Қауымдастық
Жаңа
ЖИ көмекші
Жаңа
Хабарламалар
Менің курстарым
Менің олимпиадаларым
Дайын ҚМЖ
Менің материалдарым
Менің іс-шараларым
Менің байқауларым
Менің турнирлерлерім
Журнал
Курс Олимпиада Дайын ҚМЖ ЖИ көмекші Материалдар
Аттестация Іс-шаралар Байқау Турнир Орталық туралы
Материалдар Журнал Көпшілік талқылауына арналған
білім беру бағдарламаларының белсенді жобалары
Орталық туралы
ЖИ көмекші
Қауымдастық
0 / 1
Барлық 400 000 материалдарды тегін жүктеу үшін
Ұнаған тарифті таңдаңыз
Айлық
Жылдық
1 - күндік
Танысу
690 ₸ / 1 күнге
Таңдау
UstazTilegi AI - ЖИ арқылы тегін ҚМЖ, БЖБ, ТЖБ, тест, презентация, авторлық бағдарлама т.б.
  • 10 материал жасау
  • Материалдар бөлімі - Барлық 400 000 материалдарды тегін
  • 30 материал жүктеу
  • Аттестация ПББ тестеріне доступ аласыз
  • шексіз
  • Жеке ҚМЖ бөлімінде - дайын ҚМЖ-ларды, презентацияларды жүктеу
  • 5 файлды тегін жүктеу
  • Олимпиада, турнир, байқауларға 50% жеңілдік
    1 - айлық
    Стандарт
    2990 ₸ / айына
    UstazTilegi AI - ЖИ арқылы тегін ҚМЖ, БЖБ, ТЖБ, тест, презентация, авторлық бағдарлама т.б. жасау
  • 30 материал жасау
  • Материалдар бөлімі - Барлық 400 000 материалдарды тегін
  • 900 материал жүктеу
  • Аттестация ПББ тестеріне доступ аласыз
  • шексіз
  • Жеке ҚМЖ бөлімінде - дайын ҚМЖ-ларды, презентацияларды жүктеу
  • 150 файлды тегін жүктеу
  • Жинақталған ҚМЖ бөлімінде
  • 10 файлды тегін жүктеу
  • Олимпиада, турнир, байқауларға 50% жеңілдік
    Іс-шаралар (мини-курстар, семинарлар, конференциялар)
  • тегін қатысу
  • 1 - айлық
    Шебер
    7990 ₸ / айына
    Таңдау
    UstazTilegi AI - ЖИ арқылы тегін ҚМЖ, БЖБ, ТЖБ, тест, презентация, авторлық бағдарлама т.б. жасау
  • 150 материал жасау
  • Материалдар бөлімі - Барлық 400 000 материалдарды тегін
  • 900 материал жүктеу
  • Аттестация ПББ тестеріне доступ аласыз
  • шексіз
  • Жеке ҚМЖ бөлімінде - дайын ҚМЖ-ларды, презентацияларды жүктеу
  • 300 файлды тегін жүктеу
  • Жинақталған ҚМЖ бөлімінде
  • 50 файлды тегін жүктеу
  • Олимпиада, турнир, байқауларға 50% жеңілдік
    Іс-шаралар (мини-курстар, семинарлар, конференциялар)
  • тегін қатысу
  • Назар аударыңыз!
    Сіз барлық мүмкіндікті қолдандыңыз.
    Қалған материалдарды ертең жүктей аласыз.
    Ок
    Материалдың қысқаша нұсқасы

    Зертханалық тәжірибелік жұмыстың

    БАҒАЛАУ ПАРАҒЫ



    Модуль атауы: Қазақтың ұлттық және өзге ұлттар асханасының тағамдарын дайындау

    Пәннің атауы: Азық – түлік тауарларын тану

    Тақырыптың атауы: Тағамдық майларды органолептикалық зерттеу


    Критерий



    Әр дескриптор бойынша 1 баллдан 3 баллға дейін беру

    Сабаққа белсене қатысуы

    ЗТЖ басталғаннан берілген сұрақтарға жауап беру, белсене қатысып, қызығушылығының байқалуы, өтілген тақырыптардың жақсы меңгерілгендігі, берілген тапсырманы уақытылы орындауы

