Материалдар / Жабдықтаудың түрлері

Жабдықтаудың түрлері

Материал туралы қысқаша түсінік
Тағамдар дайындау үшін әртүрлі тұқымдастарға жататын алуан түрлі балықтар пайдаланылады
Авторы:
Автор материалды ақылы түрде жариялады. Сатылымнан түскен қаражат авторға автоматты түрде аударылады. Толығырақ
18 Желтоқсан 2020
179
0 рет жүктелген
770 ₸
Бүгін алсаңыз
+39 бонус
беріледі
Бұл не?
Бүгін алсаңыз +39 бонус беріледі Бұл не?
Тегін турнир Мұғалімдер мен Тәрбиешілерге
Дипломдар мен сертификаттарды алып үлгеріңіз!
Бұл бетте материалдың қысқаша нұсқасы ұсынылған. Материалдың толық нұсқасын жүктеп алып, көруге болады
logo

Материалдың толық нұсқасын
жүктеп алып көруге болады

Жаңаөзен қызмет көрсету және жаңа технологиялар колледжі



Келісілді Бекітемін
ЖҚКжЖТК басшысы БОІЖ орынбасары

_____________Т.А.Нұғыманов ____________
20___ж. "____" ___________ 20___ж. "____"___________


КҮНТІЗБЕЛІК ТАҚЫРЫПТЫҚ ЖОСПАР


Пайдаланылатын шикізаттың ерекшеліктерін ескере отырып, алғашқы аспаздық өңдеуді орындау

(модуль атауы)

Пәні: Жабдықтау

Семестр: ІІІ


      Мамандық: 0508000 – «Тамақтандыруды ұйымдастыру»

     

    Біліктілік: 0508012 - Аспаз

     

      Оқыту нысаны: күндізгі, 1 жыл 10 ай жалпы орта білім базасында

     

Жалпы сағат саны: 16


      Әзірлеуші (-лер) ___________ А.М.Утегенова

      (қолы)

     

Қазақстан республикасы Білім және ғылым министрінің 2017 жылғы 31 қазандағы №553 бұйрығына сәйкес жасақталды



Оқу-әдістемелік комиссия отырысында қаралды және мақұлданды

      20____ ж. "____" ______№ __ хаттама

      Төрайым ___________ ______________

     

     



р/с

Оқу уақытының бөлінісі

Барлық сағат саны

оның ішінде

Теориялық сабақтар

Практикалық және зертханалық сабақтар

Өндірістік және кәсіптік практика

1

Барлық сағат

32

28

4

0

2

Семестрге жоспарланған

16

14

2

0

3

Бұрын өткізілген сағат





4

Келесі оқу жылына қалған

































Сабақ №

Тақырыпты оқытудың күнтізбелік мерзімі

Бөлім, тақырып атауы

Сағаттар саны

Сабақ типі

Үй тапсырмасы

Ескерту

1

2

3

4

5

6

7

1


Электр плиталары, пайдалану ережелері

2

аралас


Лекция толықтыру


2


ЭП-6жш электр плитасы

2

аралас

Қосымша конспект


3


ПЭ-0,51 электр плитасы

2

аралас


Лекция толықтыру


4


Қуыруға және пісіруге арналған аппараттар

2

аралас

Қосымша конспект


5


СЭЧ-0,25-0,45 электр табалары

2

аралас

Лекция толықтыру


6


Тамақ пісіретін қазандар.КПЭ-160 тамақ пісіретін электр қазаны

2

аралас

Лекция толықтыру


7


Пайдалану ережелері, жоғары жиілікте істейтін шкафтар

2

аралас


Қосымша конспект


8


КПМ-100 тамақ пісіретін қазандары

2

аралас


Қосымша конспект




Барлығы:

16 сағат



















































Түсіндірме жазба


Пән/модуль сипаттамасы

Қалыптастырылатын құзіреттілік

Оқытуға қажетті құралдар, жабдықтар


Оқытушының байланыс ақпараты:

Ф.И.О. (при наличии)

тел.:

е-mail:

     




























Оқу жұмыс бағдарламасының мазмұны


Бағдарлама мазмұны (тараулар, тақырып/оқыту нәтижесі, бағалау өлшемдері)

Барлық сағат

оның ішінде

Теориялық

Зертханалық-практикалық

Өндірістік оқыту /кәсіптік практика

1






2






N







Курстық жоба/ жұмыс (жоспарланған болса)


-

-


     


















Ресми байқаулар тізімі
Республикалық байқауларға қатысып жарамды дипломдар алып санатыңызды көтеріңіз!
Осы аптаның ең үздік материалдары
Педагогтардың біліктілігін арттыру курстары
Аттестацияда (ПББ) 100% келетін
тақырыптармен дайындаймыз
Аттестацияда (ПББ) келетін тақырыптар бойынша жасалған тесттермен дайындалып, бізбен бірге тестілеуден оңай өтесіз
Өткен жылы бізбен дайындалған ұстаздар 50/50 жинап рекорд жасады
Толығырақ