жемістер мен көкөністер пішінін зерттейміз. 1 сынып

Тақырып бойынша 11 материал табылды

жемістер мен көкөністер пішінін зерттейміз. 1 сынып

Материал туралы қысқаша түсінік
Бейнелеу өнері пани мұғалимдеріне сабақ үлгісі
Материалдың қысқаша нұсқасы
img_page_1
Жүктеу
bolisu
Бөлісу
ЖИ арқылы жасау
Слайдтың жеке беттері
Сабақтың мақсаты:Сабақтың мақсаты: Жемістер мен көкөністердің пішінін Жемістер мен көкөністердің пішінін зерттеуді үйренеміззер

#1 слайд
Сабақтың мақсаты:Сабақтың мақсаты: Жемістер мен көкөністердің пішінін Жемістер мен көкөністердің пішінін зерттеуді үйренеміззерттеуді үйренемізСабақтың тақырыбы: Жемістер мен көкөністердің пішінін зерттейміз.

1 слайд

Сабақтың мақсаты:Сабақтың мақсаты: Жемістер мен көкөністердің пішінін Жемістер мен көкөністердің пішінін зерттеуді үйренеміззерттеуді үйренемізСабақтың тақырыбы: Жемістер мен көкөністердің пішінін зерттейміз.

Сабақтың міндеттері: Көкөністер мен жемістердің пішінін талдай білуді үйрену. . Көзбен көріп,есте сақтағандарын пайдалану

#2 слайд
Сабақтың міндеттері: Көкөністер мен жемістердің пішінін талдай білуді үйрену. . Көзбен көріп,есте сақтағандарын пайдалануға үйрету . Көкөністер мен жемістердің пішіні суреттей білу. Өзінің және достарының жұмыстарын талдай білуге үйрету. Оқулықтағы сұрақтарға жауап береді.  

2 слайд

Сабақтың міндеттері: Көкөністер мен жемістердің пішінін талдай білуді үйрену. . Көзбен көріп,есте сақтағандарын пайдалануға үйрету . Көкөністер мен жемістердің пішіні суреттей білу. Өзінің және достарының жұмыстарын талдай білуге үйрету. Оқулықтағы сұрақтарға жауап береді.  

Сабақты барысы:

#3 слайд
Сабақты барысы:

3 слайд

Сабақты барысы:

Келісім қабылдау:Келісім қабылдау: -- біз барлығымыз өзімізді оқыту біз барлығымыз өзімізді оқыту үшін жауаптымыз;үшін жауаптым

#4 слайд
Келісім қабылдау:Келісім қабылдау: -- біз барлығымыз өзімізді оқыту біз барлығымыз өзімізді оқыту үшін жауаптымыз;үшін жауаптымыз; -бір-бірімізді тыңдаймыз;-бір-бірімізді тыңдаймыз; -бір ғана адам сөйлейді;-бір ғана адам сөйлейді; -өз ойларымызды бөлісеміз;-өз ойларымызды бөлісеміз; -бос сұрақтар болмайды;-бос сұрақтар болмайды; -уақытты үнемді пайдаланамыз.-уақытты үнемді пайдаланамыз.

4 слайд

Келісім қабылдау:Келісім қабылдау: -- біз барлығымыз өзімізді оқыту біз барлығымыз өзімізді оқыту үшін жауаптымыз;үшін жауаптымыз; -бір-бірімізді тыңдаймыз;-бір-бірімізді тыңдаймыз; -бір ғана адам сөйлейді;-бір ғана адам сөйлейді; -өз ойларымызды бөлісеміз;-өз ойларымызды бөлісеміз; -бос сұрақтар болмайды;-бос сұрақтар болмайды; -уақытты үнемді пайдаланамыз.-уақытты үнемді пайдаланамыз.