    Топтың ұйымшылдылығы

    Білім алушылар топпен жұмыс істеп, өзара ақылдасып, озаттылық пен жүйелілік байқалып, берілген тапсырмаға топ мүшелері толықтай қатысуы

    Көмек көрсету

    Өз тапсырмасын уақытылы орындап, қосымша басқа білім алушыға көмек көрсетуі, түсінбеген тапсырмаларын түсіндіріп, шығару жолдарын көрсетуі

    Активити №1 ЗТЖ-қа презентациямен үй тапсырмасы

    «Мен білемін!»

    Топтар бойынша алынған тағамдық майдың бір түрін сипаттап беру, шығу тарихы, қолданылуын, олардың ерекшеліктеріне сипаттама беру

    Активити №2 ЗТЖ-қа тағамдық майлардың өндірілуі туралы сипаттап беру тапсырмасы

    «Көп ақпаратпен бөлісейік!»


    Берілген тапсырмада тағамдық майдың өндірілуі туралы толық ақпарат беру, олардың адам ағзасына пайдасы мен зиянын түсіндіру, тәуліктік қажеттілігін анықтау

    Активити №3 ЗТЖ-қа тағамдық майлардың ақауларына байланысты тапсырма «Есте сақтаңыз!»


    Берілген тапсырмада майларда кездесетін ақаулар туралы ақпарат беру, сақтау кезінде өзгеріске ұшырауы туралы сипаттама беру

    Активити №4 ЗТЖ-қа зертханалық тапсырмасы «Көзбен көріп, қолыңмен істеп көр!»


    Қолжетімді құрал – саймандармен қарапайым зерттеулер жүргізу, тағамдық майлардың сапасын анықтап зерттеу жүргізіп көрсету

    Активити №5 ЗТЖ-қа практикалық тапсырма «Ас болсын!»


    Өсімдік майларын пайдалану арқылы салаттар дайындау, сипаттап беру




    Арнайы пән оқытушысы: Сарсебекова Гаухар Сапаргалиевна


    «Бекітемін»

    директордың оқу-өндірістік

    ісі бойынша орынбасары

    Бекболатов Ж.Н._________ « » __________2014 ж



    Зертханалық тәжірибелік жұмыстың жоспары

    Күні:


    Ұзақтығы:

    90 минут

    Өткізу орны:

    «Кулинария» кабинеті №16

    Курс:

    2

    Топ:

    23

    ЗТЖ нөмірі:

    1

    Мамандық/біліктілік:

    0508000 – «Тамақтандыруды ұйымдастыру» мамандығы 0508012 – «Аспаз» біліктілігі


    Модульдің атауы:

    Қазақтың ұлттық және өзге ұлттар асханасының тағамдарын дайындау


    Модульдік зертханалық тәжірибенің тақырыбы:

    Тағамдық майларды органолептикалық зерттеу

    Модульдік зертханалық тәжірибенің мақсаты:


    Тағамдық майлардың түрлерін білу, өсімдік майы мен жануар майларының, маргариннің өндірілуін білу және олардың түрлерін сипаттап беру, май ақауларының пайда болуына әсер ететін факторларды білу

    Зертханалық тәжірибеден күтілетін нәтиже:

    Тағамдық майлардың түрлерін біледі, өсімдік майы мен жануар майларының, маргариннің өндірілуі мен дайындалу ерекшеліктерін түсіндіре алады, май қасиеттерінің көрсеткіштерін анықтай алады

    Қажетті техникалық құралдар:

    Оқулықтар, тапсырмалар, активитилер, ноутбуктар

    Қосымша әдебиеттер:

    «Азық – түлік тауарларын тану» Қ.Күзембаев,

    «Аспаздық» Г.Бесімбаева

    «Тамақтану физиологиясы, санитария және гигиена негіздері» Н.Қоспанбетова



    Модульдің құрылымы

    Уақыты

    Минут


    Оқытушы әрекеті

    1

    2

    3

    1. Ұйымдастыру кезеңі

    3 мин


    Сәлемдесу;

    Білім алушыларды түгендеу;

