Материалдар / Тамақтану мәдениеті Дұрыс тамақтану негіздері
2023-2024 оқу жылына арналған

қысқа мерзімді сабақ жоспарларын

жүктеп алғыңыз келеді ма?
ҚР Білім және Ғылым министірлігінің стандартымен 2022-2023 оқу жылына арналған 472-бұйрыққа сай жасалған

Тамақтану мәдениеті Дұрыс тамақтану негіздері

Материал туралы қысқаша түсінік
көркем еңбек (қыздар тобы) 5 сынып пән мұғалімдеріне Тамақтану мәдениеті Дұрыс тамақтану негіздері тақырыбының презентацияляқ әзірлемесі
Авторы:
Автор материалды ақылы түрде жариялады.
Сатылымнан түскен қаражат авторға автоматты түрде аударылады. Толығырақ
14 Мамыр 2020
810
4 рет жүктелген
Бүгін алсаңыз 25% жеңілдік
беріледі
770 тг 578 тг
Тегін турнир Мұғалімдер мен Тәрбиешілерге
Дипломдар мен сертификаттарды алып үлгеріңіз!
Бұл бетте материалдың қысқаша нұсқасы ұсынылған. Материалдың толық нұсқасын жүктеп алып, көруге болады
img_page_1
Материал жариялап тегін сертификат алыңыз!
Бұл сертификат «Ustaz tilegi» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық жұмысын жарияланғанын растайды. Журнал Қазақстан Республикасы Ақпарат және Қоғамдық даму министрлігінің №KZ09VPY00029937 куәлігін алған. Сондықтан аттестацияға жарамды
Ресми байқаулар тізімі
Республикалық байқауларға қатысып жарамды дипломдар алып санатыңызды көтеріңіз!
Тамақтану мәдениетіТамақтану мәдениеті Дұрыс тамақтану Дұрыс тамақтану негіздері негіздері Пәні: Көркем еңбек Пәні: Көркем

1 слайд
Тамақтану мәдениетіТамақтану мәдениеті Дұрыс тамақтану Дұрыс тамақтану негіздері негіздері Пәні: Көркем еңбек Пәні: Көркем еңбек 5-5- сынып сынып Пән мұғалімі: Кожахметова Пән мұғалімі: Кожахметова Шынар МаратовнаШынар Маратовна

2 слайд

3 слайд

4 слайд

Ми: грек жаңғағы, арқанбалық Бұлшық ет: банан, жұмыртқа, балық Көз: сәбіз, қара жидек, жүгері Шаш:

5 слайд
Ми: грек жаңғағы, арқанбалық Бұлшық ет: банан, жұмыртқа, балық Көз: сәбіз, қара жидек, жүгері Шаш: бұршақ, арқанбалық Жүрек: қызанақ, пісірілген картоп, алхоры шырыны Бауыр: асқабақ, алма Өкпе: брокколи, брюссельдік және қытайлық қырыққабат Тері: қара жидек, арқан балық,көк шай Сүйек: сүт, балдыркөк Бүйрек: көк шөп

6 слайд

7 слайд

8 слайд

Азық - түлік Құрамында пайдалы не бар? Не үшін пайдалы? Сүт, апельсин, балдыркөк Қара өрік, йогурт Брокколи қырыққаб

9 слайд
Азық - түлік Құрамында пайдалы не бар? Не үшін пайдалы? Сүт, апельсин, балдыркөк     Қара өрік, йогурт     Брокколи қырыққабаты     Теңіз өнімдері (арқанбалық және т.б) грек жаңғағы     Қызанақ, бауыр, картоп, алхоры шырыны     Қызыл ет, банан, жұмыртқа     Бұршақ, жасыл түсті көкөністер    

1. АКТ пайдалана отырып кестені толтыр 2. Дұрыс тамақтану ережесін құрастырДискриптор

10 слайд
1. АКТ пайдалана отырып кестені толтыр 2. Дұрыс тамақтану ережесін құрастырДискриптор

11 слайд

Назарларыңа рахмет

12 слайд
Назарларыңа рахмет