1. Құс етін өндіру технологиясы
а. Бройлерлерді еденде өсіру
б. Бройлерлерді торда күту
в.жұмыртқалы тұқымды әтештердің етін өндіру
2. Жұмыртқа өндіріснің технологиясы
а. балапандарды торда өсіру
б. Мекиен тауықтарын торда бағып күту
в. Шаруашылықтағы жұмыртқаны өндіру
технологиясы
3. Шаруашылықтың инкубатормен қажеттілігін анықтау
және
инкубация технологиясы
а. инкубацияның биологиялық негізі
б. Инкубацияның технологиялық негізі
4. Балапандарды өсіру
а. Балапандарды торларға орналастыру
б. Температура, ауа ылғалдылығы, жарық жүйесі
в. Балапандарды өсіру жоспары және күтімі
5. Аналық- аталық тобын күту ерекшелігі
а. Аналық-аталық тобын азықтандыру
ерекшеліктері
б. Аналық-аталық тобын күту ерекшеліктері
в. Аналық-аталық тобын құрастыру
6. Құстарды торда күтудің технологиясы
а. Тауықтарды торларға орналастыру
б. Температура, желдету, жарық жүйесі
в. Торда құстарды күтіп-бағу
г.Мекиен тауықтарының жұмыртқалалығы,
ақаулықтың
нормативтері және топтастыру сызбасы.
7. Құсты еденде күтудің технологиясы
а. Құстарды орналастыру
б. Температура, желдету, жарық жүйесі
в. Торлы өсіруде құсты күту
г.Мекиен тауықтарының жұмыртқалалығы,
ақаулықтың
нормативтері және топтастыру сызбасы.
8. Диетикалық жұмыртқаны тапсыру,қабылдау және
қайта өндіру
технологиясы
а. Жұмыртқаларды жинау және қайта өндіру
пунктіне жеткізу
б. Жұмыртқаларды категориялары бойынша
сұрыптау
в. Жұмыртқаларды қораптау және тұиынушыға
жеткізу
9. Құс етінің сойыс және қайта өндіру технологиясы
а. Құстарды союға жеткізу және соған дайындау
б. Қайта өндіру және өнімтүрлері
в. Құс етін сақтау
10. Құс шаруашылығының қацта өндіру технологиясы
мен қосымша
өнім түрлерінің өндірісі
а. Қауырсын-түбіт шикізаты
б. Меланж және жұмыртқа ұнтағы
в. Мал азығы ретінде өндірілетін шикізат
г. Құс нәжісі
11.Фермерлік және шару қожалығындағы құқс
шаруашылығының
өнімдерін өндіру технологиясы
а. Балапандарды еденде күтіп-ұстау
б. Мекиендерді еденде күтіп-ұстау
12.Қазақстандағы аулшаруашылық құстарының
тұқымдары
а. Құстардың тұқымдары
б. Қаздардың тұқымдары
в. Үйректердің тұқымдары
г. Күркетауықтың тұқымдары
д. Бөденелердің тұқымдары
ж. Көгершіндердің тұқымдары
13. Бөденелерді өсіру және ұстау технологиясы
а. Бөденелерді торға үйлестіру
б.Желдету, температура, жарық жүйесі
в. Құсты күту__
жүктеу мүмкіндігіне ие боласыз
Бұл материал сайт қолданушысы жариялаған. Материалдың ішінде жазылған барлық ақпаратқа жауапкершілікті жариялаған қолданушы жауап береді. Ұстаз тілегі тек ақпаратты таратуға қолдау көрсетеді. Егер материал сіздің авторлық құқығыңызды бұзған болса немесе басқа да себептермен сайттан өшіру керек деп ойласаңыз осында жазыңыз
Татреңтәрізділердің биологиялық ерекшеліктері
Татреңтәрізділердің биологиялық ерекшеліктері
1. Құс етін өндіру технологиясы
а. Бройлерлерді еденде өсіру
б. Бройлерлерді торда күту
в.жұмыртқалы тұқымды әтештердің етін өндіру
2. Жұмыртқа өндіріснің технологиясы
а. балапандарды торда өсіру
б. Мекиен тауықтарын торда бағып күту
в. Шаруашылықтағы жұмыртқаны өндіру
технологиясы
3. Шаруашылықтың инкубатормен қажеттілігін анықтау
және
инкубация технологиясы
а. инкубацияның биологиялық негізі
б. Инкубацияның технологиялық негізі
4. Балапандарды өсіру
а. Балапандарды торларға орналастыру
б. Температура, ауа ылғалдылығы, жарық жүйесі
в. Балапандарды өсіру жоспары және күтімі
5. Аналық- аталық тобын күту ерекшелігі
а. Аналық-аталық тобын азықтандыру
ерекшеліктері
б. Аналық-аталық тобын күту ерекшеліктері
в. Аналық-аталық тобын құрастыру
6. Құстарды торда күтудің технологиясы
а. Тауықтарды торларға орналастыру
б. Температура, желдету, жарық жүйесі
в. Торда құстарды күтіп-бағу
г.Мекиен тауықтарының жұмыртқалалығы,
ақаулықтың
нормативтері және топтастыру сызбасы.
7. Құсты еденде күтудің технологиясы
а. Құстарды орналастыру
б. Температура, желдету, жарық жүйесі
в. Торлы өсіруде құсты күту
г.Мекиен тауықтарының жұмыртқалалығы,
ақаулықтың
нормативтері және топтастыру сызбасы.
8. Диетикалық жұмыртқаны тапсыру,қабылдау және
қайта өндіру
технологиясы
а. Жұмыртқаларды жинау және қайта өндіру
пунктіне жеткізу
б. Жұмыртқаларды категориялары бойынша
сұрыптау
в. Жұмыртқаларды қораптау және тұиынушыға
жеткізу
9. Құс етінің сойыс және қайта өндіру технологиясы
а. Құстарды союға жеткізу және соған дайындау
б. Қайта өндіру және өнімтүрлері
в. Құс етін сақтау
10. Құс шаруашылығының қацта өндіру технологиясы
мен қосымша
өнім түрлерінің өндірісі
а. Қауырсын-түбіт шикізаты
б. Меланж және жұмыртқа ұнтағы
в. Мал азығы ретінде өндірілетін шикізат
г. Құс нәжісі
11.Фермерлік және шару қожалығындағы құқс
шаруашылығының
өнімдерін өндіру технологиясы
а. Балапандарды еденде күтіп-ұстау
б. Мекиендерді еденде күтіп-ұстау
12.Қазақстандағы аулшаруашылық құстарының
тұқымдары
а. Құстардың тұқымдары
б. Қаздардың тұқымдары
в. Үйректердің тұқымдары
г. Күркетауықтың тұқымдары
д. Бөденелердің тұқымдары
ж. Көгершіндердің тұқымдары
13. Бөденелерді өсіру және ұстау технологиясы
а. Бөденелерді торға үйлестіру
б.Желдету, температура, жарық жүйесі
в. Құсты күту__
шағым қалдыра аласыз