    Білім алушылардың оқу құрал-жабдықтарын тексеру;


    1. Техника қауіпсіздігі туралы түсінік беру

    5 мин

    Қыздырылған тағамдық майлардың барлық түрімен жұмыс істеу кезінде қауіпсіздік ережелерімен таныстыру, ыстық май түрлерін тасымалдау және қажетілігіне қарай пайдалану кезіндегі қауіпсіздік ережелері


    1. Модульдік ЗТЖ күтілетін нәтижені хабарлау

    2 мин

    Тағамдық майлардың түрлерін біледі, өсімдік майы мен жануар майларының өндірілуі мен дайындалу ерекшеліктерін түсіндіре алады, май қасиеттерінің көрсеткіштерін анықтай алады


    1. ЗТЖ-қа тапсырма және нұсқау беру

    45 мин

    Активити №1 ЗТЖ-қа презентациямен үй тапсырмасы

    «Мен білемін!»

    Міндеті: Тағамдық майдың түрлеріне, ерекшеліктеріне сипаттама беру


    Активити №2 ЗТЖ-қа тағамдық майлардың өндірілуі туралы сипаттап беру тапсырмасы «Көп ақпаратпен бөлісейік!»

    Міндеті: Берілген тапсырма бойынша мәліметтер айту


    Активити №3 ЗТЖ-қа тағамдық майлардың ақауларына байланысты тапсырма «Есте сақтаңыз!»

    Міндеті: Тағамдық майлардың ақаулары туралы біліп, алдын алу


    Активити №4 ЗТЖ-қа зертханалық тапсырмасы «Көзбен көріп, қолыңмен істеп көр!»

    Міндеті: Қолжетімді құрал – саймандармен қарапайы зерттеулер жүргізу


    Активити №5 ЗТЖ-қа практикалық тапсырма «Ас болсын!»

    Міндеті: Өсімдік майларын пайдалану арқылы салаттар дайындау, сипаттап беру


    1. ЗТЖ-тың орындалуын бақылау

    10 мин

    Білім алушылардың зертханалық тәжірибелік жұмыс бойынша берілген активитилерін орындалуының, сызба түрінде және сурет түрінде түсіндіруін, белсенділіктері мен шығармашылық дамуы, білімдерін тексеру


    1. ЗТЖ-ты қабылдап алу

    10 мин

    Білім алушыларға берілген активитилерді дұрыс және уақытылы орындауы, тапсырып қорғауы


    1. Сынақ/бағалау

    10 мин

    Білім алушыларды жұмыс барысында бақылап бағалау, бақылау парағымен қорытындылау


    1. Үй тапсырмасы

    5 мин

    Аспаздық майлардың химиялық құрамы, пайдасы мен зияны, ақаулары, асханада қолданылу ерекшеліктері






    Құрастырған арнайы пән оқытушысы: ___________Сарсебекова Гаухар Сапаргалиевна









    БАҒАЛАУ ПАРАҒЫ



    № 1 ЗТЖ Күні: 25.04.2019 ж


    Зертханалық тәжірибелік жұмыс бойынша білім алушылардың бағалануы


    Топтың атауы






    Білім алушының

    аты – жөні








    Бағалануы

    Сабаққа белсене қатысуы

    Топтың ұйымшылдылығы

    Көмек көрсету

    Активити №1 ЗТЖ-қа суретпен жұмыс тапсырмасы

    «Мен білемін!»

    Активити №2 ЗТЖ-қа тағамдық майлардың өндірілуі туралы сипаттап беру тапсырмасы

    «Көп ақпаратпен бөлісейік!»


    Активити №3 ЗТЖ-қа тағамдық майлардың ақауларына байланысты тапсырма

    «Есте сақтаңыз!»


    Активити №4 ЗТЖ-қа зертханалық тапсырмасы «Көзбен көріп, қолыңмен істеп көр!»


    Активити №5 ЗТЖ-қа практикалық тапсырма

    «Ас болсын!»

