Тамақтану мәдениеті
Тақырып бойынша 11 материал табылды
Тамақтану мәдениеті
Материал туралы қысқаша түсінік
1. Жеке жұмыс: Оқушылар құрамында пайдалы дәрумендері бар жеміс- жидектер, көкөністер, сүт,ет, балық тағамдарының суреттері бар карточкаларды таңдайды. Тақтада көрсетілген адамның тұлғасына,адам ағзасына қажетті осы азық - түліктерде қандай дәрумендердің барын таба отырып, оларды сәйкестендіре жапсырады.
Бөлісу
ЖИ арқылы жасау
Файл форматы:
docx
04.05.2019
591
ЖИ арқылы жасау
Жариялаған:
Бұл материалды қолданушы жариялаған. Ustaz Tilegi ақпаратты жеткізуші ғана болып табылады. Жарияланған материалдың мазмұны мен авторлық құқық толықтай автордың жауапкершілігінде. Егер материал авторлық құқықты бұзады немесе сайттан алынуы тиіс деп есептесеңіз,
шағым қалдыра аласыз
шағым қалдыра аласыз













