Ғылыми жоба «Ағы бардың - бағы бар»

Тақырып бойынша 11 материал табылды

Ғылыми жоба «Ағы бардың - бағы бар»

Материал туралы қысқаша түсінік
Қазақ халқының сүттен жасалған ұлттық тағамы-құрт. Құрт туралы мәлімет, олардың түрлері, әр аймағындағы әртүрлі әзірлену ерекшелігі туралы мәліметтер әлі де зерттеуді қажет етеді. Сиыр сүтінен жасалған құрт жайында материалдар жинау. Құрттың еліміздің әр аймағындағы жасау технологиясын анықтау. Құртты кеңінен пайдалану әдісін ұсыну. Құрт туралы мәлімет жинау, болашақта дүкендер мен дәріханада сату мақсатында қазіргі заман талабына сай жаңа технологиялармен жабдықталған «Болашақ» атты зауыт салу.
Материалдың қысқаша нұсқасы
img_page_1
Жүктеу
bolisu
Бөлісу
ЖИ арқылы жасау
Слайдтың жеке беттері
FokinaLida.75@mail.ru Солтүстік Қазақстан облысы Петропавл қаласы Нургалиева Мерей 3 “А” сынып оқушысы Тақырыбы: «Құрт»

#1 слайд
FokinaLida.75@mail.ru Солтүстік Қазақстан облысы Петропавл қаласы Нургалиева Мерей 3 “А” сынып оқушысы Тақырыбы: «Құрт» Ғылыми жетекшісі: Б.Т.Ахметова

1 слайд

FokinaLida.75@mail.ru Солтүстік Қазақстан облысы Петропавл қаласы Нургалиева Мерей 3 “А” сынып оқушысы Тақырыбы: «Құрт» Ғылыми жетекшісі: Б.Т.Ахметова

FokinaLida.75@mail.ru Зерттеу жұмысының тақырыбы: Қазақ халқының сүттен жасалған ұлттық тағамы-құрт

#2 слайд
FokinaLida.75@mail.ru Зерттеу жұмысының тақырыбы: Қазақ халқының сүттен жасалған ұлттық тағамы-құрт “ҚҰРТ”

2 слайд

FokinaLida.75@mail.ru Зерттеу жұмысының тақырыбы: Қазақ халқының сүттен жасалған ұлттық тағамы-құрт “ҚҰРТ”

FokinaLida.75@mail.ru Құрт туралы мәлімет, олардың түрлері, әр аймақтағы әртүрлі әзірлену ерекшелігі туралы мәліметтер

#3 слайд
FokinaLida.75@mail.ru Құрт туралы мәлімет, олардың түрлері, әр аймақтағы әртүрлі әзірлену ерекшелігі туралы мәліметтер әліде зерттеуді қажет етеді. Зерттеу жұмысының өзектілігі:

3 слайд

FokinaLida.75@mail.ru Құрт туралы мәлімет, олардың түрлері, әр аймақтағы әртүрлі әзірлену ерекшелігі туралы мәліметтер әліде зерттеуді қажет етеді. Зерттеу жұмысының өзектілігі:

FokinaLida.75@mail.ru Сиыр сүтінен жасалған құрт жайында материалдар жинау. Құрттың еліміздің әр аймақтағы жасау тех

#4 слайд
FokinaLida.75@mail.ru Сиыр сүтінен жасалған құрт жайында материалдар жинау. Құрттың еліміздің әр аймақтағы жасау технологиясын анықтау. Құртты кеңінен пайдалану әдісін ұсыну. Зерттеу жұмысының мақсаты:

4 слайд

FokinaLida.75@mail.ru Сиыр сүтінен жасалған құрт жайында материалдар жинау. Құрттың еліміздің әр аймақтағы жасау технологиясын анықтау. Құртты кеңінен пайдалану әдісін ұсыну. Зерттеу жұмысының мақсаты:

FokinaLida.75@mail.ru Құртты қайнату жолдары ; Құрт түрлеріне сипаттама жасау; Құрттың тиімділігі мен пайдасы. Зерттеу

#5 слайд
FokinaLida.75@mail.ru Құртты қайнату жолдары ; Құрт түрлеріне сипаттама жасау; Құрттың тиімділігі мен пайдасы. Зерттеу жұмысының міндеттері:

5 слайд

FokinaLida.75@mail.ru Құртты қайнату жолдары ; Құрт түрлеріне сипаттама жасау; Құрттың тиімділігі мен пайдасы. Зерттеу жұмысының міндеттері:

FokinaLida.75@mail.ru Құрт туралы мәлімет жинау, болашақта дүкендер мен дәріханада сату мақсатында қазіргі заман тал

#6 слайд
FokinaLida.75@mail.ru Құрт туралы мәлімет жинау, болашақта дүкендер мен дәріханада сату мақсатында қазіргі заман талабына сай жаңа технологиялармен жабдықталған «Болашақ» атты зауыт салу. Зерттеу жұмысының жаңашылдығы:

6 слайд

FokinaLida.75@mail.ru Құрт туралы мәлімет жинау, болашақта дүкендер мен дәріханада сату мақсатында қазіргі заман талабына сай жаңа технологиялармен жабдықталған «Болашақ» атты зауыт салу. Зерттеу жұмысының жаңашылдығы:

FokinaLida.75@mail.ru Алға қойылған мақсат пен міндеттерді шешу үшін байқау, салыстыру, әдістері қолданылды.