    Барлығы


    Аскербек Аружан










    Алашова Балауса










    Жангабаева Мадина










    Жолмаганбетов Нұрбек










    Көшкінбай Аяулым










    Қанатова Айгерім










    Қуантаева Наргиза







    Жүктеу
    ЖИ арқылы жасау
    ЖИ арқылы жасау
    bolisu
    Бөлісу
    1 - айлық
    Материал тарифі
    -96% жеңілдік
    00
    05
    00
    ҚМЖ
    Ашық сабақ
    Тәрбие сағаты
    Презентация
    БЖБ, ТЖБ тесттер
    Көрнекіліктер
    Балабақшаға арнарлған құжаттар
    Мақала, Эссе
    Дидактикалық ойындар
    және тағы басқа 400 000 материал
    Барлық 400 000 материалдарды шексіз
    жүктеу мүмкіндігіне ие боласыз
    1 990 ₸ 49 000₸
    1 айға қосылу
    Материалға шағымдану

    Бұл материал сайт қолданушысы жариялаған. Материалдың ішінде жазылған барлық ақпаратқа жауапкершілікті жариялаған қолданушы жауап береді. Ұстаз тілегі тек ақпаратты таратуға қолдау көрсетеді. Егер материал сіздің авторлық құқығыңызды бұзған болса немесе басқа да себептермен сайттан өшіру керек деп ойласаңыз осында жазыңыз

    Жариялаған:
    Сарсебекова Гаухар Сапаргалиевна
    12 Ақпан 2024
    276
    Шағым жылдам қаралу үшін барынша толық ақпарат жіберіңіз

    Тағамдық майларды органолептикалық зерттеу

    Тақырып бойынша 11 материал табылды

    Тағамдық майларды органолептикалық зерттеу

    Материал туралы қысқаша түсінік
    ТАҒАМДЫҚ МАЙЛАР Тағамдық майлар – қай ұлттық тағамдарын алсақ та майсыз жасалмайды. Себебі, май барлық азықтардың негізгі нәрі, ең негізгі құнары. Майлар жоғары калориялы тамақ өнімдері болып табылады. Ағзада 1 г май тотыққанда 37,7 кДж немесе 9,3 ккал энергия бөлінеді. Майлар жылу бөлумен қатар, маңызды физиологиялық мәнге ие. Майлардан адам ағзасы қажетті май қышқылдарын, дәрумендер, фосфатидтер және басқа заттар алады. Биологиялық жағынан өсімдік майлары құнды болып саналады, олардың құрамында қанықпаған май қышқылдары – линол және арахидон болады. Бұл май қышқылдары атеросклероз ауруын тудыратын заттардың түзілуін тежейді. Майлар жеткіліксіз мөлшерде қабылданса, ағзаның суық пен жұқпалы ауруларға қарсы тұру қабілеті төмендейді. Майлар тамақ өнімдерін аспаздық өңдеуде маңызды орын алады. Көптеген майлар ыдырамай, жанып кетпей, қыздырудың өте жоғары температурасын (200 – 300°С) ұстап тұрады, ароматты және бояғыш заттарды жақсы ерітеді. Осыған байланысты дәмді, хош
    Материалдың қысқаша нұсқасы

    Зертханалық тәжірибелік жұмыстың

    БАҒАЛАУ ПАРАҒЫ



    Модуль атауы: Қазақтың ұлттық және өзге ұлттар асханасының тағамдарын дайындау

    Пәннің атауы: Азық – түлік тауарларын тану

    Тақырыптың атауы: Тағамдық майларды органолептикалық зерттеу


    Критерий



    Әр дескриптор бойынша 1 баллдан 3 баллға дейін беру

    Сабаққа белсене қатысуы

    ЗТЖ басталғаннан берілген сұрақтарға жауап беру, белсене қатысып, қызығушылығының байқалуы, өтілген тақырыптардың жақсы меңгерілгендігі, берілген тапсырманы уақытылы орындауы

    Топтың ұйымшылдылығы

    Білім алушылар топпен жұмыс істеп, өзара ақылдасып, озаттылық пен жүйелілік байқалып, берілген тапсырмаға топ мүшелері толықтай қатысуы

    Көмек көрсету

    Өз тапсырмасын уақытылы орындап, қосымша басқа білім алушыға көмек көрсетуі, түсінбеген тапсырмаларын түсіндіріп, шығару жолдарын көрсетуі

    Активити №1 ЗТЖ-қа презентациямен үй тапсырмасы

    «Мен білемін!»

