Материалдар / Презентация Ақуыз молекулаларының қасиеттері. Полипептидтер құрылымын анықтау 11 сынып
МИНИСТРЛІКПЕН КЕЛІСІЛГЕН КУРСҚА ҚАТЫСЫП, АТТЕСТАЦИЯҒА ЖАРАМДЫ СЕРТИФИКАТ АЛЫҢЫЗ!
Сертификат Аттестацияға 100% жарамды
ТОЛЫҚ АҚПАРАТ АЛУ

Презентация Ақуыз молекулаларының қасиеттері. Полипептидтер құрылымын анықтау 11 сынып

Материал туралы қысқаша түсінік
11 сынып білім алушыларына арналған презентация: "Ақуыз молекулаларының қасиеттері. Полипептидтер құрылымын анықтау" тақырыбында
Авторы:
Автор материалды ақылы түрде жариялады. Сатылымнан түскен қаражат авторға автоматты түрде аударылады. Толығырақ
03 Қазан 2021
1185
3 рет жүктелген
770 ₸
Бүгін алсаңыз
+39 бонус
беріледі
Бұл не?
Бүгін алсаңыз +39 бонус беріледі Бұл не?
Тегін турнир Мұғалімдер мен Тәрбиешілерге
Дипломдар мен сертификаттарды алып үлгеріңіз!
Бұл бетте материалдың қысқаша нұсқасы ұсынылған. Материалдың толық нұсқасын жүктеп алып, көруге болады
img_page_1
Ресми байқаулар тізімі
Республикалық байқауларға қатысып жарамды дипломдар алып санатыңызды көтеріңіз!
Материалдың қысқаша түсінігі
Ақуыз молекулаларының қасиеттері. Полипептидтер құрылымын анықтау

1 слайд
Ақуыз молекулаларының қасиеттері. Полипептидтер құрылымын анықтау

1 слайд

Ақуыз молекулаларының қасиеттері. Полипептидтер құрылымын анықтау

Ақуыз (судағы ерігіштігі бойынша) Глобулалы Суда, қышқылдар мен сілтілердің сулы ерітінділерінде ериді. Мысалы, альбумин Т

2 слайд
Ақуыз (судағы ерігіштігі бойынша) Глобулалы Суда, қышқылдар мен сілтілердің сулы ерітінділерінде ериді. Мысалы, альбумин Талшықты Суда ерімейді. Мысалы, кератин

2 слайд

Ақуыз (судағы ерігіштігі бойынша) Глобулалы Суда, қышқылдар мен сілтілердің сулы ерітінділерінде ериді. Мысалы, альбумин Талшықты Суда ерімейді. Мысалы, кератин

Физикалық қасиеттері  Ақуыздардың белгілі қайнау және балқу температуралары болмайды, өйткені, олардың көпшілігі қызды

3 слайд
Физикалық қасиеттері  Ақуыздардың белгілі қайнау және балқу температуралары болмайды, өйткені, олардың көпшілігі қыздырғанда ұйып қалады  Жоғары температурада барлық ақуыздар жанады  Ақуыздар қатты, сұйық, жартылай сұйық болады

3 слайд

Физикалық қасиеттері  Ақуыздардың белгілі қайнау және балқу температуралары болмайды, өйткені, олардың көпшілігі қыздырғанда ұйып қалады  Жоғары температурада барлық ақуыздар жанады  Ақуыздар қатты, сұйық, жартылай сұйық болады

Химиялық қасиеттері

4 слайд
Химиялық қасиеттері

4 слайд

Химиялық қасиеттері

5 слайд

5 слайд

6 слайд

6 слайд

Тапсырмалар  84-беттегі №8, 9 тапсырмалар  Қосымша тапсырмалар

7 слайд
Тапсырмалар  84-беттегі №8, 9 тапсырмалар  Қосымша тапсырмалар

7 слайд

Тапсырмалар  84-беттегі №8, 9 тапсырмалар  Қосымша тапсырмалар