Материалдар / Балық қуыру тәсілдері
МИНИСТРЛІКПЕН КЕЛІСІЛГЕН КУРСҚА ҚАТЫСЫП, АТТЕСТАЦИЯҒА ЖАРАМДЫ СЕРТИФИКАТ АЛЫҢЫЗ!
Сертификат Аттестацияға 100% жарамды
ТОЛЫҚ АҚПАРАТ АЛУ

Балық қуыру тәсілдері

Материал туралы қысқаша түсінік
Балық қуыру туралы түсінік
Авторы:
Автор материалды ақылы түрде жариялады. Сатылымнан түскен қаражат авторға автоматты түрде аударылады. Толығырақ
10 Ақпан 2023
203
0 рет жүктелген
770 ₸
Бүгін алсаңыз
+39 бонус
беріледі
Бұл не?
Бүгін алсаңыз +39 бонус беріледі Бұл не?
Тегін турнир Мұғалімдер мен Тәрбиешілерге
Дипломдар мен сертификаттарды алып үлгеріңіз!
Бұл бетте материалдың қысқаша нұсқасы ұсынылған. Материалдың толық нұсқасын жүктеп алып, көруге болады
logo

Материалдың толық нұсқасын
жүктеп алып көруге болады

Балық қуыру

Балық – 1 кг

Сүт – жарты пияла

Ұн – 2 ас қасық

Жұмыртқа – 1 дана

Тұз – (қалауыңызша)

Сұйық май – 0,5 л (балықты қуыру үшін)

Балықты тазалап, жуып алыңыз, кішірек бөліктерге бөліңіз де тұз сеуіп 5 минутқа қалдырыңыз.

Сүт, ұн, жұмыртқа, тұзды араластырып қоймалжың жасап алыңыз.

Балыққа қоймалжыңды құйып, 5 - 10 минутқа қалдырыңыз.

Соңынан табаға май құйып қуырыңыз, отты жай қойып қуырған дұрыс, әйтпесе сырты тез қызарады да іші піспей қалуы мүмкін.

Ресми байқаулар тізімі
Республикалық байқауларға қатысып жарамды дипломдар алып санатыңызды көтеріңіз!