    Топтар бойынша алынған тағамдық майдың бір түрін сипаттап беру, шығу тарихы, қолданылуын, олардың ерекшеліктеріне сипаттама беру

    Активити №2 ЗТЖ-қа тағамдық майлардың өндірілуі туралы сипаттап беру тапсырмасы

    «Көп ақпаратпен бөлісейік!»


    Берілген тапсырмада тағамдық майдың өндірілуі туралы толық ақпарат беру, олардың адам ағзасына пайдасы мен зиянын түсіндіру, тәуліктік қажеттілігін анықтау

    Активити №3 ЗТЖ-қа тағамдық майлардың ақауларына байланысты тапсырма «Есте сақтаңыз!»


    Берілген тапсырмада майларда кездесетін ақаулар туралы ақпарат беру, сақтау кезінде өзгеріске ұшырауы туралы сипаттама беру

    Активити №4 ЗТЖ-қа зертханалық тапсырмасы «Көзбен көріп, қолыңмен істеп көр!»


    Қолжетімді құрал – саймандармен қарапайым зерттеулер жүргізу, тағамдық майлардың сапасын анықтап зерттеу жүргізіп көрсету

    Активити №5 ЗТЖ-қа практикалық тапсырма «Ас болсын!»


    Өсімдік майларын пайдалану арқылы салаттар дайындау, сипаттап беру




    Арнайы пән оқытушысы: Сарсебекова Гаухар Сапаргалиевна


    «Бекітемін»

    директордың оқу-өндірістік

    ісі бойынша орынбасары

    Бекболатов Ж.Н._________ « » __________2014 ж



    Зертханалық тәжірибелік жұмыстың жоспары

    Күні:


    Ұзақтығы:

    90 минут

    Өткізу орны:

    «Кулинария» кабинеті №16

    Курс:

    2

    Топ:

    23

    ЗТЖ нөмірі:

    1

    Мамандық/біліктілік:

    0508000 – «Тамақтандыруды ұйымдастыру» мамандығы 0508012 – «Аспаз» біліктілігі


    Модульдің атауы:

    Қазақтың ұлттық және өзге ұлттар асханасының тағамдарын дайындау


    Модульдік зертханалық тәжірибенің тақырыбы:

    Тағамдық майларды органолептикалық зерттеу

    Модульдік зертханалық тәжірибенің мақсаты:


    Тағамдық майлардың түрлерін білу, өсімдік майы мен жануар майларының, маргариннің өндірілуін білу және олардың түрлерін сипаттап беру, май ақауларының пайда болуына әсер ететін факторларды білу

    Зертханалық тәжірибеден күтілетін нәтиже:

    Тағамдық майлардың түрлерін біледі, өсімдік майы мен жануар майларының, маргариннің өндірілуі мен дайындалу ерекшеліктерін түсіндіре алады, май қасиеттерінің көрсеткіштерін анықтай алады

    Қажетті техникалық құралдар:

    Оқулықтар, тапсырмалар, активитилер, ноутбуктар

    Қосымша әдебиеттер:

    «Азық – түлік тауарларын тану» Қ.Күзембаев,

    «Аспаздық» Г.Бесімбаева

    «Тамақтану физиологиясы, санитария және гигиена негіздері» Н.Қоспанбетова



    Модульдің құрылымы

    Уақыты

    Минут


    Оқытушы әрекеті

    1

    2

    3

    1. Ұйымдастыру кезеңі

    3 мин


    Сәлемдесу;

    Білім алушыларды түгендеу;

    Білім алушылардың оқу құрал-жабдықтарын тексеру;


    1. Техника қауіпсіздігі туралы түсінік беру

    5 мин

    Қыздырылған тағамдық майлардың барлық түрімен жұмыс істеу кезінде қауіпсіздік ережелерімен таныстыру, ыстық май түрлерін тасымалдау және қажетілігіне қарай пайдалану кезіндегі қауіпсіздік ережелері


    1. Модульдік ЗТЖ күтілетін нәтижені хабарлау

    2 мин

    Тағамдық майлардың түрлерін біледі, өсімдік майы мен жануар майларының өндірілуі мен дайындалу ерекшеліктерін түсіндіре алады, май қасиеттерінің көрсеткіштерін анықтай алады


    1. ЗТЖ-қа тапсырма және нұсқау беру

    45 мин

    Активити №1 ЗТЖ-қа презентациямен үй тапсырмасы

    «Мен білемін!»

