Ашық сабақ, ҚМЖ, көрнекілік, презентация жариялап
2 млн. ₸ табыс табыңыз!
0 / 1
Материалға шағымдану
Назар аударыңыз. Бұл материалды сайт қолданушысы жариялаған. Егер материал сіздің авторлық құқығыңызды бұзса, осында жазыңыз. Біз ең жылдам уақытта материалды сайттан өшіреміз
Шағым жылдам қаралу үшін барынша толық ақпарат жіберіңіз
Сіздің сұранысыңыз сәтті жіберілді!
Жақын арада сайт әкімшілігі сізбен хабарласады
1 бонус = 1 теңге
Бонусты сайттағы қызметтерге жұмсай аласыз. Мысалы келесі материалды жеңілдікпен алуға болады
Бонусты жинап картаңызға (kaspi Gold, Halyk bank) шығарып аласыз
Бонусты жинап картаңызға (kaspi Gold, Halyk bank) шығарып аласыз
Түсінікті
2024-2025 оқу жылына арналған
қысқа мерзімді сабақ жоспарларын
Жүктеп алғыңыз келеді ме?
Home cooking
Материал туралы қысқаша түсінік
Оқушыларға керекті мағлұматтар
Авторы:
Автор материалды ақылы түрде жариялады.
Сатылымнан түскен қаражат авторға автоматты түрде аударылады.
Толығырақ
09 Қараша 2018
532
0 рет жүктелген
Тегін турнир Мұғалімдер мен Тәрбиешілерге
Дипломдар мен сертификаттарды алып үлгеріңіз!
Дипломдар мен сертификаттарды алып үлгеріңіз!
Бұл бетте материалдың қысқаша нұсқасы ұсынылған. Материалдың толық нұсқасын жүктеп алып, көруге болады
Материалдың толық нұсқасын
жүктеп алып көруге болады
Lesson plan
Long-term plan unit: Traditions and customs | School: | |
Date: | Teacher name: | |
Grade: 2 | Number present: | absent: |
Theme of the lesson: Home cooking | ||
Learning objectives(s) | 2.R1 read and spell out words for others 2.L1 understand a range of short basic supported classroom instructions 2.S3 use a limited range of basic words, phrases and short sentences to describe objects, activities and classroom routines | |
Lesson objectives | All learners will be able to:-identify at least 1 word from the list of food vocabulary-write 1 salad’s ingredient-match 1 food cards with the right basket Most learners will be able to:- identify at least 2 words from the list of food vocabulary-name a salad and 3 salad’s ingredients - match a half of food cards with the right basket Some learners will be able to:- identify 2 and more words from the list of food vocabulary | |
Success criteria | Learners have met the learning objective (2.R1) if they can: read all the words and match all food cards with the right basket | |
Value links | Respect, Cooperation | |
Cross curricular links | Diet | |
ICT skills | PPT, video | |
Previous learning | Students learned the words for holidays | |
Plan | ||
Time | Planned activities | Resources |
Beginning10 m | Greeting, Warm Up Greet the learners. Brainstorming Learners guesses theme of lesson. Home cooking. Learners will: | PPTSlide 1,2 PPTSlide 4 |
Middle 25 m | Group work“Three baskets” Learners divide food into three baskets.Fruits,vegetables, food.SpeakingLearners speak about their food in their baskets. Teacher names them example There is one banana in our basketThere are five carrots in our basketLet’s have restLearners sing song and repeat words Differentiation by support: Less able learners work with teachers` assistance. Writing “Make your salad”Teacher give them hand-out Learners make your salad. Assessment Criteria | PPT Slide 5 Hand-out 1 Food PPT Slide 5https://www.youtube.com/watch?v=ddDN30evKPc Hand-out “My salad” PPT Slide 8,9 |
End5 m | Closing Reflection/Self-Assessment & Goodbye Students choose smile “How do you work on the lesson?” | PPT Slide 10 |
Additional information | ||
Differentiation – how do you plan to give more support? How do you plan to challenge the more able learners? | Assessment – how are you planning to check learners’ learning? | Health and safety checkICT links |
More support: More-able learners: Encourage very strong students to model answers | Students will be assessed through the controlled practice activity | |
ReflectionWere the lesson objectives/learning objectives realistic? Did all learners achieve the LO? If not, why?Did my planned differentiation work well? Did I stick to timings? What changes did I make from my plan and why? | ||
Summary evaluationWhat two things went really well (consider both teaching and learning)?1: 2: What two things would have improved the lesson (consider both teaching and learning)?1: 2: What have I learned from this lesson about the class or achievements/difficulties of individuals that will inform my next lesson? |
Hand-out “My salad”The name of your salad_______________Ingredients_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Describe your salad__________________________________________________________________________
Hand-out “My salad”The name of your salad_______________Ingredients_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Describe your salad__________________________________________________________________________
Hand-out “My salad”The name of your salad_______________Ingredients_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Describe your salad__________________________________________________________________________
Материал ұнаса әріптестеріңізбен бөлісіңіз
Ашық сабақ, ҚМЖ, көрнекілік, презентация
жариялап табыс табыңыз!
Материалдарыңызды сатып, ақша табыңыз.
(kaspi Gold, Halyk bank)