Жаңаөзен қызмет көрсету және жаңа технологиялар
колледжі
Келісілді Бекітемін
ЖҚКжЖТК басшысы БОІЖ орынбасары
_____________Т.А.Нұғыманов ____________
20___ж. "____" ___________ 20___ж.
"____"___________
КҮНТІЗБЕЛІК ТАҚЫРЫПТЫҚ
ЖОСПАР
Пайдаланылатын
шикізаттың ерекшеліктерін ескере отырып, алғашқы аспаздық өңдеуді
орындау
(модуль
атауы)
Пәні: Тамақ дайындау
технологиясы
Семестр:
ІІІ
Мамандық: 0508000 – «Тамақтандыруды
ұйымдастыру»
Біліктілік: 0508012 - Аспаз
Оқыту нысаны: күндізгі, 1 жыл 10 ай
жалпы орта білім
базасында
Жалпы сағат
саны: 32
Әзірлеуші (-лер) ___________
А.М.Утегенова
(қолы)
Қазақстан республикасы
Білім және ғылым министрінің 2017 жылғы 31 қазандағы №553 бұйрығына
сәйкес жасақталды
Оқу-әдістемелік комиссия
отырысында қаралды және мақұлданды
20____ ж. "____" ______№ __
хаттама
Төрайым ___________ ______________
№
р/с
|
Оқу уақытының
бөлінісі
|
Барлық сағат
саны
|
оның
ішінде
|
Теориялық
сабақтар
|
Практикалық және
зертханалық сабақтар
|
Өндірістік және кәсіптік
практика
|
1
|
Барлық
сағат
|
124
|
110
|
14
|
0
|
2
|
Семестрге
жоспарланған
|
32
|
30
|
2
|
0
|
3
|
Бұрын өткізілген сағат
|
|
|
|
|
4
|
Келесі оқу жылына қалған
|
|
|
|
|
Сабақ
№
|
Тақырыпты оқытудың
күнтізбелік мерзімі
|
Бөлім, тақырып
атауы
|
Сағаттар
саны
|
Сабақ
типі
|
Үй
тапсырмасы
|
Ескерту
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
1
|
|
Қабыршақты балықтарды
өңдеу
|
2
|
аралас
|
Лекция толықтыру
|
|
2
|
|
Қабыршақсыз балықтарды
өңдеу
|
2
|
аралас
|
Қосымша конспект
|
|
3
|
|
Кейбір балық түрлерін
өңдеудің ерекшеліктері
|
2
|
аралас
|
Лекция толықтыру
|
|
4
|
|
Бекіре балықтарды
өңдеу
|
2
|
аралас
|
Қосымша конспект
|
|
5
|
|
Балық шала
фабрикаттарын дайындау
|
2
|
аралас
|
Лекция толықтыру
|
|
6
|
|
Балық котлет
массасы
|
2
|
аралас
|
Лекция толықтыру
|
|
7
|
|
Балықты тартымдар үшін
өңдеу
|
2
|
аралас
|
Қосымша конспект
|
|
8
|
|
Өнеркәсіп және ірі
кәсіпорындарындағы балық шала фабрикаты өндірісі
|
2
|
аралас
|
Қосымша конспект
|
|
9
|
|
Тамақтық балық
шығындарын пайдалану және өңдеу
|
2
|
аралас
|
Қосымша конспект
|
|
10
|
|
Шала фабрикаттардың
сапасына қойылатын талаптар
|
2
|
аралас
|
Лекция толықтыру
|
|
11
|
|
Теңіз
өнімдері
|
2
|
аралас
|
Қосымша конспект
|
|
|
|
Ет және ет өнімдерін
өңдеу
|
10
|
аралас
|
Лекция толықтыру
|
|
12
|
|
Етті
механикалық-аспаздық өңдеу
|
2
|
аралас
|
Қосымша конспект
|
|
13
|
|
Малдардың тұтас ұшасын
аспаздық қасаптау туралы түсінік
|
2
|
аралас
|
Қосымша конспект
|
|
14
|
|
Ет шала фабрикаттарын
дайындау
|
2
|
аралас
|
Лекция толықтыру
|
|
15
|
|
Қойдың ұшасын аспаздық
қасаптау және етті ажырату
|
2
|
аралас
|
Лекция толықтыру
|
|
16
|
|
Шошқа етін бөлшектеу
және етті сүйектен ажырату
|
2
|
аралас
|
Қосымша конспект
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Барлығы:
|
32
сағат
|
|
|
|
Түсіндірме жазба
Пән/модуль сипаттамасы
|
Қалыптастырылатын
құзіреттілік
|
Оқытуға қажетті құралдар,
жабдықтар
|
|
Оқытушының байланыс
ақпараты:
|
Ф.И.О. (при наличии)
|
тел.:
|
е-mail:
|
Оқу жұмыс бағдарламасының
мазмұны
№
|
Бағдарлама мазмұны
(тараулар, тақырып/оқыту нәтижесі, бағалау
өлшемдері)
|
Барлық
сағат
|
оның
ішінде
|
Теориялық
|
Зертханалық-практикалық
|
Өндірістік оқыту
/кәсіптік практика
|
1
|
|
|
|
|
|
2
|
|
|
|
|
|
N
|
|
|
|
|
|
|
Курстық жоба/ жұмыс
(жоспарланған болса)
|
|
-
|
-
|
|