Материалдар / Тамақтану мәдениеті Дұрыс тамақтану негіздері

Тамақтану мәдениеті Дұрыс тамақтану негіздері

Материал туралы қысқаша түсінік
көркем еңбек (қыздар тобы) 5 сынып пән мұғалімдеріне Тамақтану мәдениеті Дұрыс тамақтану негіздері тақырыбының презентацияляқ әзірлемесі
Авторы:
Автор материалды ақылы түрде жариялады. Сатылымнан түскен қаражат авторға автоматты түрде аударылады. Толығырақ
14 Мамыр 2020
988
4 рет жүктелген
770 ₸
Бүгін алсаңыз
+39 бонус
беріледі
Бұл не?
Бүгін алсаңыз +39 бонус беріледі Бұл не?
Тегін турнир Мұғалімдер мен Тәрбиешілерге
Дипломдар мен сертификаттарды алып үлгеріңіз!
Бұл бетте материалдың қысқаша нұсқасы ұсынылған. Материалдың толық нұсқасын жүктеп алып, көруге болады
img_page_1
Ресми байқаулар тізімі
Республикалық байқауларға қатысып жарамды дипломдар алып санатыңызды көтеріңіз!
Материалдың қысқаша түсінігі
Тамақтану мәдениетіТамақтану мәдениеті Дұрыс тамақтану Дұрыс тамақтану негіздері негіздері Пәні: Көркем еңбек Пәні: Көркем

1 слайд
Тамақтану мәдениетіТамақтану мәдениеті Дұрыс тамақтану Дұрыс тамақтану негіздері негіздері Пәні: Көркем еңбек Пәні: Көркем еңбек 5-5- сынып сынып Пән мұғалімі: Кожахметова Пән мұғалімі: Кожахметова Шынар МаратовнаШынар Маратовна

1 слайд

Тамақтану мәдениетіТамақтану мәдениеті Дұрыс тамақтану Дұрыс тамақтану негіздері негіздері Пәні: Көркем еңбек Пәні: Көркем еңбек 5-5- сынып сынып Пән мұғалімі: Кожахметова Пән мұғалімі: Кожахметова Шынар МаратовнаШынар Маратовна

2 слайд

2 слайд

3 слайд

3 слайд

4 слайд

4 слайд

Ми: грек жаңғағы, арқанбалық Бұлшық ет: банан, жұмыртқа, балық Көз: сәбіз, қара жидек, жүгері Шаш:

5 слайд
Ми: грек жаңғағы, арқанбалық Бұлшық ет: банан, жұмыртқа, балық Көз: сәбіз, қара жидек, жүгері Шаш: бұршақ, арқанбалық Жүрек: қызанақ, пісірілген картоп, алхоры шырыны Бауыр: асқабақ, алма Өкпе: брокколи, брюссельдік және қытайлық қырыққабат Тері: қара жидек, арқан балық,көк шай Сүйек: сүт, балдыркөк Бүйрек: көк шөп

5 слайд

Ми: грек жаңғағы, арқанбалық Бұлшық ет: банан, жұмыртқа, балық Көз: сәбіз, қара жидек, жүгері Шаш: бұршақ, арқанбалық Жүрек: қызанақ, пісірілген картоп, алхоры шырыны Бауыр: асқабақ, алма Өкпе: брокколи, брюссельдік және қытайлық қырыққабат Тері: қара жидек, арқан балық,көк шай Сүйек: сүт, балдыркөк Бүйрек: көк шөп

6 слайд

6 слайд

7 слайд

7 слайд

8 слайд

8 слайд

Азық - түлік Құрамында пайдалы не бар? Не үшін пайдалы? Сүт, апельсин, балдыркөк Қара өрік, йогурт Брокколи қырыққаб

9 слайд
Азық - түлік Құрамында пайдалы не бар? Не үшін пайдалы? Сүт, апельсин, балдыркөк     Қара өрік, йогурт     Брокколи қырыққабаты     Теңіз өнімдері (арқанбалық және т.б) грек жаңғағы     Қызанақ, бауыр, картоп, алхоры шырыны     Қызыл ет, банан, жұмыртқа     Бұршақ, жасыл түсті көкөністер    

9 слайд

Азық - түлік Құрамында пайдалы не бар? Не үшін пайдалы? Сүт, апельсин, балдыркөк     Қара өрік, йогурт     Брокколи қырыққабаты     Теңіз өнімдері (арқанбалық және т.б) грек жаңғағы     Қызанақ, бауыр, картоп, алхоры шырыны     Қызыл ет, банан, жұмыртқа     Бұршақ, жасыл түсті көкөністер    

1. АКТ пайдалана отырып кестені толтыр 2. Дұрыс тамақтану ережесін құрастырДискриптор

10 слайд
1. АКТ пайдалана отырып кестені толтыр 2. Дұрыс тамақтану ережесін құрастырДискриптор

10 слайд

1. АКТ пайдалана отырып кестені толтыр 2. Дұрыс тамақтану ережесін құрастырДискриптор

11 слайд

11 слайд

Назарларыңа рахмет

12 слайд
Назарларыңа рахмет

12 слайд

Назарларыңа рахмет

Осы аптаның ең үздік материалдары
Педагогтардың біліктілігін арттыру курстары
Аттестацияда (ПББ) 100% келетін
тақырыптармен дайындаймыз
Аттестацияда (ПББ) келетін тақырыптар бойынша жасалған тесттермен дайындалып, бізбен бірге тестілеуден оңай өтесіз
Өткен жылы бізбен дайындалған ұстаздар 50/50 жинап рекорд жасады
Толығырақ