#7 слайд
FokinaLida.75@mail.ru Алға қойылған мақсат пен міндеттерді шешу үшін байқау, салыстыру, әдістері қолданылды. Зерттеу әдістері:

7 слайд

FokinaLida.75@mail.ru Алға қойылған мақсат пен міндеттерді шешу үшін байқау, салыстыру, әдістері қолданылды. Зерттеу әдістері:

FokinaLida.75@mail.ru Кіріспе бөлім Негізгі бөлім Қорытынды бөлім Жұмыстың құрылымы:

#8 слайд
FokinaLida.75@mail.ru Кіріспе бөлім Негізгі бөлім Қорытынды бөлім Жұмыстың құрылымы:

8 слайд

FokinaLida.75@mail.ru Кіріспе бөлім Негізгі бөлім Қорытынды бөлім Жұмыстың құрылымы:

FokinaLida.75@mail.ru І тарау “ҚҰРТ”

#9 слайд
FokinaLida.75@mail.ru І тарау “ҚҰРТ”

9 слайд

FokinaLida.75@mail.ru І тарау “ҚҰРТ”

FokinaLida.75@mail.ru 1.1. Қазақтардың сүттен жасайтын ұлттық тағамдарының түріне сан жетпейді

#10 слайд
FokinaLida.75@mail.ru 1.1. Қазақтардың сүттен жасайтын ұлттық тағамдарының түріне сан жетпейді

10 слайд

FokinaLida.75@mail.ru 1.1. Қазақтардың сүттен жасайтын ұлттық тағамдарының түріне сан жетпейді

FokinaLida.75@mail.ru Зерттеу жұмысы кезінде сауалнама алу

#11 слайд
FokinaLida.75@mail.ru Зерттеу жұмысы кезінде сауалнама алу

11 слайд

FokinaLida.75@mail.ru Зерттеу жұмысы кезінде сауалнама алу

FokinaLida.75@mail.ru 1.2. “Құрт - қыстың қымызы”

#12 слайд
FokinaLida.75@mail.ru 1.2. “Құрт - қыстың қымызы”

12 слайд

FokinaLida.75@mail.ru 1.2. “Құрт - қыстың қымызы”

FokinaLida.75@mail.ru ІІ тарау Құрттың жасау ерекшелігі

#13 слайд
FokinaLida.75@mail.ru ІІ тарау Құрттың жасау ерекшелігі

13 слайд

FokinaLida.75@mail.ru ІІ тарау Құрттың жасау ерекшелігі

FokinaLida.75@mail.ru 2.1. Құрттың түрлері

#14 слайд
FokinaLida.75@mail.ru 2.1. Құрттың түрлері

14 слайд

FokinaLida.75@mail.ru 2.1. Құрттың түрлері

FokinaLida.75@mail.ru 2.2. Құрттың пайдасы

#15 слайд
FokinaLida.75@mail.ru 2.2. Құрттың пайдасы

15 слайд

FokinaLida.75@mail.ru 2.2. Құрттың пайдасы

FokinaLida.75@mail.ru “Болашақ” зауытта құрт жануарлар, құстар, аңдар бейнесінде болмақ

#16 слайд
FokinaLida.75@mail.ru “Болашақ” зауытта құрт жануарлар, құстар, аңдар бейнесінде болмақ

16 слайд

FokinaLida.75@mail.ru “Болашақ” зауытта құрт жануарлар, құстар, аңдар бейнесінде болмақ

FokinaLida.75@mail.ru Назарларыңызға рахмет!

#17 слайд
FokinaLida.75@mail.ru Назарларыңызға рахмет!

17 слайд

FokinaLida.75@mail.ru Назарларыңызға рахмет!

Файл форматы:
pptx
07.02.2019
524
Жүктеу
ЖИ арқылы жасау
Бұл материалды қолданушы жариялаған. Ustaz Tilegi ақпаратты жеткізуші ғана болып табылады. Жарияланған материалдың мазмұны мен авторлық құқық толықтай автордың жауапкершілігінде. Егер материал авторлық құқықты бұзады немесе сайттан алынуы тиіс деп есептесеңіз,
шағым қалдыра аласыз
Қазақстандағы ең үлкен материалдар базасынан іздеу
Сіз үшін 400 000 ұстаздардың еңбегі мен тәжірибесін біріктіріп, ең үлкен материалдар базасын жасадық. Төменде керек материалды іздеп, жүктеп алып сабағыңызға қолдана аласыз
Материал жариялап, аттестацияға 100% жарамды сертификатты тегін алыңыз!
Ustaz tilegi журналы министірліктің тізіміне енген. Qr коды мен тіркеу номері беріледі. Материал жариялаған соң сертификат тегін бірден беріледі.
Оқу-ағарту министірлігінің ресми жауабы
Сайтқа 5 материал жариялап, тегін АЛҒЫС ХАТ алыңыз!
Қазақстан Республикасының білім беру жүйесін дамытуға қосқан жеке үлесі үшін және де Республика деңгейінде «Ustaz tilegi» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық материалыңызбен бөлісіп, белсенді болғаныңыз үшін алғыс білдіреміз!
Сайтқа 25 материал жариялап, тегін ҚҰРМЕТ ГРОМАТАСЫН алыңыз!
Тәуелсіз Қазақстанның білім беру жүйесін дамытуға және білім беру сапасын арттыру мақсатында Республика деңгейінде «Ustaz tilegi» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық жұмысын жариялағаны үшін марапатталасыз!
Министірлікпен келісілген курстар тізімі