Материалдар / Тағам дайындау технологиясы
МИНИСТРЛІКПЕН КЕЛІСІЛГЕН КУРСҚА ҚАТЫСЫП, АТТЕСТАЦИЯҒА ЖАРАМДЫ СЕРТИФИКАТ АЛЫҢЫЗ!
Сертификат Аттестацияға 100% жарамды
ТОЛЫҚ АҚПАРАТ АЛУ

Тағам дайындау технологиясы

Материал туралы қысқаша түсінік
Тағамдар дайындау үшін әртүрлі тұқымдастарға жататын алуан түрлі балықтар пайдаланылады
Авторы:
Автор материалды ақылы түрде жариялады. Сатылымнан түскен қаражат авторға автоматты түрде аударылады. Толығырақ
18 Желтоқсан 2020
449
1 рет жүктелген
770 ₸
Бүгін алсаңыз
+39 бонус
беріледі
Бұл не?
Бүгін алсаңыз +39 бонус беріледі Бұл не?
Тегін турнир Мұғалімдер мен Тәрбиешілерге
Дипломдар мен сертификаттарды алып үлгеріңіз!
Бұл бетте материалдың қысқаша нұсқасы ұсынылған. Материалдың толық нұсқасын жүктеп алып, көруге болады
logo

Материалдың толық нұсқасын
жүктеп алып көруге болады

Жаңаөзен қызмет көрсету және жаңа технологиялар колледжі



Келісілді Бекітемін
ЖҚКжЖТК басшысы БОІЖ орынбасары

_____________Т.А.Нұғыманов ____________
20___ж. "____" ___________ 20___ж. "____"___________


КҮНТІЗБЕЛІК ТАҚЫРЫПТЫҚ ЖОСПАР


Пайдаланылатын шикізаттың ерекшеліктерін ескере отырып, алғашқы аспаздық өңдеуді орындау

(модуль атауы)

Пәні: Тамақ дайындау технологиясы

Семестр: ІІІ


      Мамандық: 0508000 – «Тамақтандыруды ұйымдастыру»

     

    Біліктілік: 0508012 - Аспаз

     

      Оқыту нысаны: күндізгі, 1 жыл 10 ай жалпы орта білім базасында

     

Жалпы сағат саны: 32


      Әзірлеуші (-лер) ___________ А.М.Утегенова

      (қолы)

     

Қазақстан республикасы Білім және ғылым министрінің 2017 жылғы 31 қазандағы №553 бұйрығына сәйкес жасақталды



Оқу-әдістемелік комиссия отырысында қаралды және мақұлданды

      20____ ж. "____" ______№ __ хаттама

      Төрайым ___________ ______________

     

     



р/с

Оқу уақытының бөлінісі

Барлық сағат саны

оның ішінде

Теориялық сабақтар

Практикалық және зертханалық сабақтар

Өндірістік және кәсіптік практика

1

Барлық сағат

124

110

14

0

2

Семестрге жоспарланған

32

30

2

0

3

Бұрын өткізілген сағат





4

Келесі оқу жылына қалған

































Сабақ №

Тақырыпты оқытудың күнтізбелік мерзімі

Бөлім, тақырып атауы

Сағаттар саны

Сабақ типі

Үй тапсырмасы

Ескерту

1

2

3

4

5

6

7

1


Қабыршақты балықтарды өңдеу

2

аралас


Лекция толықтыру


2


Қабыршақсыз балықтарды өңдеу

2

аралас

Қосымша конспект


3


Кейбір балық түрлерін өңдеудің ерекшеліктері

2

аралас


Лекция толықтыру


4


Бекіре балықтарды өңдеу

2

аралас

Қосымша конспект


5


Балық шала фабрикаттарын дайындау

2

аралас

Лекция толықтыру


6


Балық котлет массасы

2

аралас

Лекция толықтыру


7


Балықты тартымдар үшін өңдеу

2

аралас


Қосымша конспект


8


Өнеркәсіп және ірі кәсіпорындарындағы балық шала фабрикаты өндірісі

2

аралас


Қосымша конспект


9


Тамақтық балық шығындарын пайдалану және өңдеу

2

аралас

Қосымша конспект


10


Шала фабрикаттардың сапасына қойылатын талаптар

2

аралас


Лекция толықтыру


11


Теңіз өнімдері

2

аралас


Қосымша конспект




Ет және ет өнімдерін өңдеу

10

аралас

Лекция толықтыру


12


Етті механикалық-аспаздық өңдеу

2

аралас


Қосымша конспект


13


Малдардың тұтас ұшасын аспаздық қасаптау туралы түсінік

2

аралас


Қосымша конспект


14


Ет шала фабрикаттарын дайындау

2

аралас


Лекция толықтыру


15


Қойдың ұшасын аспаздық қасаптау және етті ажырату

2

аралас


Лекция толықтыру


16


Шошқа етін бөлшектеу және етті сүйектен ажырату

2

аралас

Қосымша конспект











Барлығы:

32 сағат



















































Түсіндірме жазба


Пән/модуль сипаттамасы

Қалыптастырылатын құзіреттілік

Оқытуға қажетті құралдар, жабдықтар


Оқытушының байланыс ақпараты:

Ф.И.О. (при наличии)

тел.:

е-mail:

     




























Оқу жұмыс бағдарламасының мазмұны


Бағдарлама мазмұны (тараулар, тақырып/оқыту нәтижесі, бағалау өлшемдері)

Барлық сағат

оның ішінде

Теориялық

Зертханалық-практикалық

Өндірістік оқыту /кәсіптік практика

1






2






N







Курстық жоба/ жұмыс (жоспарланған болса)


-

-


     






Ресми байқаулар тізімі
Республикалық байқауларға қатысып жарамды дипломдар алып санатыңызды көтеріңіз!