Аты-жөні енгізілмеген
Жеке ақпарат жазылмаған
Ватсапта бөлісу
Телеграммда бөлісу
Фейсбукта бөлісу
Сілтемені көшіру
Барлығы: 6 материал
«Азық-түлік тауарларын тану»біліктілігі – Аспаз мамандығын даярлаудың қысқа мерзімдік курсының бағдарламасы
НҰРСҰЛТАНОВА ВЕНЕРА САЛАМАТҚЫЗЫ
08 Қазан 2024
61
0
1 Ұн тарту-жарма өнеркәсібі өнімдерінің өндірісі. 2 Крахмал және крахмалдан жасалатын өнімдер өндірісі 3 Макарон өнімдерінің өндірісі 4 Қатырлақ нан және печенье өндірісі 5 Қант өндірісі
Басқа
Басқа
Басқа
Токарь шеберханасының төлқұжаты
НҰРСҰЛТАНОВА ВЕНЕРА САЛАМАТҚЫЗЫ
08 Қазан 2024
61
0
ОҚУ ШЕБЕРХАНАСЫН ПАЙДАЛАНУ ЕРЕЖЕЛЕРІ 1. Оқу шеберханасын сабақтың басталуынан 15 минут бұрын ашу қажет 2. Студенттер оқу шеберханасында тек қана ауыстырлған аяқ – киімде болуы қажет 3. Студенттер оқу шеберханасында тек қана өндірістік оқыту шеберімен болуы қажет 4. Оқу шеберханасының ауысуын әр үзілісте тазартып тұру қажет 5. өндірісік оқыту шебері өнд ірістік оқытудан кейін тазалық жүргізуді ұйымдастырып отыруы қажет.
Басқа
Басқа
Басқа
Пішім сапасын бақылау.
Бохаева Құралай
05 Маусым 2024
137
0
Стандарттаудың принциптері мен әдістеріне сипаттама беру Стандарттаудың принциптернін үйреніп, өз білімдерін жетілдіру.
Басқа
Сабақ жоспары
Басқа
"Кәжекейдің артқы бойын өңдеу"
Бохаева Құралай
05 Маусым 2024
157
0
Тігін бұйымдарының есептеу тәсілдері мен сызбасының құрылысын оқушыларға таныстыру Қыз балалар көйлегінің есептеу жұмыстары мен тор , артқы бойының сызбасының құрылысын орындауға үйрету
Басқа
Ашық сабақ
Басқа
Балық қуыру тәсілдері
770 ₸
Шамянова Алия Турмаганбетовна
770 ₸
10 Ақпан 2023
187
0
Балық қуыру туралы түсінік
Адам және қоғам
Ашық сабақ
Мектепке дейінгі балалар
Жылумен өңдеудің қосымша тәсілдері
770 ₸
Нұрсұлтанова Венера Саламатқызы
770 ₸
10 Ақпан 2023
169
0
Жылумен өңдеудің қосымша тәсілдері туралы түсінік
Адам және қоғам
Басқа
Мектепке дейінгі балалар