Жеке ақпарат жазылмаған
Ватсапта бөлісу
Телеграммда бөлісу
Фейсбукта бөлісу
Сілтемені көшіру
Барлығы: 14 материал
Шала фабрикаттардың өңдеу процесі
770 ₸
Нұрсұлтанова Венера Саламатқызы
770 ₸
29 Қырқүйек 2022
329
0
Көкөністерден,жемістер мен саңырауқұлақтардан тағамдар дайындау Шала фабрикаттардың өңдеу процесі
Басқа
Портфолио
Басқа
Есептеу техникасы
770 ₸
Абуова Айгерім
770 ₸
22 Қаңтар 2021
260
0
Есептеу техникасының негіздемелері
Басқа
Барлық материалдар
Басқа
Есептеу техникасы
770 ₸
Абуова Айгерім
770 ₸
22 Қаңтар 2021
334
0
Есептеу техникасының негіздемелері
Басқа
Барлық материалдар
Басқа
Жабдықтаудың түрлері
770 ₸
НҰРСҰЛТАНОВА ВЕНЕРА САЛАМАТҚЫЗЫ
770 ₸
18 Желтоқсан 2020
178
0
Тағамдар дайындау үшін әртүрлі тұқымдастарға жататын алуан түрлі балықтар пайдаланылады
Барлық пәндер
Барлық материалдар
Басқа
Жабдықтаудың түрлері
770 ₸
НҰРСҰЛТАНОВА ВЕНЕРА САЛАМАТҚЫЗЫ
770 ₸
18 Желтоқсан 2020
362
0
Тағамдар дайындау үшін әртүрлі тұқымдастарға жататын алуан түрлі балықтар пайдаланылады
Барлық пәндер
Барлық материалдар
Басқа
Елімнің еркіндігі-Тәуелсіздік
770 ₸
НҰРСҰЛТАНОВА ВЕНЕРА САЛАМАТҚЫЗЫ
770 ₸
18 Желтоқсан 2020
264
0
Мақсаты: Еліміздің тәуелсіздігіне 29 жыл толу қарсаңында тәуелсіздік тарихына шолу жасайық Студеттерді ата-бабаларымыздың тәуелсіздік жолындағы ерлігі үлгісінде Отанды, елін сүю, халқына қызмет етуге тәрбиелеу; Ұлттық сана, ұлттық болмысымызды қалыптастыру, әсіресе ұлттық намыс, ұлттық рухтық қасиеттерін қалыптастыру.
Барлық пәндер
Ашық сабақ
Басқа
Тағам дайындау технологиясы
770 ₸
НҰРСҰЛТАНОВА ВЕНЕРА САЛАМАТҚЫЗЫ
770 ₸
18 Желтоқсан 2020
433
1
Тағамдар дайындау үшін әртүрлі тұқымдастарға жататын алуан түрлі балықтар пайдаланылады
Барлық пәндер
Барлық материалдар
Басқа
Қоғамдық тамақтану
770 ₸
НҰРСҰЛТАНОВА ВЕНЕРА САЛАМАТҚЫЗЫ
770 ₸
18 Желтоқсан 2020
263
0
Тағамдар дайындау үшін әртүрлі тұқымдастарға жататын алуан түрлі балықтар пайдаланылады
Барлық пәндер
Барлық материалдар
Басқа
Дастархан мәзірі туралы түсінік
770 ₸
НҰРСҰЛТАНОВА ВЕНЕРА САЛАМАТҚЫЗЫ
770 ₸
18 Желтоқсан 2020
542
0
Дастарқанның жалпы көрінісі, оның әсем жасалуы, тағамдарды бір-бірімен үйлестіріп, рет-ретімен беру тәбеттің ашылуына жақсы әсер етеді, тәбет жақсы ашылса тағам да жақсы сіңеді
Барлық пәндер
Барлық материалдар
Басқа
Дастархан мәзірі туралы түсінік
770 ₸
НҰРСҰЛТАНОВА ВЕНЕРА САЛАМАТҚЫЗЫ
770 ₸
18 Желтоқсан 2020
306
0
Дастарқанның жалпы көрінісі, оның әсем жасалуы, тағамдарды бір-бірімен үйлестіріп, рет-ретімен беру тәбеттің ашылуына жақсы әсер етеді, тәбет жақсы ашылса тағам да жақсы сіңеді
Барлық пәндер
Барлық материалдар
Басқа
Аспаздық туралы түсінік
770 ₸
НҰРСҰЛТАНОВА ВЕНЕРА САЛАМАТҚЫЗЫ
770 ₸
18 Желтоқсан 2020
492
0
Тамақ әзірлеу кезеңдері Азық-түлікті алғашқы өңдеу: азық-түлікті жуу; тазарту; жеуге келмейтін заттардан арылту;
Барлық пәндер
Барлық материалдар
Басқа
Кондитерлік өнімдер
770 ₸
НҰРСҰЛТАНОВА ВЕНЕРА САЛАМАТҚЫЗЫ
770 ₸
04 Желтоқсан 2020
397
0
Кондитерлік өнімдер кондитер фабрикаларында, цехтарда, комбинаттарда, тағамдық–кондитерлік кәсіпорындарда дайындалады. Кондитер өнімдері энергетикалық құндылығы жоғары, жағымды иісімен және хош иісті, тәтті, дәмді, көрікті, сыртқы түрімен сипатталадыТехнологиясына және оған жұмсалатын шикізат түріне қарай негізгі екі топқа қантты және ұнды деп бөлуге болады.Қантты түріне карамель, кәмпит, шоколад, жеміс-жидекті кондитер өнімдері жатады.Ұннан жасалатын кондитер өнімдеріне печенье, пряник, торт, кекс, орама, вафли, т.б жатады. Кондитер өнімдері – жоғары калориялы тағам.
Барлық пәндер
Барлық материалдар
Басқа
Кондитерлік өнімдер
770 ₸
НҰРСҰЛТАНОВА ВЕНЕРА САЛАМАТҚЫЗЫ
770 ₸
04 Желтоқсан 2020
966
0
Кондитерлік өнімдер кондитер фабрикаларында, цехтарда, комбинаттарда, тағамдық–кондитерлік кәсіпорындарда дайындалады. Кондитер өнімдері энергетикалық құндылығы жоғары, жағымды иісімен және хош иісті, тәтті, дәмді, көрікті, сыртқы түрімен сипатталадыТехнологиясына және оған жұмсалатын шикізат түріне қарай негізгі екі топқа қантты және ұнды деп бөлуге болады.Қантты түріне карамель, кәмпит, шоколад, жеміс-жидекті кондитер өнімдері жатады.Ұннан жасалатын кондитер өнімдеріне печенье, пряник, торт, кекс, орама, вафли, т.б жатады. Кондитер өнімдері – жоғары калориялы тағам.
Барлық пәндер
Тәрбие сағаты
Басқа
Өндірістік оқыту
770 ₸
НҰРСҰЛТАНОВА ВЕНЕРА САЛАМАТҚЫЗЫ
770 ₸
04 Желтоқсан 2020
343
0
Котлет массасын құрамында етаралық сүйектерді өте аз етті балықтардан ( лақа балық, жайын, шортан, көк серке, нәлім, теңіз алабұғасы, сайра, мойва, күміс түсті хек, т.б) дайындайды. Котлет массасынан дайындалған тағамдарды қуырады, бұқтырады, қақтайды.
Басқа
Сабақ жоспары
Басқа