    Міндеті: Тағамдық майдың түрлеріне, ерекшеліктеріне сипаттама беру


    Активити №2 ЗТЖ-қа тағамдық майлардың өндірілуі туралы сипаттап беру тапсырмасы «Көп ақпаратпен бөлісейік!»

    Міндеті: Берілген тапсырма бойынша мәліметтер айту


    Активити №3 ЗТЖ-қа тағамдық майлардың ақауларына байланысты тапсырма «Есте сақтаңыз!»

    Міндеті: Тағамдық майлардың ақаулары туралы біліп, алдын алу


    Активити №4 ЗТЖ-қа зертханалық тапсырмасы «Көзбен көріп, қолыңмен істеп көр!»

    Міндеті: Қолжетімді құрал – саймандармен қарапайы зерттеулер жүргізу


    Активити №5 ЗТЖ-қа практикалық тапсырма «Ас болсын!»

    Міндеті: Өсімдік майларын пайдалану арқылы салаттар дайындау, сипаттап беру


    1. ЗТЖ-тың орындалуын бақылау

    10 мин

    Білім алушылардың зертханалық тәжірибелік жұмыс бойынша берілген активитилерін орындалуының, сызба түрінде және сурет түрінде түсіндіруін, белсенділіктері мен шығармашылық дамуы, білімдерін тексеру


    1. ЗТЖ-ты қабылдап алу

    10 мин

    Білім алушыларға берілген активитилерді дұрыс және уақытылы орындауы, тапсырып қорғауы


    1. Сынақ/бағалау

    10 мин

    Білім алушыларды жұмыс барысында бақылап бағалау, бақылау парағымен қорытындылау


    1. Үй тапсырмасы

    5 мин

    Аспаздық майлардың химиялық құрамы, пайдасы мен зияны, ақаулары, асханада қолданылу ерекшеліктері






    Құрастырған арнайы пән оқытушысы: ___________Сарсебекова Гаухар Сапаргалиевна









    БАҒАЛАУ ПАРАҒЫ



    № 1 ЗТЖ Күні: 25.04.2019 ж


    Зертханалық тәжірибелік жұмыс бойынша білім алушылардың бағалануы


    Топтың атауы






    Білім алушының

    аты – жөні








    Бағалануы

    Сабаққа белсене қатысуы

    Топтың ұйымшылдылығы

    Көмек көрсету

    Активити №1 ЗТЖ-қа суретпен жұмыс тапсырмасы

    «Мен білемін!»

    Активити №2 ЗТЖ-қа тағамдық майлардың өндірілуі туралы сипаттап беру тапсырмасы

    «Көп ақпаратпен бөлісейік!»


    Активити №3 ЗТЖ-қа тағамдық майлардың ақауларына байланысты тапсырма

    «Есте сақтаңыз!»


    Активити №4 ЗТЖ-қа зертханалық тапсырмасы «Көзбен көріп, қолыңмен істеп көр!»


    Активити №5 ЗТЖ-қа практикалық тапсырма

    «Ас болсын!»

