Материалдар / Презентация Ақуыз молекулаларының қасиеттері. Полипептидтер құрылымын анықтау 11 сынып
2023-2024 оқу жылына арналған

қысқа мерзімді сабақ жоспарларын

жүктеп алғыңыз келеді ма?
ҚР Білім және Ғылым министірлігінің стандартымен 2022-2023 оқу жылына арналған 472-бұйрыққа сай жасалған

Презентация Ақуыз молекулаларының қасиеттері. Полипептидтер құрылымын анықтау 11 сынып

Материал туралы қысқаша түсінік
11 сынып білім алушыларына арналған презентация: "Ақуыз молекулаларының қасиеттері. Полипептидтер құрылымын анықтау" тақырыбында
Авторы:
Автор материалды ақылы түрде жариялады.
Сатылымнан түскен қаражат авторға автоматты түрде аударылады. Толығырақ
03 Қазан 2021
894
0 рет жүктелген
Бүгін алсаңыз 25% жеңілдік
беріледі
770 тг 578 тг
Тегін турнир Мұғалімдер мен Тәрбиешілерге
Дипломдар мен сертификаттарды алып үлгеріңіз!
Бұл бетте материалдың қысқаша нұсқасы ұсынылған. Материалдың толық нұсқасын жүктеп алып, көруге болады
img_page_1
Материал жариялап тегін сертификат алыңыз!
Бұл сертификат «Ustaz tilegi» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық жұмысын жарияланғанын растайды. Журнал Қазақстан Республикасы Ақпарат және Қоғамдық даму министрлігінің №KZ09VPY00029937 куәлігін алған. Сондықтан аттестацияға жарамды
Ресми байқаулар тізімі
Республикалық байқауларға қатысып жарамды дипломдар алып санатыңызды көтеріңіз!
Ақуыз молекулаларының қасиеттері. Полипептидтер құрылымын анықтау

1 слайд
Ақуыз молекулаларының қасиеттері. Полипептидтер құрылымын анықтау

Ақуыз (судағы ерігіштігі бойынша) Глобулалы Суда, қышқылдар мен сілтілердің сулы ерітінділерінде ериді. Мысалы, альбумин Т

2 слайд
Ақуыз (судағы ерігіштігі бойынша) Глобулалы Суда, қышқылдар мен сілтілердің сулы ерітінділерінде ериді. Мысалы, альбумин Талшықты Суда ерімейді. Мысалы, кератин

Физикалық қасиеттері  Ақуыздардың белгілі қайнау және балқу температуралары болмайды, өйткені, олардың көпшілігі қызды

3 слайд
Физикалық қасиеттері  Ақуыздардың белгілі қайнау және балқу температуралары болмайды, өйткені, олардың көпшілігі қыздырғанда ұйып қалады  Жоғары температурада барлық ақуыздар жанады  Ақуыздар қатты, сұйық, жартылай сұйық болады

Химиялық қасиеттері

4 слайд
Химиялық қасиеттері

5 слайд

6 слайд

Тапсырмалар  84-беттегі №8, 9 тапсырмалар  Қосымша тапсырмалар

7 слайд
Тапсырмалар  84-беттегі №8, 9 тапсырмалар  Қосымша тапсырмалар