Үй тапсырмасын Үй тапсырмасын бекітубекіту

#5 слайд
Үй тапсырмасын Үй тапсырмасын бекітубекіту

5 слайд

Үй тапсырмасын Үй тапсырмасын бекітубекіту

““ Ой қозғау ”сұрақ-жауапОй қозғау ”сұрақ-жауап 1.Балалар деніміз сау болу үшін біз не 1.Балалар деніміз сау болу үшін біз не і

#6 слайд
““ Ой қозғау ”сұрақ-жауапОй қозғау ”сұрақ-жауап 1.Балалар деніміз сау болу үшін біз не 1.Балалар деніміз сау болу үшін біз не істеуіміз керек? істеуіміз керек? 2.Қандай тағамдарды білеміз? 2.Қандай тағамдарды білеміз? 3.Өздерің жақсы көретін пайдалы 3.Өздерің жақсы көретін пайдалы тағамдар мен сусындарды атаңдаршы?тағамдар мен сусындарды атаңдаршы? 4.Зиянды тағамдар мен сусындарды 4.Зиянды тағамдар мен сусындарды атайық.атайық.

6 слайд

““ Ой қозғау ”сұрақ-жауапОй қозғау ”сұрақ-жауап 1.Балалар деніміз сау болу үшін біз не 1.Балалар деніміз сау болу үшін біз не істеуіміз керек? істеуіміз керек? 2.Қандай тағамдарды білеміз? 2.Қандай тағамдарды білеміз? 3.Өздерің жақсы көретін пайдалы 3.Өздерің жақсы көретін пайдалы тағамдар мен сусындарды атаңдаршы?тағамдар мен сусындарды атаңдаршы? 4.Зиянды тағамдар мен сусындарды 4.Зиянды тағамдар мен сусындарды атайық.атайық.

Сүттен жасалған тағамдары Ұннан жасалған тағамдарК өкөністер Ж ем істер ж ұмы ртқа Кондитерлік тағамдар Еттен жасалғ

#7 слайд
Сүттен жасалған тағамдары Ұннан жасалған тағамдарК өкөністер Ж ем істер ж ұмы ртқа Кондитерлік тағамдар Еттен жасалған тағамдары Тағам түрлері Тағам түрлері

7 слайд

Сүттен жасалған тағамдары Ұннан жасалған тағамдарК өкөністер Ж ем істер ж ұмы ртқа Кондитерлік тағамдар Еттен жасалған тағамдары Тағам түрлері Тағам түрлері

Шұбат АшымықГаздалған сулар М инералды сулар Шырындар Қы мы з Сусын түрлеріСусын түрлері

#8 слайд
Шұбат АшымықГаздалған сулар М инералды сулар Шырындар Қы мы з Сусын түрлеріСусын түрлері

8 слайд

Шұбат АшымықГаздалған сулар М инералды сулар Шырындар Қы мы з Сусын түрлеріСусын түрлері

Пайдалы және зиянды сусындар мен Пайдалы және зиянды сусындар мен тағамдарды тап.тағамдарды тап.

#9 слайд
Пайдалы және зиянды сусындар мен Пайдалы және зиянды сусындар мен тағамдарды тап.тағамдарды тап.

9 слайд

Пайдалы және зиянды сусындар мен Пайдалы және зиянды сусындар мен тағамдарды тап.тағамдарды тап.

#10 слайд

10 слайд

#11 слайд

11 слайд

#12 слайд

12 слайд

#13 слайд

13 слайд

Қызанақ

#14 слайд
Қызанақ

14 слайд

Қызанақ

- са rrot

#15 слайд
- са rrot

15 слайд

- са rrot

пияз - лук - onion

#16 слайд
пияз - лук - onion

16 слайд

пияз - лук - onion

Сөзжұмбақ Сөзжұмбақ

#17 слайд
Сөзжұмбақ Сөзжұмбақ

17 слайд

Сөзжұмбақ Сөзжұмбақ

Сөзжұмбақ Сөзжұмбақ Й п м Б лЗз а П қ ы Аз а за н йд Аы ысанүЖ н а а бШ я зҚ А н б на раҚ М ни ы аҚ ұ л

#18 слайд
Сөзжұмбақ Сөзжұмбақ Й п м Б лЗз а П қ ы Аз а за н йд Аы ысанүЖ н а а бШ я зҚ А н б на раҚ М ни ы аҚ ұ л

18 слайд

Сөзжұмбақ Сөзжұмбақ Й п м Б лЗз а П қ ы Аз а за н йд Аы ысанүЖ н а а бШ я зҚ А н б на раҚ М ни ы аҚ ұ л

#19 слайд

19 слайд

Дәптермен жұмысДәптермен жұмыс

#20 слайд
Дәптермен жұмысДәптермен жұмыс

20 слайд

Дәптермен жұмысДәптермен жұмыс

#21 слайд

21 слайд

ТапсырмаТапсырма 1. Алжапқышты жеміс-жидектермен безендіріңіз.1. Алжапқышты жеміс-жидектермен безендіріңіз.