    Барлығы


    Аскербек Аружан










    Алашова Балауса










    Жангабаева Мадина










    Жолмаганбетов Нұрбек










    Көшкінбай Аяулым










    Қанатова Айгерім










    Қуантаева Наргиза







    Жүктеу
    bolisu
    Бөлісу
    ЖИ арқылы жасау
    Файл форматы:
    docx
    Басқа Ашық сабақ Басқа
    12.02.2024
    276
    Жүктеу
    ЖИ арқылы жасау
    Жариялаған:
    Сарсебекова Гаухар Сапаргалиевна
    Бұл материалды қолданушы жариялаған. Ustaz Tilegi ақпаратты жеткізуші ғана болып табылады. Жарияланған материалдың мазмұны мен авторлық құқық толықтай автордың жауапкершілігінде. Егер материал авторлық құқықты бұзады немесе сайттан алынуы тиіс деп есептесеңіз,
    шағым қалдыра аласыз
    Қазақстандағы ең үлкен материалдар базасынан іздеу
    Сіз үшін 400 000 ұстаздардың еңбегі мен тәжірибесін біріктіріп, ең үлкен материалдар базасын жасадық. Төменде керек материалды іздеп, жүктеп алып сабағыңызға қолдана аласыз
    Материал жариялап, аттестацияға 100% жарамды сертификатты тегін алыңыз!
    Ustaz tilegi журналы министірліктің тізіміне енген. Qr коды мен тіркеу номері беріледі. Материал жариялаған соң сертификат тегін бірден беріледі.
    Оқу-ағарту министірлігінің ресми жауабы
    Сайтқа 5 материал жариялап, тегін АЛҒЫС ХАТ алыңыз!
    Қазақстан Республикасының білім беру жүйесін дамытуға қосқан жеке үлесі үшін және де Республика деңгейінде «Ustaz tilegi» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық материалыңызбен бөлісіп, белсенді болғаныңыз үшін алғыс білдіреміз!
    Сайтқа 25 материал жариялап, тегін ҚҰРМЕТ ГРОМАТАСЫН алыңыз!
    Тәуелсіз Қазақстанның білім беру жүйесін дамытуға және білім беру сапасын арттыру мақсатында Республика деңгейінде «Ustaz tilegi» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық жұмысын жариялағаны үшін марапатталасыз!
    Министірлікпен келісілген курстар тізімі

    Химия пәні

    бойынша педагогтің пәндік және кәсіби құзыреттілігін дамыту
    80/108 сағат
    Толығырақ

    Тарих пәні

    бойынша педагогтің пәндік және кәсіби құзыреттілігін дамыту
    80/108 сағат
    Толығырақ

    Биология пәні

    бойынша педагогтің пәндік және кәсіби құзыреттілігін дамыту
    80/108 сағат
    Толығырақ

    Ағылшын тілі пәні

    бойынша педагогтің пәндік және кәсіби құзыреттілігін дамыту
    80/108 сағат
    Толығырақ

    География пәні

    бойынша педагогтің пәндік және кәсіби құзыреттілігін дамыту
    80/108 сағат
    Толығырақ

    Информатика пәні

    бойынша педагогтің пәндік және кәсіби құзыреттілігін дамыту
    80/108 сағат
    Толығырақ

    Мектепке дейінгі білім беру

    бойынша педагогтің пәндік және кәсіби құзыреттілігін дамыту
    80/108 сағат
    Толығырақ

    «Қазақ тілі» жəне «Қазақ əдебиеті»

    бойынша педагогтің пәндік және кәсіби құзыреттілігін дамыту
    80/108 сағат
    Толығырақ

    Дене шынықтыру

    пәні бойынша педагогтің пәндік және кәсіби құзыреттілігін дамыту
    80/108 сағат
    Толығырақ

    Білім алушылардың білім сапасын арттыру

    мақсатында сабақта цифрлық технологияларды қолдану
    80/108 сағат
    Толығырақ

    Инклюзивті білім беру

    жүйесінде ерекше білім беру қажеттілігі бар білім алушыға психологиялық-педагогикалық қолдау көрсету бойынша педагогтердің кәсіби және пәндік құзыреттіліктерін дамыту
    80/108 сағат
    Толығырақ
    Ғылыми-әдістемелік орталығы
    Редакциямен байланыс
    +7 (771) 234-55-99
    Жұмыс кестесі: Дүйсенбі –
    жұма, 9:00 – 18:00
    Мекенжай:
    Қазақстан, Алматы, Гоголья 86,
    4 этаж, 406-кабинет
    Электронды пошта
    ustaztilegi@gmail.com
    Сведения об организации
    Сайт Peaksoft веб-студиясында жасалған - Peaksoft.kz
    Политика конфиденциальности
    Сведения об организации