilegi» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық материалыңызбен бөлісіп, белсенді болғаныңыз үшін алғыс білдіреміз!
Сайтқа 25 материал жариялап, тегін ҚҰРМЕТ ГРОМАТАСЫН алыңыз!
Тәуелсіз Қазақстанның білім беру жүйесін дамытуға және білім беру сапасын арттыру мақсатында Республика деңгейінде «Ustaz tilegi» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық жұмысын жариялағаны үшін марапатталасыз!
Ресми байқаулар тізімі
Республикалық байқауларға қатысып жарамды дипломдар алып санатыңызды көтеріңіз!
Министірлікпен келісілген курстар тізімі