#22 слайд
ТапсырмаТапсырма 1. Алжапқышты жеміс-жидектермен безендіріңіз.1. Алжапқышты жеміс-жидектермен безендіріңіз.

22 слайд

ТапсырмаТапсырма 1. Алжапқышты жеміс-жидектермен безендіріңіз.1. Алжапқышты жеміс-жидектермен безендіріңіз.

2. 2. Жемістердің екінші бөлігін Жемістердің екінші бөлігін аяқтап салыңыз.аяқтап салыңыз.

#23 слайд
   2. 2. Жемістердің екінші бөлігін Жемістердің екінші бөлігін аяқтап салыңыз.аяқтап салыңыз.

23 слайд

   2. 2. Жемістердің екінші бөлігін Жемістердің екінші бөлігін аяқтап салыңыз.аяқтап салыңыз.

Бағалау критерийі Дескриптор Балл Білім алушы Шығармашылық идеяларын көрсету ү

#24 слайд
Бағалау критерийі Дескриптор Балл Білім алушы Шығармашылық идеяларын көрсету үшін қоршаған ортаның элементтерін пайдаланады. алжапқышты жеміс- жидектермен безендіреді; 1 суретті контурынан асырмай, ұқыпты бояйды; 1 Жұмысты аяқтау үшін қарапайым сурет салу тәсілдерін қолданады жемістердің сыртқы контурын аяқтап салады; 1 жемістердің ішкі бөліктерін аяқтап салады. 1 Барлығы 4

24 слайд

Бағалау критерийі Дескриптор Балл Білім алушы Шығармашылық идеяларын көрсету үшін қоршаған ортаның элементтерін пайдаланады. алжапқышты жеміс- жидектермен безендіреді; 1 суретті контурынан асырмай, ұқыпты бояйды; 1 Жұмысты аяқтау үшін қарапайым сурет салу тәсілдерін қолданады жемістердің сыртқы контурын аяқтап салады; 1 жемістердің ішкі бөліктерін аяқтап салады. 1 Барлығы 4

#25 слайд

25 слайд

Файл форматы:
ppt
25.04.2019
2035
Жүктеу
ЖИ арқылы жасау
Бұл материалды қолданушы жариялаған. Ustaz Tilegi ақпаратты жеткізуші ғана болып табылады. Жарияланған материалдың мазмұны мен авторлық құқық толықтай автордың жауапкершілігінде. Егер материал авторлық құқықты бұзады немесе сайттан алынуы тиіс деп есептесеңіз,
шағым қалдыра аласыз
Қазақстандағы ең үлкен материалдар базасынан іздеу
Сіз үшін 400 000 ұстаздардың еңбегі мен тәжірибесін біріктіріп, ең үлкен материалдар базасын жасадық. Төменде керек материалды іздеп, жүктеп алып сабағыңызға қолдана аласыз
Материал жариялап, аттестацияға 100% жарамды сертификатты тегін алыңыз!
Ustaz tilegi журналы министірліктің тізіміне енген. Qr коды мен тіркеу номері беріледі. Материал жариялаған соң сертификат тегін бірден беріледі.
Оқу-ағарту министірлігінің ресми жауабы
Сайтқа 5 материал жариялап, тегін АЛҒЫС ХАТ алыңыз!
Қазақстан Республикасының білім беру жүйесін дамытуға қосқан жеке үлесі үшін және де Республика деңгейінде «Ustaz tilegi» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық материалыңызбен бөлісіп, белсенді болғаныңыз үшін алғыс білдіреміз!
Сайтқа 25 материал жариялап, тегін ҚҰРМЕТ ГРОМАТАСЫН алыңыз!
Тәуелсіз Қазақстанның білім беру жүйесін дамытуға және білім беру сапасын арттыру мақсатында Республика деңгейінде «Ustaz tilegi» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық жұмысын жариялағаны үшін марапатталасыз!
Министірлікпен келісілген курстар тізімі