Дұрыс тамақтанудың негіздері. Ас мәзірін әзірлеу
Материал туралы қысқаша түсінік
САБАҚ: 26 Мектеп: Достық ЖОББМ
Күні Мұғалімнің аты-жөні: Жангазиев Ж.Б
Сынып: 5 Қатысқан саны: Қатыспағандар:
Сабақтың тақырыбы Дұрыс тамақтанудың негіздері. Ас мәзірін әзірлеу
Осы сабақта қол жеткізілетін оқу мақсаттары (оқу бағдарламасына сілтеме) 5.2.4.1 - дұрыс және тиімді тамақтанудың ережелерін сипаттау және зерделеу
5.2.4.2 - дұрыс және тиімді тамақтанудың мәзірін құрастыру
5.1.3.1 - шығармашылық идеяларды зерттеу мен дамыту үшін ақпарат көздерімен жұмыс істеу (оның ішінде ақпараттық-коммуникативтік технологияны қолдану арқылы)
Сабақтың мақсаты Дұрыс және тиімді тамақтану һағидалары туралы білімді қалыптастыру, дұрыс және тиімді тамақтану мәзірін жасау.
Жетістік критерийлері Технологиялық үдерістердің ерекшеліктерін анықтай және зерделей отырып, шығармашылық идеяларды зерттеу мен дамыту үшін ақпарат көздерімен (оның ішінде АКТ қолданып) жұмыс істей алады.
Авторы:
Автор материалды ақылы түрде жариялады.
Сатылымнан түскен қаражат авторға автоматты түрде аударылады.
Толығырақ
22 Тамыз 2024
41
0 рет жүктелген
225 ₸ 250 ₸
Бүгін алсаңыз
10% жеңілдік
беріледі
беріледі
Тегін турнир Мұғалімдер мен Тәрбиешілерге
Дипломдар мен сертификаттарды алып үлгеріңіз!
Дипломдар мен сертификаттарды алып үлгеріңіз!
Бұл бетте материалдың қысқаша нұсқасы ұсынылған. Материалдың толық нұсқасын жүктеп алып, көруге болады
Материалдың толық нұсқасын
жүктеп алып көруге болады
Материал жариялап тегін
сертификат алыңыз!
сертификат алыңыз!
Бұл сертификат «Ustaz tilegi» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық жұмысын жарияланғанын растайды. Журнал Қазақстан Республикасы Ақпарат және Қоғамдық даму министрлігінің №KZ09VPY00029937 куәлігін алған. Сондықтан аттестацияға жарамды