Тамақтану мәдениеті Дұрыс тамақтану негіздері

Тақырып бойынша 11 материал табылды

Тамақтану мәдениеті Дұрыс тамақтану негіздері

Материал туралы қысқаша түсінік
көркем еңбек (қыздар тобы) 5 сынып пән мұғалімдеріне Тамақтану мәдениеті Дұрыс тамақтану негіздері тақырыбының презентацияляқ әзірлемесі
Материалдың қысқаша нұсқасы
img_page_1
Жүктеу
bolisu
Бөлісу
ЖИ арқылы жасау
Слайдтың жеке беттері
Тамақтану мәдениетіТамақтану мәдениеті Дұрыс тамақтану Дұрыс тамақтану негіздері негіздері Пәні: Көркем еңбек Пәні: Көркем

#1 слайд
Тамақтану мәдениетіТамақтану мәдениеті Дұрыс тамақтану Дұрыс тамақтану негіздері негіздері Пәні: Көркем еңбек Пәні: Көркем еңбек 5-5- сынып сынып Пән мұғалімі: Кожахметова Пән мұғалімі: Кожахметова Шынар МаратовнаШынар Маратовна

1 слайд

Тамақтану мәдениетіТамақтану мәдениеті Дұрыс тамақтану Дұрыс тамақтану негіздері негіздері Пәні: Көркем еңбек Пәні: Көркем еңбек 5-5- сынып сынып Пән мұғалімі: Кожахметова Пән мұғалімі: Кожахметова Шынар МаратовнаШынар Маратовна

#2 слайд

2 слайд

#3 слайд

3 слайд

#4 слайд

4 слайд

Ми: грек жаңғағы, арқанбалық Бұлшық ет: банан, жұмыртқа, балық Көз: сәбіз, қара жидек, жүгері Шаш:

#5 слайд
Ми: грек жаңғағы, арқанбалық Бұлшық ет: банан, жұмыртқа, балық Көз: сәбіз, қара жидек, жүгері Шаш: бұршақ, арқанбалық Жүрек: қызанақ, пісірілген картоп, алхоры шырыны Бауыр: асқабақ, алма Өкпе: брокколи, брюссельдік және қытайлық қырыққабат Тері: қара жидек, арқан балық,көк шай Сүйек: сүт, балдыркөк Бүйрек: көк шөп

5 слайд

Ми: грек жаңғағы, арқанбалық Бұлшық ет: банан, жұмыртқа, балық Көз: сәбіз, қара жидек, жүгері Шаш: бұршақ, арқанбалық Жүрек: қызанақ, пісірілген картоп, алхоры шырыны Бауыр: асқабақ, алма Өкпе: брокколи, брюссельдік және қытайлық қырыққабат Тері: қара жидек, арқан балық,көк шай Сүйек: сүт, балдыркөк Бүйрек: көк шөп

#6 слайд

6 слайд

#7 слайд

7 слайд

#8 слайд

8 слайд

Азық - түлік Құрамында пайдалы не бар? Не үшін пайдалы? Сүт, апельсин, балдыркөк Қара өрік, йогурт Брокколи қырыққаб

#9 слайд
Азық - түлік Құрамында пайдалы не бар? Не үшін пайдалы? Сүт, апельсин, балдыркөк     Қара өрік, йогурт     Брокколи қырыққабаты     Теңіз өнімдері (арқанбалық және т.б) грек жаңғағы     Қызанақ, бауыр, картоп, алхоры шырыны     Қызыл ет, банан, жұмыртқа     Бұршақ, жасыл түсті көкөністер    

9 слайд

Азық - түлік Құрамында пайдалы не бар? Не үшін пайдалы? Сүт, апельсин, балдыркөк     Қара өрік, йогурт     Брокколи қырыққабаты     Теңіз өнімдері (арқанбалық және т.б) грек жаңғағы     Қызанақ, бауыр, картоп, алхоры шырыны     Қызыл ет, банан, жұмыртқа     Бұршақ, жасыл түсті көкөністер    

1. АКТ пайдалана отырып кестені толтыр 2. Дұрыс тамақтану ережесін құрастырДискриптор

#10 слайд
1. АКТ пайдалана отырып кестені толтыр 2. Дұрыс тамақтану ережесін құрастырДискриптор

10 слайд

1. АКТ пайдалана отырып кестені толтыр 2. Дұрыс тамақтану ережесін құрастырДискриптор

#11 слайд

11 слайд

Назарларыңа рахмет

#12 слайд
Назарларыңа рахмет

12 слайд

Назарларыңа рахмет

Файл форматы:
ppt
14.05.2020
1451
Жүктеу
ЖИ арқылы жасау
Бұл материалды қолданушы жариялаған. Ustaz Tilegi ақпаратты жеткізуші ғана болып табылады. Жарияланған материалдың мазмұны мен авторлық құқық толықтай автордың жауапкершілігінде. Егер материал авторлық құқықты бұзады немесе сайттан алынуы тиіс деп есептесеңіз,
шағым қалдыра аласыз
Қазақстандағы ең үлкен материалдар базасынан іздеу
Сіз үшін 400 000 ұстаздардың еңбегі мен тәжірибесін біріктіріп, ең үлкен материалдар базасын жасадық. Төменде керек материалды іздеп, жүктеп алып сабағыңызға қолдана аласыз
Материал жариялап, аттестацияға 100% жарамды сертификатты тегін алыңыз!
Ustaz tilegi журналы министірліктің тізіміне енген. Qr коды мен тіркеу номері беріледі. Материал жариялаған соң сертификат тегін бірден беріледі.
Оқу-ағарту министірлігінің ресми жауабы
Сайтқа 5 материал жариялап, тегін АЛҒЫС ХАТ алыңыз!
Қазақстан Республикасының білім беру жүйесін дамытуға қосқан жеке үлесі үшін және де Республика деңгейінде «Ustaz tilegi» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық материалыңызбен бөлісіп, белсенді болғаныңыз үшін алғыс білдіреміз!
Сайтқа 25 материал жариялап, тегін ҚҰРМЕТ ГРОМАТАСЫН алыңыз!
Тәуелсіз Қазақстанның білім беру жүйесін дамытуға және білім беру сапасын арттыру мақсатында Республика деңгейінде «Ustaz tilegi» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық жұмысын жариялағаны үшін марапатталасыз!
Министірлікпен келісілген курстар тізімі